4 practici energetice pentru a vă ajuta să vă reîncărcați cu putere și energie

4 practici energetice pentru a vă ajuta să vă reîncărcați cu putere și energie

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 March 2021 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Biocâmpul uman este un lucru deja cunoscut de foarte multă lume. Cu toții suntem conectați cu universul și cu fluxurile sale de energie. Există anumite practici speciale care vă vor ajuta să vă reîncărcați cu energie, astfel încât să vă țină pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Pe lângă aceste practici utile, cel mai important lucru pentru noi toți este capacitatea de a ne menține casa curată. Curățați-vă și aranjați-vă casa în stil Feng Shui, astfel încât odihna de acasă să fie mai bună și practicile descrise mai jos să fie mai benefice.

Relaxare și odihnă corectă

Mulți dintre noi credem că ne putem relaxa în timp ce facem treburile casnice, cumpărături, excursii și așa mai departe. De fapt, toate acestea ne risipesc mai tare energia, nu o restabilesc. Relaxarea corectă și reală este atunci când corpul tău se relaxează complet și mintea ta este lipsită de griji.

Nu contează deloc dacă ești obosit în timpul zilei sau nu. Această tehnică va fi utilă mereu, deoarece vă ajută să dormiți mai bine. Așază-te pe pat sau în orice loc confortabil, relaxează-te și deconectează-te de orice zgomot exterior.

Dacă vrei, îți poți pune la căști sunetele naturii: zgomotul ploii, al vântului și așa mai departe. Imaginează-ți că corpul tău este umplut treptat de energie și căldură, începând de la picioare și până la cap. Dacă faci acest lucru corect, chiar vei putea simți această căldură.

Practica respirației

Această practică nu numai că vă va umple de energie, ci vă și curăță biocâmpul de diverse reziduri. Găsește un mediu liniștit și plăcut și pune-te într-o poziție confortabilă. Este important ca nimeni să nu-ți distragă atenția.

Mai întâi, închide ochii și relaxează-te. Apoi, încearcă să expiri încet tot aerul plămâni. Imaginează-ți cum toate fricile și incertitudinile îți părăsesc corpul odată cu acest aer. Acum inspiră la fel de încet. Imaginează-ți că te umpli de pozitivitate, de lumină, de energia pură și creativă a Universului. Cu siguranță vei deveni mai mai energic și te vei simți mai bine.

Energia spațială

Aceasta este o practică minunată de noapte sau de seară. Pentru a realiza această practică, este important ca luna sau stelele să fie vizibile. Trebuie să te relaxezi și să te uiți la cer, să vezi cum întunericul face stelele să strălucească. Poate că nu știai până acum, dar Luna și stelele, planetele și soarele, toate aceste corpuri cerești ne dau putere.

Pentru a accelera procesul de umplere cu energie, trebuie să îți imaginezi acest proces cu ochii închiși. Curenții emiși de planete, stele, Lună și Soare trebuie să-ți pătrundă corpul. Dacă simți căldură la nivelul membrelor, va fi un semn că practica a avut succes.

Energia naturii

Această practică este foarte bună pentru cei care se află în afara orașelor, în sat, în pădure, pe malul mării, pe vârful muntelui. Dacă te afli sau te duci într-un loc în care sunt foarte puțini oameni sau în care nu sunt deloc, poți folosi practica anterioară, imaginându-ți cum natura te umple de energie. Este important să stabilești o anumită conexiune cu natura, pentru a simți efectul.

Trebuie să te relaxezi și să primești toată energia puternică și pură a naturii. Aceasta este una dintre cele mai puternice practici. Așadar, încearcă să ieși cât mai mult timp în natură.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!