6 semne îngerul tău păzitor încearcă să te avertizeze despre ceva

6 semne îngerul tău păzitor încearcă să te avertizeze despre ceva

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 February 2021 in Lecții de viațăSpiritualitate

Ai avut senzația că cineva te urmărește, deși știai sigur că nu este nimeni în jur? Cât de des primești un răspuns la întrebările pe care ți le pui în minte. răspunsuri pe care singur nu ți le-ai fi dat? Aceste întrebări, cel mai probabil, ar fi puse de un psihoterapeut sau psihiatru și, de fapt, se suprapun uneori cu simptomele schizofreniei, fobiilor și tot felului de abateri în starea neuropsihică a unei persoane. Dar există o ușoară diferență între toate acestea și mesajele îngerilor voștri – puterile superioare, pe care nu le putem simți material.

Iată 6 semne că cineva din cealaltă parte a realității vă semnalează:

1. Visele tale sunt memorabile și foarte expresive

Lumea spiritelor comunică adesea prin mesaje în vise. Dacă urmează schimbări în viața ta, poți primi un semn într-un vis. Nu ar trebui să căutați explicații în cărțile de vise dacă ați avut un astfel de vis, care vă bucură sufletul sau invers, vă face pielea de găină. Ar trebui să vă notați detaliile din vis și să vedeți ce a vrut să vă transmită acesta, îngerul păzitor nu poate comunica direct cu noi, astfel că o va face prin alte metode cu ar fi visele, diferite semne sau chiar prin alți oameni,

2. Cele 5 simțuri ale tale sunt amplificate

Noi experimentăm lumea reală prin miros, atingere, gust, văz și auz. Îngerul păzitor va poate transmite un semnal în așa fel încât să realizați că un miros sau sunet nu ar putea fi în acel loc, ar putea fi mirosul unei anumite flori sau iarbă, o lumânare de ceară sau parfumul unei anumite persoane. Poate răsuna și în urechi. Puteți observa formele și mișcările lor cu viziunea dvs. periferică. Nu vă speriați de aceste lucruri, ascultați în continuare, fiți deschiși și observați în timp ce întrebări trebuie să puneți.

3. Electronicele și electricitatea încep să nu mai funcționeze

Semnele de sus sau dintr-o lume paralelă pot fi exprimate și în acest fel. Dacă mașina dvs. nu pornește, deși totul este în regulă, probabil ca îngerul tău păzitor încearcă să nu te lase să pleci chiar acum. Ascultați melodia redată la radio – percepția asociativă vă va ajuta să înțelegeți motivul unor astfel de întârzieri.

4. Realizați că aveți cunoștințe despre lucruri de care nu ați auzit niciodată

Dacă o întrebare la care nu puteai răspunde a devenit brusc clară în mintea ta, acesta este și un semn al interferenței fluxului de informații din exterior. Cineva care te protejează, s-a asigurat că afluxul ți-a fost dezvăluit și ai înțeles, ai cunoștințe despre ceva ce niciodată nu ți-a trecut prin minte.

5. Simți că te trec fiori

Atunci când ceva urmează să se întâmple cu tine sau cu cei dragi, îngerul îți poate transmite aceste semne ca niște transpirații reci, un mic tremur, simți cum te ia un fior iar gândul te duce la ceva s-au la cineva. Ține cont de aceste mesaje, pentru că sunt foarte urgente, dacă trebuie să pleci undeva ar fi mai bine să amâni.

6. Ești surprins că semnele din jur îți atrag atenția

Te-ai gândit vreodată la ceva și ai primit din întâmplare răspunsul sub forma unei melodii sau a unei fraze care se auzea în apropiere? Coincidența semnelor trimise de îngerul păzitor te anunță că ești pe drumul cel bun. Deși noi credem că este o pură întâmplare, să nu uităm că îngerul păzitor lucrează încontinuu pentru siguranța și bunăstarea noastră.

Ai primit vreodată un mesaj de la îngerul păzitor prin care ai înțeles că a vrut să îți comunice ceva?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!