Image

4 semne pe care nu trebuie să le ignorați. Aveți încredere în intuiția voastră!

Publicat de Patricia Esca pe 15 February 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Ai încredere în intuiția ta și nu ignora niciodată aceste semne:

1. Senzația de rău

Toată lumea are din când în când senzații de rău atunci când ceva nu este în regulă cu corpul, dar mulți dintre noi pur și simplu evităm acea senzație și nu ne gândim la ea. Nu ignora această senzație, ar trebui să iei niște măsuri înainte ca starea să se agraveze. Acest lucru te poate avertiza și te poate ajuta să eviți o problemă mai gravă în viitor.

Este posibil să simți o durere într-o anumită zonă a corpului, anumite senzații neobișnuite sau doar o amețeală care duce la dezechilibru. Corpul tău știe multe mai multe decât crezi, așa că cel mai bine este să te duci la un consult. Cu toate acestea, este important să știi că disconfortul din organism poate apărea din cauza stresului și poate indica chiar anumite emoții, în funcție de locul în care ai simțit disconfortul.

Citeste si  „Un avort mi-a distrus viața" povestea unei tinere abuzate de un profesor

2. Simțul pericolului

Simțul pericolului apare de cele mai multe ori brusc. De exemplu, atunci când ești pe cale să pleci de acasă pentru diverse motive, atunci când întâlnești un străin într-un magazin sau când te plimbi într-o anumită zonă, poți avea senzația că ești în pericol.

Indiferent de momentul în care ai senzația că ești în pericol, ia-l în serios și încearcă să te protejezi. Ține minte că o mare parte a creierului tău este plin de procese subconștiente și inconștiente care sunt inaccesibile pentru mintea ta conștientă, astfel poți știi  multe fără să îți dai seama.

Părțile subconștiente ale creierului nostru știu cum să acorde atenție amenințărilor la adresa securității noastre. Aceste semne îți pot salva viața.

3. Sentimentul că trebuie să vorbești cu cineva

Semnele legate de alte persoane trebuie întotdeauna luate în considerare. Unul dintre ele este impulsul de a ajuta pe cineva, chiar dacă nu înțelegi de ce ar putea avea nevoie de ajutor. Este posibil să observi limbajul corpului sau alți indicatori energetici care indică stresul.

Citeste si  Cum să elimini negativitatea din viața ta: 7 pași către o viață nouă și fericită

Uneori, poți simți că o anumită persoană te poate ajuta să îți îndeplinești cele mai mari vise sau obiective. Această persoană te poate îndrepta pe calea către succesul carierei, poate deveni un potențial partener romantic sau pur și simplu să aibă informații care te vor conduce către o nouă oportunitate uimitoare.

Dacă ai sentimentul că trebuie să vorbești cu cineva, începe politicos conversația și vezi unde duce.

4. Atracția față de o persoană

Nu trece peste sentimentul că cineva pare potrivit pentru tine, oricât de surprinzător sau brusc ar putea fi. Multe dintre cele mai frumoase povești de dragoste de succes au început cu un fel de conexiune care putea fi ignorată, dar nu a fost.

Inima ta știe ce este bine pentru tine și te va îndruma în direcția corectă înainte ca creierul tău să proceseze informațiile logice.

Observând aceste semne, vei deveni mai încrezător în puterea intuiției tale și vei învăța să o asculți mai des.

Citeste si  O intrebare pentru cei trecuti prin viata dar si pentru cei tineri: Banii aduc cu adevarat fericirea?

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!