6 moduri de a înțelege ce acțiuni au declanșat lovituri ale destinului

6 moduri de a înțelege ce acțiuni au declanșat lovituri ale destinului

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 August 2023 in Spiritualitate

Pierderi financiare, neîmpliniri personale sau boli – toate acestea ne produc durere, dar, în același timp, toate aceste lucruri ne-au fost date din voia lui Dumnezeu, deoarece doar prin astfel de lecții omul poate realiza ce greșeli a făcut și de ce are nevoie pentru a-și găsi adevărata sa cale.

Există câteva moduri prin care poți afla ce greșeli ai făcut în viață ca să primești astfel de lecții.

1. De obicei, aplicarea lecțiilor are loc în termen de o zi după ce o persoană a încălcat o anumită poruncă, iar aplicarea poate părea disproporțională faptei săvârșite.

În realitate, această acțiune sau inacțiune poate fi picătura care a umplut paharul pentru declanșarea procesului de aplicare a lecțiilor, iar începutul său poate fi cu mult timp în urmă.

Prin urmare, primul lucru pe care îl poate face o persoană este să analizeze cu ce sau cu cine s-a luptat la nivel subtil în ultima zi, pe cine a supărat, cu cine a avut conflicte, având în vedere că toate acestea pot fi reflectate în raport cu sine.

Dacă conștientizează cauza, atunci trebuie să înceapă să se corecteze prin acțiuni sau gânduri opuse.

2. Izolează-te, liniștește-ți mintea și încearcă să invoci în imaginație imaginile persoanelor cu care ai interacționat în ultima zi.

Încearcă să le aliniezi în mintea ta și să te întrebi la fiecare în parte: ,,Ce am vorbit cu această persoană?”, ,,Ceea ce am spus a fost ofensator pentru ea?”, ,,Am făcut ceva greșit față de această persoană?”

3. Dacă primele două metode nu au avut succes, poți să ceri înainte de culcare ajutorul celor care ne sprijină la nivel subtil, cum ar fi Îngerii Păzitori, și să ceri să ți se arate cauza fie într-un vis, fie la trezire.

În vis pot fi prezentate situații similare, dar încălcarea unor anumite porunci va fi mai evidentă. Nu uita să îi mulțumești ajutorului tău la nivel subtil.

4. Această metodă se bazează pe Legea similarității, când o persoană atrage în viața sa ceva asemănător a ceea ce oferă.

Dacă, de exemplu, cineva te-a călcat pe picior atât de tare încât acum abia poți merge, atunci întreabă-te cui i-ai împiedicat parcursul în viață, cui i-ai fost o povară cu sfaturi, îndrumări sau manipulări. Este foarte posibil să te fi călcat singur.

În acest sens, tabelul psiho-somaticii te poate ajuta, unde poți găsi informații, de exemplu, că ulcerul apare la cei care sunt răutăcioși în comunicare, iar dacă te doare inima, înseamnă că ai supărat emoțional pe cineva.

5. Cere-i Domnului să-ți arate exemplul altor persoane. Astfel, vei fi martorul unei situații similare cu a ta, deoarece privind din exterior, vei înțelege imediat esența lecției.

De asemenea, poți transfera mai ușor trauma ta de la nivel intern la nivel extern. Doar fii atent la situațiile care se întâmplă cu tine sau în jurul tău în decursul unei zile, a două sau a unei săptămâni, pentru a nu pierde indicii.

6. Această metodă poate fi aplicată în cazul situațiilor repetate, ale căror cauze o persoană nu le poate determina singură.

Prin urmare, poți cere Domnului să repete aceste situații pentru tine, dacă este posibil într-o variantă ușurată, imediat sau după situație, și să-ți arate exact momentele în care încalci poruncile.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!