3 blocuri energetice care pot duce la dureri fizice ale inimii

3 blocuri energetice care pot duce la dureri fizice ale inimii

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 March 2021 in SanatateSpiritualitate

Nu aveți nevoie de ceva special pentru a vă regla câmpurile de energie. Tot ce trebuie să faceți este să aveți grijă de modul în care procesați și vă exprimați emoțiile în fiecare moment.

Suprimarea emoțiilor dvs. poate provoca mai multe complicații fizice decât consumul de cofeină. S-a confirmat faptul că stresul și anxietatea pot avea consecințe precum accident vascular cerebral, atacuri de cord și hipertensiune, iar știința medicală spune că 90% din toate bolile cauzate de stres sunt catalizatorul celorlalte boli.

Așadar, să încercăm să ne asigurăm că înțelegem clar care sunt unele dintre principalele cauze ale stresului, impactul stresului la nivel spiritual și cum să facem față acestuia.

Iată cele mai frecvente 3 blocuri energetice care pot duce la dureri de inimă:

1. Suprimarea emoțiilor

A pretinde că ceva nu contează atunci când te macină pe dinăuntru, va face doar mai dificilă rezolvarea problemei. Dacă suprimați și respingeți emoțiile considerându-le irelevante, acestea nu vor dispărea, ba din contra, o să vă afecteze pe termen lung!

Exprimarea și acceptarea emoțiilor tale sunt un semn de maturitate, care cresc conștiința spirituală personală. Acceptă-ți emoțiile, nu fugi de ele, pentru că ele te fac cine ești.

Simte și analizează adevăratele tale emoții și mai bine încearcă să găsești cauza, decât să încerci să le îngropi. Suprimarea emoțiilor poate provoca boli fizice și psihologice, cum ar fi anxietate, stres și boli de inimă!

2. Lipsa unei comunicări sincere

Când eviți să spui ce ai pe suflet, cuvintele nerostite provoacă tensiune în corpul tău și îți afectează chakrele. Stresul și tensiunea din corp îți stresează, de asemenea, și inima. Cel mai bine este să spui ce ai pe inimă, trebuie să spui tuturor, părinților, partenerului, surorii, unei prietene, nu are importanță dacă se supără, trebuie doar să spui ce te deranjează îți să îți iei această piatră de pe inimă,

Spune întotdeauna ce ai în minte și asumă-ți responsabilitatea pentru ceea ce spui. Când nu spui cu adevărat ce te deranjează, de fapt o minți pe cealaltă persoană, pe tine însuți și fugi de situație, rămânând indiferent față de rezolvarea ei. Spune ce vrei să spui, dar în același timp fii umil și nu înflori adevărul.

3. Neiertarea și neuitarea

La rândul său, lipsa de comunicare pe termen lung duce la faptul că oamenii nu iartă de fapt greșelile, ci încearcă doar să treacă peste ele. Inima este centrul emoțional și energetic al corpului tău. Găsește o modalitate de a exprima orice sentiment de ură pe care l-ai suprimat în interiorul tău.

Nu ai uitat nemulțumirile din trecut și nu vei ști cât de mult te afectează până nu devin semnificative. Poate că este o trădare a iubirii sau o ceartă din liceu pe care nu ai putut să o uiți. Cel mai bun mod de a face față acestui lucru este să ierți și să uiți. Găsește puterea de a-ți călca pe ego-ul și de a ierta.

Stai departe de toată această energie negativă și analizează-ți starea mentală pentru a duce o viață plină de pace și armonie.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!