7 moduri de a comunica cu sufletul unei rude plecate din această viață

7 moduri de a comunica cu sufletul unei rude plecate din această viață

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 November 2022 in Spiritualitate

Este greu să-ți iei la revedere de la cei dragi. Creierul refuză să accepte ideea că persoana dragă nu mai este și nu o vei mai vedea niciodată, nu o vei mai îmbrățișa niciodată. Cuvântul ăla groaznic „Niciodată”! Unde se duce sufletul, plecând fără să ne ceară acordul? Care sunt posibilitățile de comunicare cu sufletul unei persoane plecate din această lume?

Există dovezi științifice pentru teoria reîncarnării. Omul continuă să trăiască și după moarte, dar într-o stare și dimensiune diferită.

Aceste 7 moduri te vor ajuta să te conectezi cu cei dragi și chiar să le simți prezența.

1. Comunicarea prin fotografie sau vorbirea cu voce tare

Cel mai simplu mod de a comunica cu o persoană dragă este conversația obișnuită cu voce tare. Comunici cu el ca și cum ar fi în viață, ca și cum ar fi lângă tine. Este indicat să te pregătești spiritual: retragete într-un loc liniștit astfel încât nimic să nu îți distragă atenția, eliberează-ți mintea de emoții, gânduri, sentimente și relaxează-te.

Pentru a te conecta mai ușor la conversație, ia o fotografie preferată cu persoana cu care vrei să vorbești. Și pune-i o întrebare, uitându-te la fotografie sau cu ochii închiși dar cu imaginea în minte. Întrebarea ar trebui să primească un răspuns simplu de tipul „Da” sau „Nu”. Vorbește cu persoana plecată ca și cum ar fi chiar în fața ta. Cereți iertare, mărturisește sentimentele pe care le trăiești, mulțumește pentru viața pe care ți-a dat-o.

2. Comunicarea în vis

Visele noastre sunt o linie subțire între lumea în care trăim și lumea cealaltă. Fii mai atent la visele tale. Una dintre cele mai sigure moduri de a intra în contact este să vezi o persoană într-un vis. Rudele te pot contacta prin vis, deoarece sufletele celor dragi încearcă adesea să-i contacteze pe cei dragi vii prin vis. În vis, o persoană este mai deschisă și mai „disponibilă” pentru a primi mesaje din lumea cealaltă.

Dacă, după ce te-ai trezit, ai realizat că ai văzut o persoană dragă în vis și a vrut să-ți spună ceva, te poți întoarce la acest vis. Abilitatea de a revedea un vis este stăpânită prin amintirea detaliilor visului imediat după trezire.

3. Meditația

Pentru a folosi meditația, nu trebuie să respecți anumite cerințe stricte pentru postură și timpul de practică – orice poziție confortabilă care vă permite să eliberați tensiunea, să vă calmați mintea și să vă relaxați corpul.

Totul este simplu. Concentrați-vă atenția asupra respirației și urmăriți-o. Starea de contemplare va veni de la sine.

Meditația vă permite să vă limpeziți mintea și să intrați în starea de percepție a lumii celelalte, astfel această metodă de comunicare cu cei dragi este mai eficientă.

4. Comunicare cu ajutorul lucrurilor preferate

Un lucru preferat, de exemplu îmbrăcămintea unei rude decedate este „încărcat” cu energia proprietarului, deoarece a fost în contact strâns cu el. Atunci când comunicăm cu ajutorul unui lucru, energia acestuia contribuie la conectarea cu sufletul persoanei plecate.

5. Hârtie goală

Luați o foaie goală de hârtie și îi scrieți o scrisoare celui care nu mai este printre noi. Fă asta în fiecare seară. Prin scris, îți transmiți gândurile, emoțiile, energia. Îți ceri iertare, îți arăți regretele, mulțumești și exprimi sentimente de iubire. După finalizare, scrisoarea trebuie arsă. Informațiile cuprinse în scrisoare vor fi transmise după purificarea cu foc.

6. Rugăciunea

Rugăciunea este potrivită pentru oamenii credincioși, ca modalitate de comunicare cu o rudă plecată. Simțiți-vă liber să vă rugați la Dumnezeu și să-I cereți ca cel drag să primească rugăciunea, cererea, recunoștința, dragostea voastră.

7. Părtășia în Templu

O lumânare simplă aprinsă în Biserică poate deveni un mijloc de comunicare cu o persoană plecată de printre noi. Ritualurile de comunicare personală se desfășoară cel mai eficient în ajunul sărbătorilor mari ale bisericii, cum ar fi Buna Vestire, Crăciun, Bobotează, Paște.

Faptul că sufletul său este în contact cu tine poate fi evidențiat de un tremur în corp, un fior pe piele, o suflare de adiere sau senzația că cineva se uită la tine. Sentimentele pot varia de la o persoană la alta. Chiar și faptul că lumânarea se stinge.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!