5 modalități ușoare de a face față energiei negative a altcuiva

5 modalități ușoare de a face față energiei negative a altcuiva

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 January 2021 in SfaturiSpiritualitate

Am trecut cu toții prin asta. De exemplu, ne ocupăm de treaba noastră, crescând în fluxul propriei noastre energii pozitive, când întâlnim brusc o anumită persoană a cărei energie negativă se dovedește a fi atât de puternică încât începe să pară că o găleată din cea mai selectivă urâciune a fost turnată asupra ta.

Poate că, colegul tău întră în birou, emanând oboseală și apatie. Sau un vechi prieten de-al tău care este încă supărat pe o întâmplare care s-a petrecut între voi acum mulți ani. Sau poate o persoană dragă care nu vrea să vă împărtășească ceea ce are în minte, ci în schimb completează totul cu negativitate și agresivitate pasivă.

Ce poți face când energia negativă a altcuiva îți invadează spațiul? Data viitoare când te întâlnești față în față cu cineva care emană negativitate în mijlocul unei zile frumoase, fă următoarele:

1. Stabiliți o limită

Principalul lucru de făcut este să înțelegeți că această energie nu vă aparține, ci unei alte persoane.

Adesea, când suntem prinși cu garda jos sau când nu ne simțim încrezători în noi înșine, confundăm energia altcuiva cu a noastră. Așadar, atunci când simți intuitiv energia cuiva, ia-ți un moment pentru a te retrage și „a te simți pe tine însuți”.

Respirați, simțiți cum energia voastră vă face puternici, iar energia unui străin nu vă aparține deloc.

2. Vizualizează-ți propria aură

Odată ce conștientizați diferența dintre propria energie și energia negativă a altcuiva, încercați să vă imaginați o manta de lumină sau un scut protector în jurul vostru.

Întâlnești diferite energii pe parcursul zilei. Dar când sunteți înconjurat de un scut protector al energiei voastre, puterea influenței altcuiva este redusă la minimum.

3. Încearcă să înțelegi de unde vine negativitatea

Uneori, sursa de energie negativă poate să nu fie deloc persoana de la care provine! Este posibil să fi absorbit această energie de la o altă persoană.

Suntem cu toții ființe energetice, contactăm și transferăm energie unul către celălalt. Mai mult, mulți o fac inconștient. Realizarea acestui lucru vă va ajuta să rămâneți în propriul flux de energie atunci când vă confruntați cu energia negativă a altora.

De asemenea, vă va învăța cum să tratați pe ceilalți cu o compasiune mai mare.

4. Eul – ca sursă de energie negativă

Ce să faci dacă te confrunți cu o persoană care emană pur și simplu un val puternic de energie negativă și metodele propuse mai sus nu vă ajută? Atunci trebuie să înțelegeți că această persoană nu este conștientă că gândurile și energiile sale provin din ego.

Cel mai probabil, ea nu este o persoană arogantă sau egoistă, iar motivul gândurilor, sentimentelor și acțiunilor sale negative este un decalaj inconștient între ea și cei din jur. Eul nostru este acea parte a minții care acționează ca un mediator între conștient și inconștient. Este responsabil pentru modelarea realității și a simțului propriei identități.

5. Dă dovadă de bunătate

Da, o persoană care emană energie negativă poate aprecia bunătatea alteia. Înțelegând că, chiar și o persoană negativă răspunde cu bine pentru bine, te va ajuta să-ți schimbi propriul mod de gândire și apoi vei înțelege cât de ușor este să rămâi în fluxul propriei tale energii pozitive.

Arătați-i bunătate și permiteți-i să se simtă recunoscătoare. Veți simți cum se schimbă energia ei de la minus la plus.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!