7 vise la care trebuie să fim atenți

7 vise la care trebuie să fim atenți

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 March 2021 in SfaturiSpiritualitate

Unele persoane nu visează nimic, iar altele sunt speriate uneori de saturația și strălucirea viselor. Experții spun că, uneori, un vis trebuie tratat ca un semn, ca ceva care încearcă să avertizeze și să anunțe despre ceva.

Bioenergetica spune că, în momentul somnului, o persoană poate fi transportată în universuri paralele. Și numeroase studii au arătat că mintea subconștientă a unei persoane într-un vis se poate schimba foarte mult. Uneori visele sunt un fel de basm sau atât de intense încât o persoană nu le poate uita. Și devine interesant, dacă un astfel de vis înseamnă ceva.

În momentul somnului, corpul se curăță de experiențe, anxietate și negativitate. Iar multe alte vise ajută la înțelegerea și chiar la planificarea viitorului. Oamenii emoționali visează mai colorat, iar cei care privesc viața în mod rațional au vise alb-negru.

Visele te pot avertiza despre ceva sau pot fi rezultatul stresului. Astăzi vom vorbi despre vise la care ar trebui cu siguranță să fiți atenți!

Visuri despre apeluri primite sau SMS-uri

O persoană care are un astfel de vis așteaptă o schimbare în viață și, în special, trebuie să acorde atenție micilor detalii. Răspunsul la întrebări este chiar în fața ta, trebuie să fii mai atent. Dacă nu pierzi ocazia, acestea pot face diferența în viața ta.

Visele despre flori

Dacă într-un vis florile sunt colorate, luxuriante, înflorite, atunci urmează schimbările favorabile în viața acelei persoane. Și, dacă dimpotrivă florile se ofilesc, cad, sunt uscate sau urâte, acest lucru sugerează că trebuie să renunți la trecut, resentimente, eșecuri etc. și să te deschizi spre ceva nou.

Visuri în care o persoană zboară

Ni s-a spus în copilărie – „dacă zbori, atunci crești”. De fapt, dacă o persoană visează că zboară, înseamnă că în realitate îi lipsește responsabilitatea și inițiativa. Ea ar trebui să accepte responsabilități, nu să se ascundă de responsabilitate, iar astfel de schimbări de caracter o vor ajuta în viață.

Visele cu lucruri închise, blocate

Acestea sunt, de exemplu, dulapuri închise, uși, ferestre, sertare și alte lucruri. Dacă trebuie să deschizi niște lucruri în vis, dar acest lucru este dificil pentru tine, atunci acest semn poate indica faptul că unele informații importante îți sunt ascunse.

Luna plină într-un vis

Un astfel de vis sugerează că o persoană are un fel de abilitate creativă, dar nu îndrăznește să o arate, pentru a nu se împiedica de condamnarea altora. Însă trebuie să ieși din umbră și să arăți lumii ceea ce poți.

Visele despre drum

O persoană ar trebui să fie atentă la emoțiile și sentimentele care apar în timpul acestei călătorii. Dacă o persoană este calmă, nu există obstacole pe drum, aceasta înseamnă că se mișcă în direcția corectă și cu siguranță va realiza ceea ce își dorește. Dar dacă există obstacole, anxietate, entuziasm, înseamnă că persoana este clar angajată într-o afacere greșită și se mișcă în ambele direcții. Trebuie să vă reconsiderați perspectiva asupra vieții, obiectivele și, de asemenea, să acordați prioritate lucrurilor importante.

Visele despre apă

Orice apă – de la robinet, râu, lac, mare, baltă, dacă curge și se tulbură, atunci o persoană se va confrunta cu momente destul de dificile și trebuie să îți aduni forțele și să renunți la emoții inutile pentru a face față problemelor. Apa liniștită și calmă avertizează asupra îngrijorărilor cu care o persoană poate face față dacă dă dovadă de încredere în sine și perseverență.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!