7 lucruri incredibile despre îngerii păzitori

7 lucruri incredibile despre îngerii păzitori

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 January 2021 in Spiritualitate

Dumnezeu ne alege îngerii păzitori chiar înainte de nașterea noastră. Ei pot fi numiți și gardienii noștri personali, care sunt interesați doar de o singură persoană – noi înșine.

Îngerii păzitori sunt ca niște mame îngrijitoare care aleargă mereu pe lângă copiii, făcând tot posibilul pentru a-i proteja. Ei vin în viața noastră, oferind diverse oportunități și întâlniri cu oameni utili și apropiați.

1. Sunt în afara confesiunilor.

Îngerii păzitori sunt trimiși oamenilor din toate religiile. Ei ajută pe toată lumea și nu se identifică cu nicio religie anume. Acest lucru este cu adevărat foarte important, deoarece, după cum sa menționat deja, un înger păzitor este atribuit fiecărei persoane chiar înainte de nașterea sa.

Mai mult, chiar și ateii au îngeri păzitori. Îngerii păzitori respectă credințele fiecărei persoane, îndemnând oamenii să facă același lucru.

2. Au suflet.

Unii cred că nu există absolut nimic în comun între îngeri și oameni. Cu toate acestea, îngerii păzitori, la fel ca oamenii, se disting prin sensibilitate și emoționalitate, deoarece lucrarea lor este de a arăta compasiune și milă față de întreaga umanitate.

Ei știu să simtă emoțiile oamenilor – aceasta este una dintre cele mai importante abilități ale lor. Îngerii păzitori experimentează durerea noastră la fel de intens ca și noi.

3. Sunt dispuși să facă tot ce pot atunci când le cerem ajutorul.

Îngerii păzitori lucrează întotdeauna pentru fiecare dintre noi, căutând modalități de a ne face viața interesantă și fericită. Aceasta înseamnă că îngerii ajută în mod constant chiar și oamenii care nu se roagă niciodată sau nu le cer ajutor.

Îngerii păzitori răspund întotdeauna la rugăciunile noastre și ne ajută în acest caz și mai mult. Ideea este că ei tratează alegerea noastră conștientă cu respect deosebit. Dacă, desigur, nu ne face rău nouă înșine sau celorlalți.

4. Ne aleg ei înșiși.

Unul dintre principalele motive pentru loialitatea îngerilor păzitori este că ei ne aleg. Îngerul tău păzitor a coborât pe acest pământ tocmai pentru tine și nu pentru binele altcuiva. Și a jurat în fața cerului că te va ajuta atât în ​​tristețe, cât și în bucurie.

5. Ne cunosc mai bine decât toți ceilalți.

Îngerii păzitori apar lângă noi chiar înainte de nașterea noastră, când suntem un singur suflet care se înalță pe cer. Prin urmare, ei ne cunosc pentru ceea ce suntem cu adevărat și nu doar pentru învelișul nostru fizic sau mental.

Îngerii păzitori sunt reprezentanții Lui Dumnezeu, prin urmare, ei știu despre tot ceea ce el a planificat pentru noi pe acest Pământ. Și din același motiv, ei văd tot ce se întâmplă în inimile noastre.

6. Ei rămân cu noi și în timpurile întunecate și în cele luminoase.

Îngerii noștri păzitori nu ne vor părăsi niciodată pentru nimic, rămânând cât mai aproape posibil. Când apar probleme, cum ar fi atunci când suntem aduși în judecată, într-un spital, în închisoare sau pur și simplu ne simțim disperați, tutorele nostru invizibil întotdeauna ne susține și ne trimite toată iubirea. În astfel de situații, ei sunt mult mai aproape de noi decât ne putem imagina.

Nu ne judecă niciodată. Îngerul Păzitor vede fiecare faptă comisă așa cum este cu adevărat – pur și simplu ca o greșeală. Știe că oamenii greșesc, dar în același timp înțelege că toată lumea încearcă să fie mai bună.

7. O persoană poate avea mai mult de un înger păzitor.

Culturile și tradițiile lumii descriu de obicei îngerii păzitori ca fiind creaturi care vin pe Pământ cu o singură misiune. Dar adevărul este că fiecare persoană din această lume poate avea mai mult de un înger păzitor.

Numărul lor depinde de circumstanțele specifice vieții, precum și de obiectivele stabilite pentru sufletul nostru. În medie, există între trei și patru îngeri lângă fiecare persoană în timpul vieții sale. Pot chiar să se prezinte oamenilor în formă umană.

Dacă începem să dedicăm cât de puțin timp îngerilor noștri păzitori, putem deveni cu adevărat buni prieteni cu ei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!