7 semne trimise de Univers pentru a te ghida pe drumul cel bun (nu le ignorați, în special punctul # 4)

7 semne trimise de Univers pentru a te ghida pe drumul cel bun (nu le ignorați, în special punctul # 4)

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 March 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Creierul tău nu este doar o sursă de gânduri și informații, ci și un fel de antenă care le preia din Univers. Și în funcție de ce încredere ăi acordați, veți primi acele informații.

Informațiile cosmice sunt în jurul nostru. Într-un anumit sens, suntem particule ale acestei informații cosmice. Absolut totul în lumea noastră este conectat și interconectat și totul provine din aceeași sursă ca și tine, Pământul, Galaxia, absolut orice!

Modul în care trăim ne poate distrage atenția de la scopul cosmic care este în inimile noastre. Prin urmare, Mintea Cosmică este uneori forțată să ne trimită mesaje și „actualizări” pentru a reveni la adevăratul ei destin.

Apropo, destul de des aceste mesaje cosmice ne pot împinge către idei și invenții revoluționare fără precedent. Chiar și pe cele pe care lumea nu le-a văzut încă.

Oricum ar fi, primim cu toții informații cosmice din când în când. Cu toate acestea, majoritatea nu o observă, iar unii chiar le ignoră.

Deci, iată 7 semne că primiți informații de la Univers:

1. Inspirație bruscă

Inspirația este un fel de „zbor al minții”, o dorință irezistibilă de a face sau de a crea ceva. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când începeți ceva care vă pasionează.

Inspirația bruscă este un semn sigur că primiți informații cosmice care vă inspiră să faceți ceva care vă va duce la obiectiv.

2. Visele

Conform legendelor antice, o parte din sufletul tău merge în altă lume în timp ce dormi. Este o lume de vis, o lume între inconștientul tău și realitate.

Acolo puteți primi mesaje importante din propriul vostru subconștient și din mintea cosmică.

Visuri în care descoperi idei noi, primești sfaturi despre lucruri de care s-ar putea să nu îți fi imaginat – un semn sigur al unor astfel de informații.

3. Semnal subconștient

La urma urmei, acest lucru ți s-a întâmplat de mai multe ori: te uiți la un film și dintr-o dată auzi și înțelegi răspunsul la o întrebare care te chinuie de mult timp. Sau după ce auzi o melodie îți vine o idee mult așteptată.

Toate acestea sunt moduri în care mintea cosmică vă controlează subconștientul pentru a comunica cu voi.

Ascultă-o, nu o ignora!

4. Obsesia cu o idee

Poți să scrii o carte sau să vizionezi un serial TV, să vorbești cu prietenii sau să mergi pe străzi, dar orice ai face, ești constant bântuit de o anumită idee.

Orice ai face, te duce cu gândul numai acolo.

Acesta este un semn sigur că mintea cosmică încearcă să vă direcționeze atenția asupra a ceea ce ar trebui să vă concentrați.

5. Geometrie

Se spune că geometria este limbajul Universului. Există anumite forme care sunt numite sacre și conțin mesaje puternice pentru fiecare persoană.

A avea o anumită formă în viața ta, sacră sau nu, este un semn sigur că ai primit un mesaj care trebuie descifrat.

Numere, forme, chiar și litere – toate acestea sunt, de asemenea, geometrie. Prin urmare, tot ceea ce apare iar și iar are nevoie de o analiză atentă.

Fii atent la ceea ce se repetă tot mai des în viața ta!

6. Un val extraordinar de emoții

Informația nu ne vine doar într-o formă rațională. Uneori este abstractă și emoțională. Apropo, acest tip de informații conține cele mai profunde răspunsuri la cele mai dificile întrebări.

O simplă creștere de emoție poate fi declanșată de o varietate de factori.

Dar un val brusc de emoție, însoțit de obicei de un sentiment de claritate și motivație, este un semn sigur că ați primit informații cosmice.

7. Iubirea

Sentimentul de dragoste nu pentru un anumit lucru sau persoană, ci pentru tot ceea ce te înconjoară, este una dintre cele mai incredibile senzații din această lume. Se poate doar visa la o astfel de stare!

Mai mult, în acest moment receptorii corpului tău sunt activați. Și acest lucru vă permite să percepeți energia cosmică, și să primiți informațiile ei.

Căderea în „râul” acestui sentiment de iubire necondiționată se întâmplă uneori atât de brusc încât nici măcar nu ești pe deplin conștient de ceea ce se întâmplă. Simți doar că iubești pe toată lumea și totul. Acesta este un semn sigur că primiți informații cosmice.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!