Image

7 adevăruri dure care te vor face mai puternic. Acceptă-le în viața ta!

Publicat de Patricia Esca pe 5 February 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateSpiritualitateViata

Sunt unele lucruri despre viață pe care nu vrem să le acceptăm, pentru că pur și simplu acest lucru ne-ar aduce durere. Însă odată ce le vei înțelege și le vei accepta în viața ta, vei deveni un om mai puternic.

Iată care sunt cele 7 adevăruri despre viață:

1. Nimeni nu este suficient de ocupat pentru a nu vă răspunde

Dacă nu primiți un răspuns de la cineva, este pentru că, cu bună știință, nu au vrut să vă răspundă. Și cu cât încetezi mai repede cu scuzele pentru persoanele care nu îți acordă suficientă atenție, cu atât te poți apropia mai repede de acele persoane și situații care merită.

2. Fiecare persoană își pune propriile interese mai presus de toate celelalte

Indiferent cât de sinceră, amabilă sau grijulie este o persoană, ea va fi întotdeauna mai interesată de propriile sale probleme decât de ale tale. Oamenii puternici nu se tem să spună cuvântul „nu” la ceea ce nu vor să facă, pentru că știu că nimeni nu va munci în locul lor, dacă nu o fac ei înșiși.

Citeste si  Invata cum sa-ti educi creierul ca sa lucreze in favoarea ta

3. Nu poți niciodată să faci pe plac tuturor

Serios, nu poți mulțumi pe toată lumea. Întotdeauna va exista cineva care să spună că trăiești într-un mod greșit sau ai ales un drum greșit. Veți fi criticat indiferent de ceea ce faceți, deci faceți doar ceea ce vă place. Pentru că singurul judecător pe care ar trebui să-l asculți este tu însuți.

4. Lumea nu îți datorează absolut nimic

Poți fi cea mai tare, mai amabilă, mai inteligentă, cea mai interesantă persoană din lume, dar dacă nu lucrezi pentru tine să te dezvolți, să evoluezi, atunci toate aceste calități minunate vor rămâne în imaginația ta.

Există două opțiuni: îți poți petrece toată viața fiindu-ți milă de tine pentru că meritai mai mult sau poți începe să acționezi și să obții totul de la viață chiar acum. Ghici ce alegere va face o persoană puternică?

5. Îți cauți scuze

Vă puteți petrece întreaga viață plângându-vă că nu aveți timp, bani, energie sau resurse pentru a vă atinge obiectivele. Și tot ceea ce spui poate fi adevărat, dar adevărul dur este că fiecare persoană de pe planetă are cel puțin o scuză al naibii de bună pentru a nu se îndrepta spre viața dorită.

Citeste si  Sunt momente in viata cand ajungem sa simtim ca viata pe care o traim nu este ceea ce ne dorim… ce facem atunci?

Oamenii care obțin ceea ce vor de la viață își ignoră scuzele. Ei găsesc modalități de a-și depăși limitările în loc să le plângă, care este motivul pentru victoriile lor.

6. Ești caracterizat de acțiuni, nu de gânduri.

Puteți sta toată ziua în casă imaginându-vă o lume mai bună, dar atâta timp cât nu ieșiți și începeți să puneți în practică, nu prea contează. Abilitatea de a face planuri mari este un lucru minunat, dar dacă nu este însoțită de acțiune, este inutilă.

7. Nimeni nu va veni să te salveze din propria ta viață

Cu toții vrem să credem că partenerul viselor noastre, meseria perfectă sau o surpriză incredibilă ne așteaptă după colț. Când suntem nemulțumiți de situația noastră, sperăm irațional că un magician va apărea în mod miraculos și ne va salva de toate problemele.

Dar adevărul este că nu se întâmplă asta niciodată în viață. Problemele nu sunt rezolvate prin magie și, dacă vrei să vezi schimbări în viața ta, trebuie să lucrezi singur la ea.

Citeste si  Tot ce trebuie sa stii despre evolutia spirituala! Adevarurile fundamentale pe care ar trebui sa le afle toata lumea!

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!