4 tehnici de bază pentru gestionarea energiei: preluarea controlului asupra vieții tale

4 tehnici de bază pentru gestionarea energiei: preluarea controlului asupra vieții tale

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 March 2021 in Spiritualitate

Nivelul de energie al unei persoane determină succesul său în toate sferele vieții. Oricine știe să-și gestioneze conștient energia poate prelua controlul asupra vieții sale, îmbunătăți intuiția și întări sănătatea.

Este foarte important ca biocâmpul uman să fie puternic. Sunt șapte semne ale unui biocâmp puternic care vă va spune cu siguranță că totul este în ordine cu lumea voastră interioară și cu chakrele. Dacă aceste semne nu sunt prezente, atunci a sosit timpul să învățăm cum să gestionăm energia, să o atragem și să o oferim.

Metodele descrise mai jos vă vor ajuta în acest sens.

Prima tehnică: Simțirea energiei interioare

Prima tehnică este destul de simplă. Trebuie să stai sau să te întinzi și să te relaxezi complet. Începeți să vă simțiți corpul, organele, fluxul de sânge. Imaginați-vă că dumneavoastră vă controlați biocâmpul, aura și funcțiile organelor. Apoi, imaginează-ți că mâinile și picioarele tale sunt canale de energie prin care universul te încarcă cu energie.

Mai întâi, simțiți energia care este concentrată în corpul vostru, în sufletul vostru. În timp, vă veți putea concentra rapid asupra stării de unitate a sufletului și a corpului, veți putea direcționa energia în direcția corectă. Pentru a face acest lucru, este suficient să ne imaginăm că acest lucru se întâmplă.

A doua tehnică: simțirea energiei externe

Dacă primul exercițiu vizează simțirea forțelor interioare ascunse în rezervele sufletului, atunci această tehnică este concepută pentru a simți energia care este concentrată în jurul vostru. După cum știți, biocâmpul nu este doar ceea ce este în interiorul nostru, ci și ceea ce este în apropiere.

Începutul este același ca în primul exercițiu. Relaxați-vă într-o poziție care vă este confortabilă. După ce ai simțit ceea ce este în tine, începe să treci dincolo de corpul tău. Simțiți-vă pielea și apoi continuați să vă extindeți limitele concentrării. Dacă vă simțiți bine este un semn bun. Experții în bioenergie cred că toată lumea poate simți energia care este concentrată în jurul nostru. Învață să simți mai mult decât atingi.

A treia tehnică: curgerea fluxurilor

După ce ați învățat să simțiți energia internă și externă a biocâmpului dvs., este timpul să învățați cum să o mișcați. Pentru a face acest lucru, trebuie să efectuați primul sau al doilea exercițiu. După ce simțiți energia corpului sau a aurei, trebuie să vă doriți ca aceasta să fie concentrată în brațe sau în piept.

Dacă sunteți concentrat, atunci energia vă va asculta, deoarece face parte din voi. Pentru a-l face mai ușor, vă puteți imagina procesul de mișcare a energiei. Gândiți-vă la asta ca la fluxuri vizibile. Dacă simțiți căldură în brațe sau în piept, înseamnă că transferul a avut succes.

A patra tehnică: impact

Dacă aveți succes în transferul de energie, atunci puteți învăța abilitățile de bază pentru schimbarea realității din jurul vostru. În acest pas, trebuie să învățați cum să aruncați energia spre exterior. Pentru a face eliberarea energiei mai intuitivă și mai ușor de înțeles, încercați să vă întindeți brațele în lateral și imaginați-vă că împingeți pereții cu ele. Este ca și cum ai respira energie prin mâini.

Când vă aflați într-un mediu plăcut, de exemplu, într-o pădure sau într-o mulțime de oameni cu minte pozitivă, vă puteți relaxa și imagina că, dimpotrivă, respirați energie. În acest fel puteți fi încărcat cu fluxuri pozitive. Făcut corect, veți simți o explozie puternică de energie.

Puteți da energie lumii și o puteți direcționa în direcțiile de care aveți nevoie, imaginându-vă că țineți o bilă invizibilă în fața voastră, care se umple încet cu energia biocâmpului vostru. După aceea, această minge începe să se miște în direcția dorită – de exemplu, către persoana care îți place. Cu siguranță va simți prezența ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!