8 tipuri de durere care sunt legate de nervi, nu de boli

8 tipuri de durere care sunt legate de nervi, nu de boli

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 March 2021 in PersonalitatePsihologieSanatate

De obicei, durerile noastre nu sunt asociate cu probleme interne ale corpului, ci cu psihicul. În medicină, termenul „psihosomatică” este utilizat pentru a defini astfel de condiții.

Iată 8 tipuri de durere care pot indica o problemă cu starea mintală:

1. Durere de cap

Durerile de cap sunt cel mai adesea cauzate de stresul acumulat pe timpul zilei. Dacă suferiți de ele, încercați să vă relaxați cât mai mult. Meditația este, de asemenea, o alegere foarte bună. Dacă nu sunteți de acord cu practicarea ei, atunci o alternativă poate fi o baie fierbinte seara.

2. Durere de gât

Dacă simțiți un fel de nod și durere la nivelul gâtului, atunci acesta poate fi cauzat de probleme emoționale pe care le aveți personal sau cu cei dragi. Durerea de gât este un simptom al unui tic nervos. Vă sfătuim să vă concentrați asupra iubirii. Înțelegând de ce și pentru ce îi iubești pe cei dragi, de obicei ajută la calmarea durerii.

3. Durere de umăr

Durerea de umăr înseamnă cel mai adesea un singur lucru: aveți o mulțime de stres emoțional. Poate că, în ultimele zile și săptămâni, simțiți o povară grea din cauza presiunii și responsabilității externe. Cel mai bun mod de a scăpa de acest tip de durere este să vă concentrați asupra rezolvării problemelor dvs. Trebuie să vă ocupați de ele cu orice preț! În caz contrar, povara acestei presiuni se va răspândi asupra celor dragi.

4. Durere în partea superioară a spatelui

Dacă durerea este resimțită în zona omoplaților, înseamnă că vă lipsește suportul emoțional. De fapt, aveți de ales: fie să abordați singur problemele, pe care trebuie neapărat să le rezolvați; fie insistați ca cineva apropiat să vă fie alături. Vorbește cu cea mai apropiată persoană, poate fi orice, partenerul, un părinte, o soră, o prietenă.

5. Durere în partea inferioară a spatelui

Durerea lombară înseamnă de obicei că sunteți prea îngrijorat de bani. S-ar putea ca această durere să vă spună că acum este un moment bun pentru a cere o mărire de salariu. Sau începeți să utilizați aplicații pentru o gestionare financiară mai bună.

6. Durere la coate

Această durere indică faptul că suferiți în urma schimbărilor din viața voastră. Dacă aveți o durere la mâini, înseamnă că viața vi se pare foarte dificilă și chiar dură. Pentru a scăpa de această durere, va trebui să faceți niște compromisuri cu voi înșivă și să grăbiți procesul de vindecare.

8. Durere în șolduri

Durerea cronică de șold înseamnă că sunteți foarte intimidat de o acțiune viitoare sau una terminată. Poate că au existat alte schimbări neplăcute în viața ta legate de spațiul înconjurător. Vă sfătuim să fiți mai deschiși la schimbare, să nu vă mai fie frică de ea.

9. Durere la genunchi

Durerea la genunchi este un semn sigur că trebuie să învățați să vă controlați ego-ul. Uneori se umflă atât de mult încât devine copleșitor! Acceptați că nu puteți controla mereu totul și încercați să ajutați lumea din jur mai des. Încercați voluntariatul, de exemplu, sau folosiți o parte din banii dvs. în scopuri caritabile.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide