7 indicatori ai unei aure puternice

7 indicatori ai unei aure puternice

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 March 2021 in SfaturiSpiritualitate

Ce vă lipsește de obicei pentru a obține succes într-o anumită zonă? De obicei, aceasta este o stimă de sine ridicată, o sănătate bună. Acești factori constituie un biocâmp uman puternic. Vă puteți dezvolta protecția energetică dacă respectați cele 7 principii descrise în acest articol.

Oricine se poate programa pentru succes. Trebuie doar să aruncați o privire mai atentă asupra biocâmpului și să încercați să înțelegeți ce anume trebuie schimbat în viața voastră. Sau poate aveți deja o protecție puternică și nu trebuie să lucrați deloc la biocâmp.

În lumea bioenergeticii, există 7 semne, datorită cărora puteți defini o personalitate puternică din punct de vedere energetic.

În fiecare dintre descrierile acestor semne, vă puteți recunoaște pe voi înșivă, sau pe un muzician celebru sau un actor popular. Trebuie să vă concentrați asupra oamenilor celebri și de succes.

Datorită acestui fapt, primiți o porțiune suplimentară de energie pozitivă, deoarece canalul de comunicare al oamenilor celebri cu Universul este foarte puternic. Dacă există oameni puternici în mediul dvs., atunci șansa de a obține succes în orice sferă a vieții crește semnificativ.

Deci, să începem:

1) O persoană nu se va îmbolnăvi niciodată dacă aura sa este puternică și pură. În cazul unei auri slabe, este posibil ca o persoană să sufere o mulțime de diferite boli minore. Și dacă nu îți întărești aura, atunci este probabil să pătrundă unele boli mai grave. O aură puternică este ca un scut protector atât pentru trup, cât și pentru suflet.

2) O persoană care are un biocâmp puternic va avea noroc peste tot. Aura dezvoltată ajută la crearea conexiunilor puternice.

3) O persoană optimistă este cineva cu o aură incredibil de puternică. Fiind aproape de o astfel de persoană, tu însuți vrei să acționezi și ești gata să muți munții.

4) O persoană cu un nivel ridicat de energie are mai puține probleme. Aceasta nu înseamnă că viața unor astfel de oameni este o continuă petrecere. Nu, pur și simplu nu se simte la fel de incomod ca o persoană cu o aură slabă.

5) Adesea, oamenii cu o aură puternică devin lideri. Capacitățile sunt sporite atunci când aura este puternică.

6) Puternicul în duh este întotdeauna puternic în trup. Atunci când au un scut protector, ești ferit și de problemele de sănătate și de gândurile negative!

7) O persoană cu un biocâmp puternic nu se teme să experimenteze. Astfel de oameni sunt întotdeauna gata să învețe lucruri noi, să deschidă noi orizonturi și nu se tem de schimbări. Așa cum a spus un filosof celebru: „Viața este mișcare”

O persoană cu o energie puternică posedă toate cele 7 semne și nu doar unul sau două. Desigur, există câteva excepții de la regulă. Lucrează asupra ta și vei reuși.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!