8 moduri care vă pot ajuta să scăpați de arsurile la stomac

8 moduri care vă pot ajuta să scăpați de arsurile la stomac

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 January 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Un număr foarte mare de persoane suferă de arsuri la stomac. Aceasta se instalează întotdeauna brusc, iar senzația de arsură în combinație cu un gust neplăcut în gură irită și strică mult starea de spirit. În plus, uneori îți dorești cu adevărat să mănânci măcar puțin din ceva gustos, dar știind că apoi arsurile la stomac te vor chinui, în mod firesc, eviți. Vă sugerez să aflați mai multe moduri care vă pot ajută să scăpați de arsurile la stomac.

Desigur, dacă aveți un astfel de simptom neplăcut și apare mai rar, dar în mod continuu, trebuie să fiți examinat de un medic specialist. Medicul va alege medicamentul potrivit, și vă va ajuta să vă reglați dieta, pentru a nu mai experimenta o senzație de arsură.

Dar dacă ai mâncat ceva gustos sau picant, și arsurile la stomac au apărut brusc, simți că totul arde în interiorul tău, greață, chiar te simți rău și nu există nicio cale de a merge la medic chiar atunci, desigur, puteți folosi alte metodele eficiente pentru a scăpa de acest simptom neplăcut!

Bea apă

Cel mai rapid și mai simplu mod. Bea un pahar cu apă caldă, acesta va reduce aciditatea din stomac și va ameliora simptomul neplăcut.

Cărbune activ

Un alt mod simplu și accesibil. Cărbunele activ se găsește în aproape toate casele. Aceste pastile vă vor ajuta să eliminați excesul de acid din stomac. Doar două pastile sunt suficiente ca arsurile la stomac să dispară după un timp. Dacă doriți o opțiune foarte rapidă, atunci zdrobiți 10 comprimate de cărbune, dizolvați pulberea în lapte și beți.

Apropo, experții nu recomandă utilizarea cărbunelui activ foarte des, deoarece poate absorbi nu numai toate substanțele nocive, ci și substanțele benefice din organism. Și, de asemenea, duce la constipație foarte severă.

Miere de albine

Printre alte beneficii, mierea vă poate ajuta să ameliorați rapid arsurile la stomac. Puteți elimina senzația de arsură neplăcută și disconfortul din stomac, trebuie doar să amestecați o lingură de miere într-un pahar de lapte. Foarte gustos și ajută grozav.

Migdale

Migdalele neutralizează perfect sucul gastric. Dacă arsurile la stomac încep să te chinuiască în mod constant, pur și simplu ține la tine o pungă de migdale. Odată ce începe durerea, mâncați 10 migdale, mestecând bine de fiecare dată.

Lapte

Această metodă nu este potrivită pentru toată lumea, există unele persoane care, dimpotrivă, au arsuri la stomac după ce mănâncă lapte. Dacă nu ești unul dintre ei, atunci bea doar un pahar de lapte cald, care va ajuta la reducerea acidității în stomac.

Suc de cartofi

Sucul de cartof îmbunătățește starea unei persoane cu gastrită și, în special, ajută la eliminarea unui atac de arsuri la stomac. Se curăță 2-3 cartofi, se rad și apoi se stoarce sucul printr-o pânză. Lăsați-l timp de 3 minute pentru a infuza și apoi îl puteți bea. Dacă nu vă place gustul, puteți dilua sucul cu puțină apă.

Ceai de mușețel

Aveți nevoie de 3 lingurițe de flori de mușețel uscate adăugate într-un pahar cu apă clocotită. După 15 minute, vă puteți delecta cu ceaiul de mușețel. Metoda nu este rapidă, dar foarte eficientă. Ceaiul de mușețel este potrivit și pentru prevenirea arsurilor la stomac. Puteți să-l beți de 3 ori pe zi înainte de mese, o lună, pentru a scăpa cu totul de arsurile la stomac.

Pentru a înțelege cauza arsurilor la stomac și a primi ajutor, consultați-vă medicul! Dumnezeu să vă binecuvânteze!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!