6 fraze care îndepărtează banii de la noi

6 fraze care îndepărtează banii de la noi

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 March 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Banii iubesc oamenii încrezători în sine. Succesul în domeniul financiar al vieții nu este doar o chestiune de talent sau noroc. Acesta este un mod de viață și o caracteristică a gândirii umane. Oamenii bogați și de succes văd lumea altfel.

De cele mai multe ori, împingem banii de la noi înșine. Aceasta nu este vina Universului, nu a dușmanilor, nu a eșecurilor. Aceasta este vina ta. Este important să ne amintim că numai voi înșivă vă puteți modela destinul. Dacă vrei să te îmbogățești sau măcar să scapi de problemele financiare, va trebui să privești lumea altfel. Cuvintele pe care le spui și gândurile pe care le lași în conștiința ta te vor ajuta să-ți schimbi destinul.

Lumea devine așa cum ți-o imaginezi. Aceasta este una dintre legile universului numită legea atracției. Ai o ardezie goală – aceasta este viața ta. Desenați pe această foaie cu gândurile voastre. Dacă nu-ți place desenul, poți picta peste el. Nu îl veți putea șterge, dar puteți oricând să desenați altceva deasupra. Legile Universului sunt obligatorii pentru că vă învață tehnicile corecte de „desen”.

Fraze periculoase care îndepărtează banii de tine

1. „Nu o pot face”

Poți face orice pentru că ești om. Ești cea mai divină creație, cel mai complex organism din univers. Oamenii de știință nu pot determina care este limita dezvoltării personalității. Singura problemă cu care ne confruntăm este îmbătrânirea, așa că nu pierdeți niciun minut din viață. Mergeți mai departe, străduiți-vă, rezolvați-vă problemele și faceți ceea ce vă place pentru a face bani.

2. „Nu am timp pentru asta” 

Există întotdeauna timp, trebuie doar să îl folosești corect. Prioritățile stabilite corect reprezintă cea mai mare parte a succesului. Dacă tot nu poți obține bani din hobby-ul tău, din roadele muncii tale, atunci lucrează mai mult, fără a uita să-ți dezvolți abilitățile. Dacă iubești să faci ceva, îți vei face timp pentru acel lucru. Lenea este principala problemă în găsirea unui minut gratuit pentru muncă, pentru auto-perfecționare.

3. „Fericirea nu înseamnă bani.”

Societatea modernă și societatea în ansamblu sunt construite pe schimb. Schimbul este atunci când oferi ceea ce ai pentru a obține ceea ce nu ai. Banii sunt echivalentul simplu al lucrurilor dobândite. Banii nu sunt bucăți de hârtie înfricoșătoare, așa cum spun multe religii despre ei.

Acesta este un mod convenabil de a schimba ceea ce aveți cu ceea ce nu aveți. Fericirea stă în bani, pentru că arată lumii și ție însuți cât de mult muncești. Nu contează cine vrei să devii. Ceea ce contează este cât de mare este dorința ta de a fi cel mai bun. Banii nu sunt răi, pentru că ne ajută să cumpărăm lucrurile la care visăm.

4. ”Banii sunt greu de făcut”

Acest lucru este adevărat doar pentru că trebuie să găsești puterea de a dori ceva atât de grav încât să uiți chiar și de cea mai mică șansă de eșec. În general, banii nu sunt greu de făcut. Dacă lucrați într-un loc de muncă care vă displace, atunci aceasta este doar alegerea dvs. Desigur, situațiile sunt diferite, dar fiecare dintre noi are șansa de a îmbunătăți calitatea vieții noastre și a vieții familiei noastre. Spuneți mai des: „Banii mă iubesc pentru că lucrez din greu”.

5. „Viața este nedreaptă cu mine”

Doar tu deții un control complet asupra lumii pe care o creezi în jurul tău, acest lucru trebuie amintit. Tot ceea ce te înconjoară acum reflectă pe deplin gândurile tale, credința ta, atitudinea ta. Viața este corectă cu noi, deoarece ne permite să schimbăm realitatea numai prin puterea gândurilor și a cuvintelor pe care le rostim. Spune mai des: „Viața este corectă cu mine”.

6. „Nu am bani.”

Orice fraze bazate pe negare sunt periculoase. Dacă este vorba despre bani, atunci sunt de două ori mai periculoase. Ai bani, pur și simplu nu și-au găsit drumul să intre în viața ta. Există un foc în tine care nu poate fi stins, trebuie să îl descoperiți și să-l stingeți.

Nu puneți câștigurile pe primul loc. Cel mai important lucru în viață este fericirea. Obținând fericire dintr-un proces, deveniți automat din ce în ce mai bun la ceva, iar apoi totul merge ca pe roate. Trebuie să puteți cheltui bani, să îi puteți investi, în același timp fără a-i pune în prim plan. Banii ar trebui să fie un plus plăcut pentru viață.

Țineți evidența a tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Universul ne oferă întotdeauna semne mici, abia sesizabile ale destinului, care ar trebui luate în considerare. Profitați de fiecare ocazie pentru a vă îmbogăți. Nimic nu este imposibil.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!