7 expresii care pun bariere în fața bogăției unei persoane

7 expresii care pun bariere în fața bogăției unei persoane

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 November 2020 in CuriozitățiLifeStyleSfaturi si TrucuriSuperstitii

Uneori oamenii spun lucruri fără să gândească. Se pare că multe expresii obișnuite pot aduce ghinion pe plan financiar.

Iată expresiile pe care trebuie să le eviți dacă vrei să te îmbogățești:

“Este imposibil”

Această expresie dăunează tuturor pentru că duce la gânduri de nesiguranță în propriile puteri. Nimic nu este imposibil, dacă te străduiești vei reuși să faci tot ce ai plănuit. Trebuie doar să spui că ,,Voi reuși”, iar după aceea să nu renunți până nu îți vezi visul împlinit, rămâne o chestiune de timp.

„10 lei nu sunt bani”

Este important să conștientizăm că fiecare leu contează, dacă nu aveai acei 10 lei, nu puteai să faci nici 100, nici 1000, care au valoare mai mare, dar sunt formați din mai multe bancnote de 10 lei. Dacă nu prețuiești banii, atunci nu se vor înmulți. Trebuie să înveți să apreciezi banii, dacă pentru cineva 100 lei sunt nesemnificativi, pentru altcineva această sumă îi asigură mâncarea pe câteva zile.

„Nu pot”

Nu există „nu pot”, ci „nu vreau”. Poți face orice vrei dacă îți dorești cu adevărat. Astfel de cuvinte sperie banii, pentru că cei care spun că nu pot face ceva, automat nu vor avea succes niciodată. Așa că muncește pentru visele tale.

“Îmi trebuie bani”

De cele mai multe ori persoanele care spun această expresie ajung să împrumute bani de la străini. Un lucru e sigur, evitați acest lucru cât de mult puteți pentru că este un chin să trăiești cu datorii. Cheltuie banii cu grijă și nu cumpăra nimic care nu este urgent. Nu te face dator, deoarece nu vei mai avea niciodată succes pe plan financiar pentru că banii câștigați se vor duce pe datorii.

„Nu mă voi îmbogăți niciodată”

În primul rând, atenția cade asupra cuvântului „niciodată”. Dacă spui mereu acest cuvânt banii te vor ocolii și spusele tale vor deveni realitate pentru că negarea atrage sărăcia. Mai bine să spui „mă voi îmbogăți mai târziu”.

“Sunt sărac”

Oricât de mic ar fi venitul tău, nu trebuie să te numești „sărac” pentru că acest lucru aduce ghinion. Întotdeauna se poate mai mult, trebuie doar să te mulțumești cu ce ai continui să muncești dacă vrei mai mult.

„Banii vin din muncă grea”

De cele mai multe ori suma de bani câștigată este proporțională cu efortul și dorința de a munci. Cu cât muncești mai mult, veniturile vor fi mai mari, cu cât muncești mai puțin, veniturile vor fi mai mici.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!