45 de minute înainte de somn – minute importante din viață. Aici se află întregul secret.

45 de minute înainte de somn – minute importante din viață. Aici se află întregul secret.

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 June 2023 in PersonalitatePsihologieSfaturi

Se întâmplă să te trezești dimineața și să te simți extrem de obosit? Ar trebui să te trezești plin de energie, mai ales după un somn lung și liniștit.

De ce te trezești obosit?

Răspunsul: din cauza furtului de energie.

Unul dintre motivele importante pentru care rămâi fără energie și putere în timpul somnului este că dormi cu un sentiment negativ în suflet, cum ar fi certurile cu cei dragi, tensiunea la locul de muncă sau o idee foarte derutantă și neliniștitoare.

Mintea captează ultimul gând înainte de somn, care se adâncește în subconștient și lucrează toată noaptea. Uneori acestea se pot reflecta în vise neplăcute sau un somn agitat, iar dimineața te simți obosit. Acesta este rezultatul gândului negativ care a absorbit energia și puterea chiar și în somn.

Cum funcționează asta?

Subconștientul lucrează cu ideile (gândurile) în timpul stării de veghe, dar se generalizează multe lucruri diferite, chiar și când dormim,. dar de obicei accentul se pune pe ultima idee cu câteva minute înainte de somn.

Ultimele 45 de minute înainte de somn sunt minute importante, pentru că subconștientul lucrează cu ceea ce face o persoană în ultimele 45 de minute înainte de somn.

De aceea este util să folosești ultimele 45 de minute înainte de somn pentru momente de idei pozitive, rugăciune, mantre, relaxare. În general, tot ceea ce este potrivit pentru relaxare și liniștire și care lucrează în somn pentru îndeplinirea visului tău și îmbunătățirea calității vieții.

Ce ar trebui să-ți spui dimineața pentru a avea o stare de bine pe tot parcursul zilei, iar sănătatea și frumusețea să fie în creștere.

Dimineața, la fel ca și seara, este foarte importantă pentru corpul nostru și sănătatea noastră, deoarece în acest timp, la trezire, suntem cei mai receptivi. Prin urmare, afirmațiile matinale nu ar trebui să fie trecute cu vederea, deoarece pot fi de ajutor.

Vă veți simți mult mai bine pe parcursul zilei, iar sănătatea și frumusețea vor crește treptat, lucru care este mereu binevenit. Așadar, să vorbim despre ce merită să ne spunem dimineața pentru a obține rezultate bune într-un timp scurt.

Așa cum am spus deja, dimineața conștiința noastră este cea mai receptivă, la fel ca și seara, la trezire sunteți maxim de relaxat și liniștit, ceea ce vă permite să obțineți cele mai bune și rapide rezultate pentru starea voastră de spirit, sănătate și corp în general.

Este bine să faceți anumite ritualuri, cum ar fi să spuneți niște afirmații, imediat după ce v-ați trezit, altfel s-ar putea uita sau nu va avea efect pentru că veți începe să gândiți în mod complet și clar, adică subconștientul nu va mai primi totul atât de intens.

Așadar, dimineața vă recomandăm să spuneți câteva afirmații pozitive (o să vă spun care îmi plac cel mai mult), sau o mică conversație cu voi înșivă, în care vă pregătiți pentru o zi bună.

Ce putem obține cu ajutorul acestor ritualuri:

1. Vă relaxați, nu veți mai avea o tensiune emoțională atât de puternică, veți fi sigur că totul va fi bine pe parcursul zilei.

2. Se realizează o stare de liniște interioară. Probabil mulți știu expresia “într-un corp sănătos, este un spirit sănătos”, dar de multe ori se întâmplă invers, când sunteți în armonie cu voi înșivă, corpul fizic începe să funcționeze corect și vă simțiți mult mai bine, chiar și reflexia în oglindă pare alta.

3. Vă pregătiți în avans pentru o zi bună, acest lucru este foarte important pentru.

Cum funcționează – există multe explicații posibile, dar trebuie pur și simplu să vă imaginați că setați un program pe un calculator, iar el îl execută – aproximativ același lucru se întâmplă și în corpul nostru, doar că pentru a obține efectul, trebuie să înțelegem cum funcționează totul.

Ce ar trebui să vă spuneți dimineața:

Nu este nevoie să le spuneți cu voce tare, le puteți repeta în mintea voastră de câteva ori (de 5-10 ori – în funcție de cât de mult aveți nevoie, puteți experimenta cu asta). Durează foarte puțin timp să spuneți aceste afirmații, iar efectul lor este unul uimitor, așa că merită să le spuneți zilnic, cel puțin la început.

  • Sunt complet mulțumit de viața mea.
  • Cu fiecare minut, mă umplu de energie, putere, sănătate și frumusețe.
  • Sunt recunoscător pentru viața mea, am tot ce îmi trebuie pentru o zi bună.
  • De la primele ore ale dimineții sunt liniștit, plin de putere și energie.
  • Mă consider o persoană sănătoasă și încrezătoare.
  • Cu fiecare minut, devin mai sănătos și mai puternic.
  • O să fie o zi minunată.
  • Totul o să meargă în favoarea mea astăzi.

În general, tipul acesta de afirmații ar trebui spuse dimineața. Puteți alege dintre acestea sau puteți crea și găsi propriile voastre afirmații – depinde de preferințele fiecăruia. Trebuie doar să țineți cont că ele nu ar trebui să conțină lucruri negative sau cuvântul ,,nu”. Dacă aveți o atitudine pozitivă, cu siguranță și ziua va fi mai frumoasă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!