8 secrete pe care o femeie înțeleaptă nu le împărtășește niciodată

8 secrete pe care o femeie înțeleaptă nu le împărtășește niciodată

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

Opt lucruri pe care o femeie nu ar trebui să le spună nimănui:

1. Complexele sale privind aspectul ei

Arată-mi o femeie care este absolut mulțumită de tot corpul ei. Chiar și cele mai ideale vor avea niște complexe cum ar fi pistrui, riduri sau alunițe pe care ar dori să le elimine. Nici nu mai vorbim despre veșnica dorință de a slăbi.

Nu am întâlnit niciodată o femeie care să nu vrea să schimbe ceva la ea însăși. Însă femeile inteligente nu vor spune niciodată ceea ce nu place la corpul lor. Știu că acest lucru nu le va ajuta să scape de ele, ci va atrage și mai mult atenția asupra lor. În schimb, femeile inteligente își scot în evidență punctele forte, astfel încât nici să nu mai conteze micile imperfecțiuni.

2. Toate detaliile relației

Luni ești fericită, marți vă certați, miercuri nu vorbiți unul cu celălalt, joi vă împăcați, iar vineri este totul bine ca înainte. Acest lucru este bun pentru tine, dar atunci când le spui toate acestea prietenilor tăi, aceștia tind să se concentreze doar pe partea negativă și astfel vor începe să-ți privească partenerul cu ochi răi, stricându-i reputația. Cel mai bine este să țineți astfel de detalii private

3. Momentele din timpul unei pauze în relații

Este vorba despre momentele când îi trimiți un milion de mesaje sau îl suni încontinuu până când rămâi fără baterie. Când te duci val vârtej la ușa lui plângând sau când încerci să te răzbuni. Nu este bine, dar aceste lucruri se întâmplă, s-au liniștit apele și ați trecut mai departe. Aceste lucruri nu trebuie împărtășite cu alții, nu va fi niciodată în avantajul tău.

4. Numărul de bărbați cu care a fost

Nu există un răspuns corect aici, așa că pur și simplu fiți adulți, acceptați că fiecare dintre voi a avut un trecut și continuați relația. Numărul nu contează, pentru că circumstanțele pot fi diferite: poate o fată a avut 5 bărbați, dar a avut relații de lungă durată cu fiecare; iar altă fată a avut trei, dar i-a schimbat pe toți într-o săptămână. Totul este relativ.

5. Că urmărește pe cineva online

Nu este un secret faptul că ne uităm deseori pe paginile foștilor sau potențialilor bărbați pentru a afla cât mai multe despre viața lor. Dar acest lucru nu este ceva de care să fii mândru, așa că mai bine nu spui la nimeni.

6. Că se pot descurca mai bine

Nu este nevoie să le spui altora că se pot descurca mai bine, chiar dacă „vrei doar să ajuți”. Lasă oamenii să se descurce așa cum pot, va fi mai politicos.

7. Câți bani câștigi / cheltui

Banii sunt un subiect foarte complex care poate provoca o varietate de sentimente: de la anxietate și nesiguranță la gelozie și invidie.

8. Părerea despre rudele sau prietenii partenerului său

Dacă ai o părere proastă despre rudele sau prietenii soțului / prietenului, atunci este mai bine să ții părerea pentru tine. Dacă va trebui să facă o alegere, în această situație cel mai probabil nu te va alege pe tine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!