7 avertismente ale îngerilor păzitori pe care nu ar trebui să le ignorați

7 avertismente ale îngerilor păzitori pe care nu ar trebui să le ignorați

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 January 2021 in SpiritualitateViata

Deși este posibil să nu fiți conștient de aceasta, îngerii voștri păzitori sunt alături de voi tot timpul. Ei trimit diverse mesaje și fac tot posibilul pentru a vă îndrepta în direcția corectă. Când sunteți cu adevărat în pericol, îngerii păzitori vor face totul pentru a vă avertiza despre asta.

Învățând să recunoașteți aceste avertismente, puteți evita multe schimbări din viața voastră.

7 avertismente trimise de îngerii păzitori:

1. Defecțiune tehnică inexplicabilă.

Dintr-o dată, lucrul pe care îl folosești în mod constant nu mai funcționează și te obligă să schimbi planurile. De exemplu, ar putea fi o ușă de garaj pe care nu o poți deschide sau o mașină care nu poate fi pornită.

La început s-ar putea chiar să te supere, dar apoi poți să îți dai seama că această mică neplăcere te-a ajutat să eviți un fel de necaz. Foarte multă lume a realizat acest lucru în momentele în care s-au întâmplat evenimente foarte importante, iar anumite probleme tehnice le-a ținut departe de acel loc.

2. Cineva te atenționează.

Uneori, îngerii tăi decid să acționeze direct. Dacă ați observat că cineva vă avertizează în mod specific despre un eveniment neplăcut care urmează să vi se întâmple, nu ar trebui să tratați aceste cuvinte cu dispreț.

Uneori, îngerii tăi păzitori îți trimit avertismente prin alte persoane, dacă alte metode nu sunt suficiente. Mai ales când riscurile sunt mari și nu pot fi evitate altfel.

3. Pierzi lucrurile fără un motiv aparent.

Îngerul păzitor, dacă dorește să te dirijeze pe o altă cale, poate uneori să ascundă lucruri, ceea ce te ajută să eviți coliziunea cu ceva neplăcut pentru tine.

Desigur, la început această pierdere vi se va părea ciudată. Dar, în timp, văzând întreaga imagine în ansamblu, veți înțelege că totul s-a întâmplat dintr-un motiv.

4. Primești semne în vis.

În timp ce dormim, vălul care ne separă de lumea subtilă devine aproape transparent. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că în acest timp primiți mesaje de la îngerii voștri păzitori. În acest caz, este important să ne amintim toate informațiile valoroase dimineața și să ținem cont de ele.

5. Te îmbolnăvești brusc.

Dacă vă îmbolnăviți brusc și trebuie să nu vă mai puteți rezolva treburile, cel mai probabil veți fi supărați. Dar când îți dai seama că ai câștigat rămânând acasă, nu vei regreta deloc.

Desigur, nu ar trebui să considerați fiecare răceală ca pe un avertisment angelic, dar unele dintre aceste cazuri sunt cu siguranță opera ajutoarelor voastre invizibile.

6. Intuiția te avertizează.

Intuiția este puternica! Instinctul tău nu te înșală niciodată, așa că dacă ai un sentiment rău, ar trebui să ai încredere în el.

Îngerii păzitori folosesc intuiția pentru a comunica cu tine mai des decât crezi. Multe idei și gânduri ne sunt transmise de îngeri pentru a ne ajuta!

7. Vi se întâmplă probleme inexplicabile.

Problemele pentru care nu puteți găsi o explicație pot fi cu adevărat deranjante. Dar cel mai interesant lucru se întâmplă după un timp, când îți dai seama că eșecul care te-a devastat la început ți-a salvat în cele din urmă viața. Astfel de evenimente se întâmplă mult mai des decât vrem să recunoaștem.

Desigur, îngerii păzitori pot folosi alte metode de avertizare, dar cele descrise mai sus sunt cele mai frecvente.

Este posibil să vă confruntați cu deja vu sau să vă simțiți puțin ciudat – ar putea fi doar ceva din capul tău. Sau poate îngerul tău încearcă să-ți transmită ceva important.

Îngerii tăi păzitori îți vorbesc tot timpul, dar pur și simplu nu ești întotdeauna suficient de deschis pentru a-i auzi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!