5 niveluri de conștientizare – citiți și descoperiți la ce nivel sunteți în prezent

5 niveluri de conștientizare – citiți și descoperiți la ce nivel sunteți în prezent

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 September 2023 in Spiritualitate

Ce este conștientizarea în general? Este modul în care percepeți lumea, modul în care înțelegeți viața și cum se formează relațiile voastre cu oamenii din jur și cu lumea în general. Există 5 categorii de conștientizare în lume, iată care sunt acestea:

Categoria 1 – Victimele

Dacă sunteți în această categorie, considerați că întreaga lume este vinovată pentru eșecurile voastre, toți din jurul vostru sunt împotriva voastră – vecinii, guvernul, lumea și așa mai departe.

În această categorie, vibrațiile sunt extrem de scăzute, vă îmbolnăviți des sau pur și simplu vă simțiți rău. De asemenea, sunteți o pradă ușoară pentru diverse entități de rang scăzut – toți cei care vor să vă golească de energie. Nu știți de ce trăiți. Viața voastră este o rutină continuă și considerați acest lucru deprimant.

Categoria 2 – Răzbunătorii

În această categorie, în continuare toți din jur sunt vinovați, dar nu mai stați să suportați în tăcere, ci îi căutați cu foc pe toți acești vinovați și le demonstrați că aveți dreptate, iar ei – nu.

Sunteți adesea afectați de diverse boli și necazuri. Totul pentru că sunteți încă la un nivel scăzut de vibrații, ceea ce face ca energia voastră să fie foarte ușor de furat.

Categoria 3 – Căutătorii

În această categorie, începeți să aveți anumite suspiciuni. Sunteți familiarizați cu conceptul de karma – cauză și efect. Căutați activ informații despre energii și nu vă mai mirați când auziți cuvintele “energie”, “vibrații” și “chakre”.

Vă enervați mai puțin și începeți să acceptați și să rezolvați provocările pe care oamenii și viața vi le dau. Există riscul de a reveni la stadiul de victimă dacă pierdeți conștientizarea și controlul asupra voastră. Așadar, încercați să vă controlați emoțiile și reacțiile la situațiile vieții.

Categoria 4 – Jucătorii

Ei văd lumea ca pe un joc. Când apare o problemă, nu-și pierd timpul și energia căutând motive, ci caută pur și simplu soluții și acționează.

Uneori se pot întoarce la categoria căutătorilor, luptătorilor sau victimelor, dar, de regulă, știu cum să-și recupereze resursele și să facă față acestui lucru fără prea multe probleme.

Sunt practic sănătoși și, dacă se îmbolnăvesc, pot să se vindece singuri prin practici energetice și remedii naturiste, fără medicamente.

Categoria 5 – Creatorii

În fața oricărei probleme, creatorii reacționează cu ideea de: “interesant cum s-a răsturnat situația, să vedem ce urmează!”

Nu se îmbolnăvesc, nu au dependențe sau distorsiuni negative. Știu cu certitudine că doar ei pot crea și influența propria lor viață și stările lor. Opiniile și cuvintele altor oameni nu-i afectează.

Puțini sunt cei care se află la acest nivel, dar totul depinde de locul unde ne aflăm acum și unde vrem să fim.

În primul rând, Pământul este un câmp de a treia dimensiune – adică majoritatea oamenilor se află la categoria 3.

Cu toate acestea, în ultimii ani (aproximativ 2-3 ani), există o tranziție activă către a patra dimensiune – adică la categoria 4, iar unii se apropie deja de categoria 5.

De fapt, categoria nu este o sentință, totul depinde de alegerile noastre din viața de zi cu zi și de atitudinea noastră față de tot ce se întâmplă în jurul nostru.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!