20 de vorbe de duh pentru a trece peste perioadele grele din viata

20 de vorbe de duh pentru a trece peste perioadele grele din viata

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 September 2018 in Citate

In momentele de stres si frustrare, o singura vorba frumoasa poate face diferenta in modul nostru de gnadire. Si tocmai de aceea am decis ca astazi sa impartasesc cu voi citatele de mai jos. Impreuna, ele servesc ca un mecanism sanatos de rezistenta si putere in fata dezamagirilor inevitabile ale vietii. Iar intelegerea modului de a face fata tuturor acestor lucruri pe care nu le poti controla este o abilitate nepretuita.

Aceste citate ne pot ajuta nu doar in momentele grele, ci pot fi adevarate mantre pe care sa le citim in mod regulat pentru a ne schimba mentalitatea si pentru a face fata problemelor neasteptate care apar in viata noastra.

Va invit sa le cititi si voi. Poate ca va vor ajuta sufletul:

1. Ia decizii din inima si foloseste-ti capul pentru a le face sa functioneze

2. Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta.

3. Pot rezuma in doua cuvinte tot ce am invatat despre viata: merge inainte.

4. Sa fii tu insuti intr-o lume care incearca in mod constant sa te faca sa devii altcineva este cea mai mare implinire.

5. Primul pas catre succes este facut atunci cand refuzi sa fii prizonierul mediului in care te desfasori.

6. Suferinta apare in momentul cand asteptam ca ceilalti sa ne iubeasca in felul dorit de noi, iar nu asa cum ar trebui sa se manifeste iubirea – liber, nestapanit, calauzindu-ne cu forta, impiedicandu-ne sa ne oprim.

7. Exista intotdeauna o intamplare in viata noastra care este responsabila de faptul ca am incetat sa progresam. O trauma, o infrangere foarte amara, o deziluzie in dragoste, chiar si o victorie pe care nu o intelegem cum trebuie ne face in cele din urma sa devenim lasi, ca sa nu spunem mai multe.

8. Cand lucrurile par sa nu iasa asa cum vreau eu, exista un motiv. Iar planul cosmic are pentru mine planuri mult mai grandioase decat cele la care ma gandisem.

9. O greseala este pur si simplu un alt mod de a face lucrurile.

10. Raspandeste lumina, iar intunericul se va risipi de la sine.

11. Singurele drumuri despre care stiu sigur ca nu duc nicaieri, sunt cele abandonate.

12. Poate te vei confrunta cu multe infrangeri, dar nu trebuie sa te lasi invins. De fapt, s-ar putea sa fie necesar sa te confrunti cu obstacole, pentru a sti cine esti, din ce poti sa te ridici si cum poti sa o scoti la capat.

13. Inainte de a vorbi, asculta. Inainte de a scrie, gandeste. Inainte de a cheltui, castiga. Inainte de a investi, cerceteaza. Inainte de a critica, asteapta. Inainte de a te ruga, iarta. Inainte de a renunta, incearca. Inainte de a te pensiona, economiseste. Inainte de a muri, ofera.

14. Pentru a avea succes trebuie sa gasesti ceva de care sa te agati, ceva care sa te motiveze, care sa te inspire.

15. Secretul succesului se afla in rutina de fiecare zi.

16. Una dintre greselile uriase pe care le comit oamenii este ca incearca sa isi forteze un interes. Nu tu iti alegi pasiunile, ele te aleg pe tine.

17. Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat niciodata, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut.

18. Cand ne aflam pe drumul cel bun, urmam semnele, dar din cand in cand mai facem si cate un pas gresit, iar divinitatea ne vine in ajutor, impiedicandu-ne sa comitem ireparabilul.

19. Fericirea apare atunci cand ceea ce gandesti, spui si faci e in armonie.

20. Invinsii vad strazile acoperite de gheata, dar invingatorii isi pun in picioare patinele.

Sursa: kudika.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!