30 de lucruri pe care le vei regreta la bătrânețe

30 de lucruri pe care le vei regreta la bătrânețe

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 January 2021 in CuriozitățiRelatiiViata

Nu țineți supărare, în special pe cei pe care îi iubiți. Viața este prea scurta.

1. Nu ai călătorit când ai avut ocazia. – Cu cât îmbătrâniți, cu atât călătoriți mai greu. Mai ales când ai o familie și o mulțime de responsabilități.

2. Rămâneți în relații toxice. – Oricine găsește puterea de a pune capăt unei relații grele, se uită în trecut la viața lor și regretă doar că nu a făcut-o mai devreme.

3. Nu ați folosit protecție solară. – Multe probleme ale pielii pot fi evitate, având grijă de ea.

4. Ați pierdut ocazia de a vedea artistul preferat cântând live. – Mergi la concertul artistului preferat atunci când ai ocazia, pentru că nu se știe niciodată când mai poți avea această șansă!

5. Ai vrut, dar nu ai îndrăznit să faci nimic. – Privind în urmă la anii trecuți, vă veți întreba: „De ce, de fapt, mă temeam atât de mult?”

6. Nu am făcut sport. – Mulți dintre noi ne petrecem viața pe canapea. Când împlinești 40, 50 sau 60 de ani, vei visa doar la ceea ce ai fi putut face înainte.

7. Cedați stereotipurilor. – Este enervant să auzi când o persoană în vârstă spune: „În vremea noastră nu era acceptat să facem acest lucru”.

8. Ai rămas la un loc de muncă care nu îți plăcea. – Da, facturile trebuie plătite cumva. Dar dacă nu te străduiești să schimbi situația, s-ar putea să te trezești într-o zi și să îți dai seama că ai petrecut 40 de ani în iad.

9. Nu mi-am dat seama cât de frumos arătam. – Mulți dintre noi în tinerețe suntem nemulțumiți de aspectul nostru. Dar adevărul este că aceștia sunt anii în care arătăm cât mai bine.

10. Ți-a fost frică să spui „Te iubesc”. – La bătrânețe, nu vă veți aminti dacă dragostea voastră nu a fost întotdeauna reciprocă. Pentru tine va conta doar că ai fost suficient de curajos încât să-ți arăți sentimentele.

11. Nu i-am ascultat pe părinți. – În adolescență, nu ne ascultăm părinții, dar multe din lucrurile pe care ni le spun despre viață sunt adevărate.

12. Am fost prea egoisti. – Cu timpul vei deveni cu adevărat rușinat de asta.

13. Ne-am îngrijorat prea mult de ceea ce ar crede alții. – Peste 20 de ani, îți vei da seama că nu contează ce spun alții, ci contează mai mult cum te simți tu.

14. Am pus visele altora înaintea viselor noastre. – Sprijinirea celorlalți este bună, dar numai dacă nu trebuie să renunți la tine pentru asta.

15. Ai stat supărat mult timp, mai ales pe cei pe care îi iubești. – Ce rost are să retrăim emoțiile negative din nou și din nou? Viata este prea scurta.

16. Nu m-am oferit voluntar. – La bătrânețe, mulți oameni regretă că și-au trăit viața și nu au făcut niciun efort pentru a face această lume puțin mai bună.

17. Nu mi-a păsat de sănătatea dentară. – Nu uitați să vă spălați dinții, să folosiți ața dentară și să vă vizitați regulat medicul dentist. Toate acestea vor părea extrem de simple atunci când aveți proteze dentare.

18. Am pierdut șansa de a pune întrebări importante bunicilor. – Majoritatea oamenilor realizează prea târziu cât de minunați sunt bunicii lor. Și pot povesti, de asemenea, o mulțime de lucruri interesante despre familia ta. Dacă, desigur, ai reuși să îi întrebi la timp.

19. Am muncit prea mult. – Privind înapoi la viața lor, nimeni nu regretă că nu a petrecut suficient timp în birou. Practic, toată lumea regretă că a petrecut prea puțin timp cu familia, prietenii și hobby-urile.

20. Nu am învățat să gătesc. – Dacă știi să gătești cel puțin un fel de mâncare de specialitate, atunci toate sărbătorile și sărbătorile vor deveni mai speciale.

21. Nu știam să apreciez momentul. – Trebuie să faceți o pauză cel puțin din când în când și să vă bucurați de momentul prezent.

22. Nu am terminat ceea ce am început. – „Mi-am dorit foarte mult să devin asistentă. Chiar m-am înscris la cursuri, dar apoi … ”

23. Nu am fost recunoscători. – În timp, devine clar că fiecare moment din viața noastră este un cadou pe care ai norocul să-l primești.

24. Nu am renunțat la relație. – Oamenii se despart atunci când nu se înțeleg.

25. Te-ai jucat prea puțin cu copiii. – Copiii cresc foarte repede. Când sunt mici vor să se joace cu tine cât mai mult, dar anii trec și la un moment dat îți cer deja să pleci din camera lor cât mai curând posibil.

26. Nu ți-ai asumat niciodată riscuri (mai ales în dragoste). – Realizarea faptului că ați decis un act îndrăzneț vă va aduce un sentiment de satisfacție pe măsură ce vă uitați înapoi la viața voastră.

27. Nu a depus eforturi pentru a stabili contacte. – În tinerețe, nu acordăm importanță importanței conexiunilor și cunoștințelor. Odată cu vârsta, devine clar cât de mult pot ajuta în anumite situații.

28. Te-ai îngrijorat prea mult. – Majoritatea a ceea ce vă faceți griji nu se întâmplă niciodată.

29. Ai petrecut prea puțin timp cu părinții. – După o anumită vârstă copii părăsesc cuibul, însă dacă vei sta departe de părinți mult timp, vei realiza că ai pierdut multe momente frumoase de familie!

30. Nu am petrecut suficient timp cu cei dragi. – Timpul pe care îl putem petrece cu cei dragi și cei dragi este limitat.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!