5 adevăruri simple despre căsătorie, pe care nimeni nu ți le spune înainte

5 adevăruri simple despre căsătorie, pe care nimeni nu ți le spune înainte

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 March 2021 in Dezvoltare PersonalaRelatiiSfaturi

Probabil că nu există niciun fenomen mai captivant, mai nebunesc, care să facă inima să bată mai repede, decât dragostea. Da, când apare, oamenii își fac speranțe, se așteaptă că va fi pentru totdeauna. Nimeni nu crede că relația se poate termina, iar planurile de viitor vor fi distruse într-o clipită.

Multe femei visează la o viață de familie liniștită, fericită și pașnică. Desigur, sunt aceleași vise și în rândul bărbaților. Atunci întrebarea este: de ce sunt crescuți atât de mulți copii în familii monoparentale, iar oamenii care s-au iubit ieri, astăzi sunt separați?

Poate că nu știm prea multe nici despre noi înșine, să nu mai vorbim de alții. Așadar, în acest articol, vrem să vă prezentăm regulile de bază pe care trebuie să le cunoașteți pentru a construi o relație puternică și de lungă durată.

5 adevăruri despre căsătorie:

1. Nimeni nu datorează nimănui nimic.

Acesta este adevărul. Singurul cu care urmează să construiești o relație serioasă este bebelușul tău, pe care îl vei iubi indiferent de situație. Sentimentele fiecăruia se pot schimba, iubirea absolută, neschimbată, nu există. Nu poți iubi pe cineva doar pentru că te iubește. Este nevoie de multă muncă pentru ca iubirea să poată trece peste orice și să rămână în inimile amândurora.

2. Cele mai dificile căsătorii sunt la doi ani de la apariția copilului în familie.

În acest moment se stabilește strategia pentru viitorul familiei. Învață să ai răbdare, vorbește mai mult, încearcă să renunți la furie și resentimente. Dacă nu înveți să faci aceste lucruri înainte ca copilul să crească, atunci viața de familie va deveni un adevărat calvar.

3. Trebuie să faci lucruri frumoase în fiecare zi.

Nu trebuie să treacă o zi fără să vă mărturisiți iubirea, fără cuvinte frumoase, complimente, îmbrățișări. În drumul spre casă, cumpără ceva dulce pe care îl adoră partenerul tău sau gătește felul său de mâncare preferat. Este atât de simplu, iar rezultatul te va surprinde plăcut!

4. Trebuie să luptați amândoi pentru a menține relația

Jocul cu un singur participant nu este niciodată distractiv. Prin urmare, trebuie neapărat ca ambele persoane să lupte pentru ca relația să nu se prăbușească. Gândește-te, poți divorța oricând, dar gata, nu va mai exista cale de întoarcere. Poate ar trebui să încerci să păstrezi ceea ce ai? Așadar, adună-ți toată puterea și gândește-te la ce îți poate reabilita relația.

5. Nu uita să mulțumești

Uneori uităm complet să le arătăm recunoștința partenerilor noștri. Uităm să mai apreciem ce fac ei pentru noi. Știați că până și cuvintele simple de recunoștință pot vindeca relațiile de familie și-i pot face pe toți mult mai fericiți?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!