8 schimbări benefice care se vor produce în organismul tău dacă bei un pahar de apă pe stomacul gol

8 schimbări benefice care se vor produce în organismul tău dacă bei un pahar de apă pe stomacul gol

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 January 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Nu este un secret că un pahar cu apă dimineața este cel mai bun început de zi. Acest mod de trezire previne multe boli și afecțiuni precum: cefalee, bronșită, tuberculoză, meningită, obezitate etc.

Iată cum să o faci corect:

  • după trezire, trebuie să beți 640 ml de apă, dar împărțiți-o în 4 porții de 160 ml;
  • numai după aceea poți începe să te speli pe dinți, dar nu trebuie să mănânci timp de 30 de minute;
  • în 30-45 de minute puteți lua micul dejun;
  • nu beți încă o oră după fiecare masă.

Nu toată lumea reușește să bea această cantitate de apă dimineața, așa că ar trebui să începeți cu acele doze care vă sunt confortabile.

Iată perioada de care aveți nevoie pentru a efectua acest ritual:

  • dacă aveți tensiune arterială crescută – 30 de zile;
  • dacă aveți gastrită – 10 zile;
  • dacă aveți diabet – 30 de zile;
  • constipație – 10 zile;
  • tuberculoză – 90 de zile.

De fapt, acest ritual ar trebui să devină obișnuința ta zilnică, deoarece va ajuta la prevenirea multor boli.

Apa dimineața pe stomacul gol ajută:

1) Curățați corpul de toxine. Toxinele din corpul nostru se acumulează din cauza nutriției slabe, a produselor cosmetice de calitate slabă, a mâncărurilor pline de toxine, etc. Dacă beți apă dimineața, aceasta vă va îmbunătăți semnificativ sănătatea părului și a pielii.

2) Accelerează metabolismul cu 24%. Dimineața, un pahar cu apă pornește procesele digestive din organism și ulterior procesele metabolice funcționează mai bine.

3) Normalizați greutatea corporală. Acest ritual curăță intestinele de toxine și toxine și ajută la îmbunătățirea microflorei generale a acestui organ.

4) Eliminați arsurile la stomac și disconfortul stomacal cauzat de acestea. Apa, băută pe stomacul gol, diluează acidul din stomac, eliminând simptomele arsurilor la stomac. În plus, apa băută dimineață este cel mai bun început de zi.

5) Îmbunătățește regenerarea la toate nivelurile. Datorită unui pahar cu apă, îmbunătățim starea sistemului cardiovascular și îmbunătățim aportul de sânge chiar și în zonele periferice.

6) Îmbunătățește starea pielii și a părului. Uscarea constantă a pielii, părul fragil și vârfurile despicate se pot datora deshidratării.

7) Prevenirea formării calculilor renali și a infecțiilor vezicii urinare. Apa, băută pe stomacul gol, diluează acizii care duc la formarea pietrelor la rinichi. Apa îmbunătățește eliminarea substanțelor nocive din organism.

8) Consolidați sistemul imunitar. De asemenea, un pahar cu apă îmbunătățește funcționarea sistemului limfatic, normalizează nivelurile de cortizol și, în general, întărește corpul.

Vă dorim multă sănătate!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!