5 lucruri care au un impact puternic asupra persoanelor cu daruri spirituale

5 lucruri care au un impact puternic asupra persoanelor cu daruri spirituale

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 January 2021 in SpiritualitateViata

Cu toții ne naștem cu un anumit dar. Diferența este că unele dintre abilități sunt evidente, ușor de definit și de exprimat, și există cadouri mai subtile. La prima vedere, sunt invizibile, dar diferențiază întotdeauna o persoană de mulțime. Astfel de daruri se numesc spirituale. Aceste binecuvântări sau abilități sunt foarte utile în dezvoltarea personală.

De unde știi dacă ai un dar spiritual? Mai jos sunt 5 lucruri care au de obicei un efect profund asupra oamenilor supradotați spiritual:

1. Fazele lunii

Luna este activă în special în anumite perioade – în timpul lunii noi și lunii pline. În timpul acestor faze lunare, oamenii supradotați spiritual nu dorm bine, simt anxietate inexplicabile.

Totul pare să fie în regulă, toată lumea este bine, la locul de muncă și în viața personală – ordine completă, dar neliniște în inimă și suflet. A adormi noaptea devine o adevărată problemă. În timpul zilei, situația nu este mai bună: ceva te roade, ceva se întâmplă în interior. Și astfel de senzații continuă pe întreaga perioadă a Lunii Noi sau a Lunii Pline.

2. Treziri frecvente la miezul nopții la 3:00 și 4:00.

Această perioadă de noapte este adesea numită „Ora vrăjitoarelor”. Și din motive întemeiate: de la 3:00 la 4:00 noaptea, puterile magice dobândesc o putere și o influență incredibile. Se pot întâmpla lucruri ciudate care, din punct de vedere al logicii, nu pot fi explicate.

Oamenii cu un dar spiritual reacționează foarte subtil la influența forțelor magice, așa că se trezesc adesea în toiul nopții chiar în acel moment. Mai mult, simt prezența evidentă a ceva (sau a cuiva) și anxietatea crește din această cauză. Dacă vi se întâmplă acest lucru în mod regulat, atunci principalul lucru nu este să vă faceți griji. Rugați-vă 5 minute, acest lucru vă va calma și vă va ajuta să adormiți din nou.

3. Atragerea animalelor

Intuiția este mult mai dezvoltata la animale decat la oameni. În cele din urmă, este vital pentru ele, deoarece le ajută la supraviețuire.

Toate animalele sunt foarte sensibile la energiile pozitive sau negative. Ei simt aura oamenilor, de aceea sunt atât de atrași de cei înzestrați spiritual. Animalele se simt în siguranță și protejate lângă ele.

4. Atenție sporită din partea străinilor și a persoanelor „nebune”.

Cel mai adesea, oamenii supradotați spiritual sunt atrași de străini care au nevoie de ajutor sau de vindecare, fie că sunt fizici, emoționali, spirituali sau mentali. De asemenea, destul de des pe drumul lor sunt cei care în societate sunt considerați „nebuni”.

Oamenii sunt atrași de tine ca un magnet, pentru că la nivel subconștient simt darul tău și înțeleg că vor fi salvați. Cât despre „nebuni”, acești oameni nu sunt deloc nebuni. De fapt, sunt luminați, dar încă nu își dau seama. Tot ce au nevoie este îndrumarea cuiva mai luminat. Acesta este motivul pentru care subconștientul îi conduce direct către oameni supradotați spiritual care văd și știu mult mai mult decât alții.

5. Meteosensibilitate crescută.

Oamenii cu un dar spiritual au o caracteristică: ei, ca și termometrele, înregistrează și cele mai mici schimbări ale vremii. Dacă vine o furtună, ei vor fi primii care vor ști despre asta. Chiar dacă ziua este neobișnuit de însorită, nu există un nor pe cer, ei știu cu siguranță că va ploua.

Această meteosensibilitate crescută se datorează cel mai probabil faptului că darul spiritual este asociat și inseparabil de natură. Acest lucru permite oamenilor supradotați din punct de vedere spiritual să fie extrem de conștienți de vremea sau anotimpurile în schimbare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!