3 reguli ale Universului pe care trebuie să le știi și să le respecți pentru a primi energia abundenței

3 reguli ale Universului pe care trebuie să le știi și să le respecți pentru a primi energia abundenței

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 October 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Universul nu împarte acțiunile noastre în bune și rele, pentru el nu există negru și alb.

În fiecare zi, în fiecare minut, atragem ceva în viața noastră. Singura diferență este că cineva atrage zâmbete, iar altcineva atrage lovituri. Ai putea spune că asemănătorul atrage asemănătorul! Ai avea dreptate, dar numai pe o parte.

Esența este că mulți interpretează prea strict “Legea bumerangului” a Universului: răului îi revine rău, bunului îi revine bine. Totul este mult mai subtil. Universul nu împarte acțiunile noastre în bune și rele, pentru el nu există negru și alb.

El înțelege doar limba vibrațiilor energetice. În funcție de emoțiile pe care le simțim când facem o acțiune sau alta, de energia pe care o transmitem în acel moment, decide pe cine să ajute, pe cine să “recompenseze” în mod constant și pe cine să ignore.

Prima regulă – împarte energia

Nemulțumirea, plângerile, lipsa de sinceritate, lăcomia… Acestea ne umplu cu vibrații negative, pe care Universul le citește ca protest, ca nu vrem să împărtășim energia noastră.

Dar Universul, în primul rând, este echilibru. Dacă nu vrem să împărtășim, este drept să ne dorim să primim? Dacă visezi ca dorințele tale să se împlinească imediat, dacă vrei să ai noroc și succes – nu fi zgârcit, învață să dai. Cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult. Crede-mă, funcționează!

Dar trebuie să dai în mod corect. Cred că nu e nevoie să explic că ajutorul dat din obligație nu va fi răsplătit cu bunătate divină și că zâmbetele false nu îți vor aduce un prieten adevărat și loial.

A doua regulă – primește energia

A ști să primești este la fel de important, dacă vrei ca viața să nu îți mai aducă surprize neplăcute.

Amintește-ți de ziua de azi: de câte ori ai spus sau ai auzit fraza “nu e nimic” în diferite variante? Ceva îmi spune că de mai multe ori.

Ai putea spune, ce e rău în asta, este doar politețe. Dar toate aceste fraze pseudo-polite pot fi adunate într-un ghid numit “Cum să îți strici viața ușor și fără efort”.

Cheltuind energie și timp, spui neglijent Universului că toate acestea nu înseamnă nimic pentru tine și că nu au nicio valoare. Cel mai rău lucru este că, dorind să pari o persoană educată, te pedepsești pe tine însuți.

A accepta mulțumirea, în limba Universului, înseamnă a compensa cheltuielile energetice. Așadar, încearcă să te obișnuiești să răspunzi cu “Mi-a făcut plăcere să fac asta”. Nu ezita să spui Universului că îi mulțumești pentru tot.

A treia regulă – renunță la așteptări

Cel mai periculos dușman, care blochează fluxul de energie și ne transformă în ceva gol pentru Univers, este așteptarea unui miracol în viață.

Dorindu-ne cu ardoare ceva, crezând că doar asta ne va face fericiți, îi spunem direct Universului: “Fericirea este posibilă doar dacă se întâmplă asta…” și urmează o listă lungă.

Visează, dorește, dar fă-o corect. Învață să te bucuri și să mulțumești pentru fiecare mică bucurie: soarele care apare, un vecin zâmbitor de dimineață, o carte interesantă. Abia după ce ești recunoscător pentru ce ai vei putea să îți dorești mai mult.

În astfel de momente, dacă spui: “Mă simt bine aici și acum”, imediat devii un receptor fericit al energiei abundenței Universului, iar el îți va da tot ce îți dorești.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!