5 semne că ești un înger pe Pământ

5 semne că ești un înger pe Pământ

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 February 2021 in PersonalitateSpiritualitate

Îngerii de pe Pământ vor să ofere tuturor celorlalți o energie pură, iubitoare, care îi va ajuta pe oameni să își găsească sinele superior în această viață. Vor să lase toate problemele și suferințele din trecut, astfel încât să învățăm să trăim în adevărată armonie cu divinul. Au doar intenții bune, dar starea actuală a lucrurilor de pe Pământ îi face deseori să se descurajeze.

Dacă aveți sentimentul că puteți fi un înger pământesc, dar nu sunteți sigur de acest lucru, atunci ar trebui să vă familiarizați cu siguranță cu textul de mai jos, care vă va permite să vă determinați adevăratul rol pe această planetă.

Iată 5 semne că ești un înger de pământ:

1. Ești foarte sensibil

Îngerii pământești au venit aici cu o mare misiune, dar uneori au un preț de plătit pentru a salva planeta. Uneori, un înger pământesc se simte teribil de obosit de toate problemele lumii. Și are sentimentul că toate eforturile sale de a rezolva contradicțiile pământești sunt în zadar.

Îngerii pământești pot experimenta o dezamăgire destul de puternică datorită ordinii actuale a lucrurilor de pe Pământ și imposibilității de a face schimbări. Nu le plac grupurile mari și zgomotoase de oameni, deoarece întâlnirea cu energii ostile îi epuizează foarte mult.

Îngerii de pe Pământ sunt, de asemenea, extrem de sensibili la violență, ură și la toate informațiile care sunt prezentate în mod negativ în mass-media. Ei tind să-și petreacă cea mai mare parte a timpului în camera lor, protejându-se astfel de forfota și influența lumii exterioare.

2. Îți place să fii singur

Un înger al pământului iubește să petreacă timp singur pentru a se relaxa și a-și echilibra energiile. După cum am spus deja, acest tip de oameni se simt adesea suprasolicitați de civilizația modernă și trebuie să rămână singuri pentru o perioadă de timp pentru a-și vindeca trauma psihologică și pentru a se pregăti pentru următoarea întâlnire cu lumea exterioară.

Le place să sape adânc în subconștientul lor, ceea ce le permite să-și pună în ordine gândurile. Îngerii pământului știu că, pentru a schimba lumea, trebuie să te schimbi pe tine însuți și să lucrezi fără oprire pentru a deveni mai bun.

3. Consumi multă energie ducând grija celorlalți

Te simți empatic față de alte persoane și vrei să-i ajuți să-și rezolve problemele? Dacă da, poate ești un înger pământesc. Acești oameni sunt gata să renunțe la tot ceea ce este nevoie pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Îngerii simt o legătură profundă cu toți oamenii din jurul lor și pur și simplu doresc să îi consoleze pe cei care trec prin perioade dificile.

Îngerii pământești înțeleg cât de dificil și înfricoșător este când lumea se află într-o stare de incertitudine aproape tot timpul. Nimeni nu știe ce ne va aduce viitorul, dar îngerii pe pământ sunt încrezători că pot face lumea puțin mai bună în fiecare zi.

4. Ai o intuiție puternică

Atunci când iei decizii în viață, cel mai probabil ești ghidat nu de logică, ci de emoțiile și intuiția ta. Îngerii pământești sunt capabili să simtă intuiția foarte profund, ceea ce este fundamental diferit de modul de viață al oamenilor societății moderne.

Viața ta se referă în mare parte la lucruri care sunt îndreptate către emoțiile umane: artă, muzică, povești și comunicare cu alte persoane. Îți lași intuiția să te ghideze prin viață și ea te ajută să înțelegi fiecare pas pe care îl faci. Îngerii pământului au încredere în vocea lor interioară, deoarece știu că mesajele pe care le primesc provin de la Divinitate.

5. Respingi „idealurile moderne”

Cei mai mulți îngerii ai pământului nu pot înțelege lumea modernă. De ce petrecem atât de mult timp în locuri de muncă pe care le urâm, doar pentru a ne permite lucruri de care nu avem nevoie? De ce este munca în primul rând pentru oameni? De ce continuăm să ne poluăm planeta, care este singura noastră casă? De ce consumăm atât de mult și oferim atât de puțin? De ce avem nevoie de războaie și rasism? De ce societatea noastră nu devine mai civilizată? Îngerii pământului sunt bântuiți în mod constant de aceste întrebări, dar răspunsurile sunt de obicei dezamăgitoare, determinându-i să respingă societatea modernă.

Îngerilor de pe Pământ le place să petreacă mult timp în natură, unde se simt cel mai confortabil, ca acasă. Ei prețuiesc natura și tot ceea ce ține de lumea naturală și încearcă să stea departe de materialism, lăcomie, corporații și orice ar putea împărți oamenii.

Dacă aceste semne ți se potrivesc, atunci cel mai probabil ești un înger pe pământ. Vei avea parte de un drum dificil, dar în cele din urmă vei fi foarte mulțumit de rezultat. Ori de câte ori te simți pierdut sau supărat dintr-un anumit motiv, gândește-te la misiunea ta. Ai fost trimis ca să faci din Pământ un loc mai bun.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!