7 legi spirituale care fac soarta unei persoane mai fericită

7 legi spirituale care fac soarta unei persoane mai fericită

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 January 2021 in De SufletLecții de viațăSpiritualitateViata

Tot ceea ce fizic în această lume există ca o consecință a ceea ce se întâmplă în lumea spirituală. Există anumite legi prin care totul există și se mișcă. Indiferent dacă știți sau nu despre aceste legi, credeți sau nu în ele, ele încă există, funcționează și vă influențează constant, indiferent dacă vă place sau nu.

Vrei să ai succes și și armonie în viață? Vrei să vezi o schimbare în soartă? Atunci aflați despre legile spirituale și asigurați-vă că le respectați.

1. Legea semănatului și secerișului

Nu vă amăgiți: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul, aceea va și secera.” (Biblia: Galateni 6:7). Aceasta este una dintre cele mai importante și fundamentale legi spirituale. Este, de asemenea, cunoscută și sub numele de „legea cauzei și efectului”. Orice facem sau spunem, va reveni cu siguranță la noi. Și nu există altă cale. Dacă semănăm în mod constant negativitate oamenilor, în viață, pentru tine, te așteaptă aceeași recoltă. Dar dacă vrei fericire, pace și iubire, atunci adu-le în mediul înconjurător! Și cu siguranță le vei culege!

Și cel mai uimitor lucru este că fructul crescut are întotdeauna dimensiuni mai mari decât semințele semănate. A oferi cuiva un zâmbet îți va oferi o bună dispoziție pentru întreaga zi. Dacă donați chiar și un bănuț mic, cu siguranță vă veți recupera finanțele, dar înzecit. Funcționează!

2. Legea creației

Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie.” (Biblia: Geneza 1:27). Dumnezeu este Creatorul oamenilor. Și în fiecare persoană El a pus această capacitate de a crea. Mai întâi creați ceva în gândurile voastre și apoi realizați în lumea fizică. Vii cu ceva, hrănești o idee și apoi o întruchipezi într-un mod material! Prin urmare, este FOARTE IMPORTANT să aveți grijă la ceea ce vă gândiți.

Conform calculelor științifice, aproximativ 10.000 de gânduri trec prin mintea unei persoane în timpul zilei! Pe care dintre ele le folosești pentru a realiza și a crea ceva util pentru tine și pentru lume? Sau derulați constant negativul din cap și vă întrebați de ce există doar eșecuri în viața voastră? Gândește pozitiv, construiește-ți gândirea și obține-ți frumoasa realitate.

3. Legea smereniei

Nu, ci dă mai mare har. Pentru aceea, zice: “Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă, iar celor smeriți le dă har”.” (Biblia: Iacov 4: 6). Uneori, pentru a merge mai departe, trebuie doar să accepți și să te calmezi. Adesea, numai în pace se găsește decizia și direcția corectă pentru calea ulterioară.

4. Legea Recunoștinței

Dați mulțumire pentru toate, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi.” (Biblia: 1 Tesaloniceni 5:18). Te-ai trezit sănătos în această dimineață? Mulțumește! Aveți un acoperiș deasupra capului, mâncare și provizii? Ești bine! Ai un milion și visele tale se împlinesc? Donează! Dar chiar dacă ceva nu a funcționat bine, găsește ceva pentru care poți fi recunoscător. Învață sa găsești fericirea in lucrurile mici!

5. Legea iubirii

Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmășii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,” (Biblia: Matei 5:44). Acest lucru este FOARTE dificil! Uneori pare chiar că este IMPOSIBIL! DAR! Nici nu-ți poți imagina ce minuni se întâmplă atunci când încercăm sincer să oferim bine celor care nu merită ​!

6. Legea iertării

„Nu judecați și nu veți fi judecați; nu osândiți și nu veți fi osândiți; iertați și veți fi iertați.” (Biblia: Luca 6:37). Puterea iertării este una dintre cele mai puternice daruri pe care le poate avea un om. Iertând pe cel care chiar te supără sau te rănește, arunci povara care te împiedică să mergi mai departe și să fii fericit. Există o frază minunată: „Iertarea este ca și cum ai bea un pahar de otravă și ai aștepta să moară rivalul tău”. Cât de exact! Cine este mai rău? Tu sau cineva pe care nu-l poți ierta? Se întâmplă să ții o supărare împotriva unei persoane, dar aceasta nici măcar nu bănuiește despre asta, ducând o viață fericită pentru sine. Fă la fel! Iartă și trăiește FERICIT ȘI LIBER!

7. Legea credinței

„Iar credința este încredințarea celor nădăjduite, dovedirea lucrurilor celor nevăzute.”. (Biblia: Evrei 11: 1). Deci, dacă aștepți ceva de la viața ta – crede în acel ceva. De ceea ce ești sigur fără să-l vezi – crede în el. Foarte simplu. Te aștepți să fii concediat, să te îmbolnăvești, să izbucnească criza, să se rupă relația? Felicitări! Aceasta este credința ta!

Ești sigur că te așteaptă afaceri mari, visele tale se vor împlini și vei obține o recuperare rapidă? Foarte bine! Tu o crezi. Se spune că „TOTUL (!) ESTE POSIBIL (!) PENTRU CINE ARE CREDINȚĂ (!)”. Înțelegi? TOTUL ! Nu se spune că „puțin”, ci TOT!

Deci, așteptați lucruri bune. Fii sigur că totul va fi bine. Și obține acest „bine” în viața ta.

Cred cu adevărat că viața ta se va schimba. Îmi doresc ca toată lumea care citește aceste rânduri să nu primească doar o înțelegere a importanței vieții în conformitate cu legile spirituale pe care le-a poruncit Dumnezeu, ci și să înceapă cu adevărat să trăiească după ele, primind minuni și schimbând destinele! Vă doresc liniște sufletească, abundență și succes în toate!

Dumnezeu să vă ajute!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!