8 moduri în care un bărbat ar trebui să lupte pentru tine și relația ta

8 moduri în care un bărbat ar trebui să lupte pentru tine și relația ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 January 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateRelatii

Să lupte pentru tine nu înseamnă să se bată cu un tip beat care te deranjează într-un bar. Înseamnă să depună un efort pentru relația ta și iată cum:

1. El trebuie să te sprijine.

Ar trebui să fie de partea ta și să te protejeze, chiar dacă toți prietenii săi nu te plac. El trebuie să fie suficient de curajos să te asculte și să nu urmeze ceea ce spun alții.

2. El trebuie să-ți respecte visele.

Poate că nu le înțelege, nu este de acord cu ele, dar trebuie să te susțină. Dacă nu, atunci de ce ocupă locul în viața ta?

3. Ar trebui să îți ofere un sentiment de siguranță și securitate.

Dacă nu este sigur că vrea să fie cu tine, indiferent dacă te iubește, acesta este un semn rău că nu ești cu cineva care este gata să lupte pentru tine. Un bărbat ar trebui să arate că te vrea doar pe tine.

4. El trebuie să poată vorbi despre orice.

El nu ar trebui să trântească ușa și să plece în timpul unei certe. El trebuie să înțeleagă că problema trebuie discutată și nu să fugă de ea. Că trebuie să facă compromisuri. În general, este important să vorbești și, dacă se închide față de tine, atunci menține o distanță emoțională.

5. El ar trebui să te facă prioritatea lui.

Desigur, are părinți, serviciu, prieteni care de asemenea, și ei sunt importanți pentru el. Dar nu ar trebui să vă simțiți niciodată în partea de jos a listei sale de priorități.

6. El ar trebui să aprecieze ceea ce faci pentru el și pentru relație.

Faci sacrificii pentru el, dar nu simți că le apreciază? De-a lungul timpului, nu vei mai accepta să faci ceva pentru cineva care nu știe să fie recunoscător și să ofere ceva în schimb.

7. Nu ar trebui să încerce să te schimbe.

Schimbarea partenerului este o idee proastă. Dacă un bărbat vrea să te schimbe: de la coafură la stilul de îmbrăcăminte, acesta este un semn rău. Un om care te iubește va lupta pentru tine și pentru ceea ce ești.

8. El trebuie să fie acolo.

Nu numai atunci când totul este bine, ci și atunci când viața este dificilă. El trebuie să lupte, să înțeleagă că toată lumea are dificultăți, iar dacă vrea să fiți împreună, va face față tuturor problemelor.

Aveți grijă încă de la început, când porniți pe drumul unei relații. Oamenii nu se schimbă, și în timp își arată adevărata față, iar ceea ce astăzi te deranjează doar puțin, mâine va deveni insuportabil.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!