9 moduri în care Îngerul tău păzitor te avertizează asupra problemelor din viață

9 moduri în care Îngerul tău păzitor te avertizează asupra problemelor din viață

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 February 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Îngerii noștri păzitori sunt mult mai generoși decât ne imaginăm. Ne monitorizează viața constant și încearcă să ne protejeze în orice mod posibil și imposibil. Cu siguranță vă vor avertiza când pericolul se apropie de voi. Singurul lucru pre care ar trebui să îl faci este să înveți să le citești mesajele și semnele, altfel pur și simplu nu vor putea „ajunge” la tine.

Prin urmare, voi discuta diferitele moduri în care ghidurile voastre spirituale ne avertizează sau ne ghidează prin viață. Dacă observați cel puțin unul dintre aceste semne – nu îl ignorați sau respingeți, studiați cu atenție și analizați ce se întâmplă.

Iată 9 moduri în care ghidul tău spiritual te avertizează asupra pericolului:

1. Folosirea mirosurilor.

Chiar dacă nu observi ceva periculos, Îngerul tău păzitor nu doarme. Cu siguranță vă va avertiza despre orice nenorocire ar urma să se producă. De exemplu, dacă există un scurtcircuit în interiorul clădirii în care stați, amenințând un incendiu, Îngerul va direcționa un miros de ars spre dvs. pentru o fracțiune de secundă.

Cu siguranță îl veți simți, deși la început s-ar putea să nu înțelegeți mesajul. Din păcate, în viață de multe ori nu acordăm atenție unor astfel de indicii. Și adesea este vorba despre o chestiune de viață și moarte, prin urmare, ajutorul Îngerului păzitor este foarte valoros.

2. Folosirea obiectelor.

Uneori nu găsim anumite lucruri deși avem mare nevoie de ele. Iar acest lucru nu este întâmplător. De exemplu, un ghid spiritual poate „ascunde” cheile mașinii, astfel încât să nu se întâmple un accident în drumul nostru. Poate că vom întârzia la serviciu, și vom fi furioși, dar nu știm că, de fapt, am scăpat în mod miraculos de moarte înainte cu o oră.

3. Folosirea amintirilor.

Uneori, singuri, fără să realizăm acest lucru, începem să repetăm unele lucruri care ne-au adus suferință în trecut. Pentru a ne reaminti acest lucru și pentru a ne proteja de pericol, Îngerul păzitor ne poate „ghida” către o lovitură din trecut.

Trebuie să ne amintim ceva și să ne oprim… Îngerul nostru încearcă să amintească trecutul pentru a ne salva de la repetarea greșelilor vechi.

4. Prin îndoială.

Uneori, îndoielile și gândurile negative încep brusc să ne bântuie mintea. Aceasta poate fi „opera” unui ghid spiritual. De fapt, el nu va provoca deloc durere și suferință. Scopul său este să te facă să te îndoiești, astfel încât să renunți la ceva riscant și periculos.

5. Cu ajutorul unui vis.

Când visăm, este mult mai ușor pentru Îngerii păzitori să „ajungă” la noi. Ei pot pătrunde în visele noastre pentru a ne avertiza despre ceva.

Nu vă ignorați niciodată visul. Este mult mai real decât vă imaginați.

6. Prin emoții puternice.

Uneori Îngerii păzitori „ne trimit” unele emoții puternice pentru a ne atenționa despre o posibilă problemă.

De exemplu, simțim brusc frica și groaza inexplicabile, deși pare să nu existe niciun motiv pentru aceasta. De fapt, suntem avertizați, ni se spune: “Opriți-vă, este periculos!”

7. Cu ajutorul déjà vu.

Începi brusc să simți că ai mai fost prin acel loc sau că știi o persoană de mult, sau când cineva povestește o întâmplare, să îți amintești și tu detalii ca și cum ai fi trecut prin asta. Dar nu vă puteți aminti unde și în ce circumstanțe … De fapt acesta este Îngerul păzitor care încearcă să vă trimită un semnal.

Deși acest lucru nu se întâmplă în fiecare zi, se întâmplă mult mai des decât v-ați putea imagina. Deja vu a salvat multe vieți, așa că nu ignora aceste semne.

8. Utilizarea interferențelor electrice.

Dacă observați brusc un zgomot electric pe care nu îl puteți explica în niciun fel, nu ignorați acest mesaj sau dacă un bec se stinge fără motiv apoi funcționează normal. Destul de des, acest lucru se întâmplă dintr-un motiv. Acest lucru este adesea însoțit de alte semne. Îngerul păzitor te avertizează de un pericol.

9. Prin întâlniri ciudate și inexplicabile.

Îngerii noștri păzitori folosesc adesea alte persoane pentru a vă determina să stați pe loc undeva sau să nu ajungeți într-un animit loc care v-ar fi fatal.

De exemplu, te vei grăbi să ajungi undeva și dintr-o dată cineva se va „băga” cu tine în conversație. Vei fi furios, nervos … Dar, de fapt, trebuia să se întâmple ceva iar astfel această persoană te-a salvat.

Lucruri de acest gen se întâmplă tot timpul, mult mai des decât ai putea crede. Dar atunci nu le acordăm atenție, și ăn loc să mulțumim Îngerului păzitor pentru mesaj, ne enervăm.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!