4 semne că aceasta nu este prima ta viață pe Pământ

4 semne că aceasta nu este prima ta viață pe Pământ

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 February 2021 in SpiritualitateViata

Reîncarnarea este încă un concept spiritual. Aceasta este credința că sufletele noastre după moartea trupului sunt capabile să se reîncarneze în alte corpuri. Unii oameni se vor întoarce în lumea pământească pentru a-și ușura Karma, alții – pentru a-i ajuta pe ceilalți oameni să se dezvolte.

Există destul de multe dovezi științifice despre existența reîncarnării. Dar cum să înțelegeți dacă ați trăit pe Pământ înainte sau nu? Și ai fost tot om?

Iată patru semne că sufletul tău este mult mai vechi decât trupul tău.

1. Ești foarte bun la cititul oamenilor

Încă de la o vârstă fragedă, ai observat singur că o singură privire asupra unei persoane este suficientă pentru a înțelege aspecte despre viața sa. De îndată ce vorbești cu o persoană câteva minute, ai înțeles deja cum trăiește, dacă este fericită sau nu și ce coșmaruri o chinuie.

Se pare că există o putere în interiorul vostru care vă permite să citiți rapid informații despre alte suflete. Asta pentru că oamenii sunt de fapt foarte asemănători unii cu alții: este suficient să cunoașteți câteva zeci de tipuri de personalități.

Dacă sufletul tău are mii de ani și ai interacționat cu oamenii timp de câteva secole la rând, atunci probabil că ești deja pregătit să recunoști aceste persoane. Pentru a înțelege dacă o persoană este bună sau nu, nu este nevoie să o testați cu un detector de minciuni. Realizați acest acest lucru instantaneu. Intuiția ta te face să îți dai seama despre cum este o persoană doar din priviri!

2. Îți place să fii singur

Știi să te bucuri de singurătate și de timpul pe care îl poți dedica doar pentru tine. Nu pentru că ești sociopat și îți place să fii singur. Acest lucru se datorează faptului că, dintr-un anumit motiv, știți deja mai bine decât alții că timpul petrecut în privirea stelelor este mult mai interesant decât timpul petrecut în mall.

Nu sunteți pustnic. Pur și simplu știți nu trebuie să comunicați cu oamenii doar pentru a vă mulțumi „eu”. Nu aveți nevoie de aprobarea colegilor sau de recunoașterea socială. Deoarece nu este prima dată când veniți în această lume, nu aveți nevoie de experimente pentru a înțelege ce stil de viață vă este confortabil. Te simți confortabil atât singur, cât și alături de alte persoane.

3. Nu vă place structura acestei lumi

Școală, serviciu, vacanțe în familie … Mergi la aceste evenimente, participi la toate problemele, dar înțelegi că toate acestea nu sunt aranjate în cel mai bun mod. Te gândești foarte des la faptul că oamenii nu acționează cu înțelepciune.

Ți se pare că lumea este aranjată într-un mod greșit și nerezonabil. Uneori ți se pare că ești un leu, forțat să te comporți ca o oaie în compania oilor. În viață, de multe ori trebuie să te prefaci că te interesează, deși în realitate nu este. Uneori ți se pare că nu îți trăiești viața, ci pur și simplu joci rolul altcuiva.

Ești cel mai interesat de lucruri precum iluminarea, drepturile animalelor, spiritualitatea. Și chiar nu-ți place să vorbești despre sport, vreme și altele asemenea.

4. Ai o influență neobișnuită asupra oamenilor

Oamenii pot veni la tine pentru sfaturi, chiar dacă ești cu 10-20 de ani mai tânăr decât ei. Ei știu că ești perspicace și înțelept dincolo de anii tăi.

Se pare că aveți o anumită perspectivă filosofică asupra vieții. Si înțelegeți viața mult mai bine decât restul. Dacă nu este prima dată când trăiești pe această planetă, atunci știi adevărata valoare a unor lucruri precum răbdarea, încrederea, onestitatea și introspecția.

Asta pentru că sufletul tău a mai trecut prin asta. Este mai ușor pentru tine decât alții să faci față necazurilor vieții.

Nu te interesează faima, statutul social sau construirea unei case. Principalul lucru pentru tine este să crești și să te dezvolți spiritual. Simți acea chemare!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!