4 modalități eficiente de a vă consolida biocâmpul și energia

4 modalități eficiente de a vă consolida biocâmpul și energia

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 January 2021 in SfaturiSpiritualitate

Energia este forța noastră, fără de care este imposibil să obținem succese, să ne realizăm planurile și să construim relații sănătoase. De ce este atât de important să vă consolidați biocâmpul? Ideea este că resursele corpului sunt epuizabile. Energia noastră pentru viață este ca un combustibil pentru o mașină, dacă nu este consolidată, se va epuiza. Apoi încep problemele de sănătate, eșecuri în toate problemele, certuri cu cei dragi. Simțim epuizare și apatie, cădem în depresie, nu găsim puterea de a merge mai departe.

De ce slăbește biocâmpul nostru? Motivele sunt diferite: un stil de viață nesănătos, contacte cu vampiri energetici, ochi răi, pătrunderea în zone energetice periculoase. Pentru o viața activă normală, avem nevoie de 2 tipuri de energie: fizică și creativă.

Pentru a crește aportul de energie, poți lua în considerare următoarele sfaturi:

1. Adoptă un stil de viață sănătos

Nimeni nu a regretat vreodată că a renunțat la vicii, a început să mănânce mai sănătos și să respecte o rutină zilnică. Ideea este că atunci când se consumă alcool sau tutun, rezerva de vitalitate se epuizează, deoarece atacăm efectiv corpul. Alimentele sărace în vitamine și minerale sunt „inutile”, nu ne încarcă corpul cu energie fizică. Când mâncăm alimente sănătoase, obținem o explozie extraordinară de energie. Zicala „într-un corp sănătos există o minte sănătoasă” creionează perfect interacțiunea energiilor fizice și spirituale ale corpului nostru.

2. Evită persoanele negative

Dacă vă plângeți adesea că nu aveți destulă energie, atunci există riscul că ați fost influențat de o persoană negativă sau că vampirii energetici v-au afectat biocâmpul. Ce să faceți în această situație? Minimizați comunicarea cu persoanele care vă afectează bunăstarea. Întrebați-vă: cine îmi strică dispoziția în mod constant? Cine mă stoarce de energie? Cine mă întristează? Cine mă enervează? Tu însuți vei înțelege cine este de evitat. Și în niciun caz nu permiteți ca acești oameni să intre în casa voastră!

3. Găsește-ți un scop

Dacă aveți un scop în viață, Universul vă va oferi o sursă de energie pentru a vă îndeplini visul. A avea un scop este o sursă puternică de energie. Acesta este motivul pentru care oamenii care planifică mai mult ajung să facă mai mult. Poate te întrebi de unde au avut puterea și energia pentru toate proiectele și afacerile lor? Puterile superioare favorizează oamenii hotărâți și decisivi.

4. Gândește pozitiv

Rolul bucuriei în viața noastră nu poate fi subestimat. Vă puteți energiza foarte bine cu ajutorul gândurilor pozitive. Ce te face cel mai fericit? Poate o activitate, o persoană, locul de muncă, călătoriile. Dacă te inspiră și te face fericit, găsește întotdeauna timp pentru aceste lucruri.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!