7 semne că îngerul tău păzitor vrea să se conecteze cu tine

7 semne că îngerul tău păzitor vrea să se conecteze cu tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 February 2021 in SfaturiSpiritualitate

Când avem probleme, căutăm consolare în cei mai apropiați de noi. Dar la cine ne adresăm atunci când credem că nu este cine să ne ajute?

Profesorii spirituali cred că îngerii păzitori sunt în jurul nostru tot timpul.

Misterul este un aspect al universului infinit.

Care sunt cele șapte semne pe care îngerul nostru păzitor vrea să ne ajute?

Apar luminile

Dacă vedeți fascicule de lumină sau raze intermitente în jurul vostru, aceasta este o indicație a prezenței îngerilor. Dacă observi lumini sau ai devenit deosebit de atent la umbrele din jurul tău, atunci nu ești singur. Nu vă temeți, îngerii nu vă vor face rău. Ei cată mereu să vă ferească de rău și să fiți fericiți. Urmați semnele!

Pene

Dacă întâlnești constant pene mici, acesta este un semn sigur al prezenței îngerilor în jurul tău. Acest lucru este valabil mai ales dacă găsiți pene în locuri neobișnuite. Îngerilor le place să-și lase penele ca dovadă a existenței lor și să ne reamintească că ne protejează. Penele albe sunt preferatele lor.

Mirosuri plăcute

Mergi uneori acasă și casa ta miroase frumos, dar diferit de parfumul tău obișnuit? Sau simți brusc parfumul francez în natură, chiar dacă este plin de iarbă proaspăt tăiată în jurul tău?

Pe scurt, dacă simți un miros plăcut, dar nu știi de unde vine mirosul, ar putea însemna că îngerul tău păzitor este la lângă tine.

Auzi voci

Desigur, acest lucru poate însemna că bunul tău simț este ușor bolnav, dar poate fi tradus ca un lucru bun. Sunteți deschiși la darurile universului, în timp ce mulți oameni sunt sceptici cu privire la vizitatorii divini.

Comunici prin vise

Chiar dacă nu-ți amintești ce ai visat, dar dimineața te trezești mai ușor, mai puternic și mai încrezător, înseamnă că ai fost vizitat de îngerul tău păzitor.

Forme interesante de nori

Atunci când priviți norii de pe cer observați unele formațiuni ciudate de nori, nu-i așa? Unii ezoterici cred că așa comunică îngerii cu noi.

Dacă vedeți des aripi de înger, inimi și flori, poate însemna că acesta este un semn trimis de către Îngerul păzitor pentru a vă asigura că vă protejează și este alături de voi.

Schimbarea temperaturii

Dacă camera în care vă aflați devine brusc mai caldă sau mai rece în mod neașteptat și fără niciun motiv. Modul în care îngerii vibrează poate încetini sau accelera moleculele de aer, determinând schimbarea temperaturii din jurul nostru.

Important

Când simți că îngerul tău păzitor încearcă să se conecteze cu tine, fii atent la ceea ce vezi, simți sau gândești în acel moment. Încearcă să fii cât mai pozitiv și să înțelegi ce mesaj vrea să îți transmită, astfel ți-ar putea salva viața.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!