20 de sfaturi de viata care fac mai mult de cat sedintele la un psiholog! – “Ceea ce gândim despre noi devine realitate. Fiecare gând al nostru ne construiește viitorul.”

„Nu trebuie să fii frumoasă. Nu datorezi frumusețe nimănui. Nu iubitului/soțului/partenerului, nu colegilor de muncă, și în special nu bărbaților de pe stradă. Nu o datorezi mamei tale, copiilor tăi, civilizației în general. Frumusețea nu e o chirie pe care o plătești ca să ocupi un loc pe care scrie „femeie”.” (Erin McKean) O femeie inteleapta nu este niciodata geloasa 1. O femeie realizează că, fără un barbat, viața nu se sfârșește - O femeie înțelege foarte bine cine este, ceea ce este important pentru ea, fără îndoială că ea nu uită și isi iubește partenerul, în timp ce nu se pierde în această iubire. Viața ei nu se distruge de dragul iubirii. 2. O femeie nu-și ascunde sentimentele - Indiferent dacă este vorba de sentimente sau resentimente, nu le ascunde in fata partenerului. Barbatul trebuie să le stie și să le respecte. Femeia înțeleaptă nu va fi timidă și stie sa spuna tot ce simte.
„Iubesc să văd o fată care ia taurul de coarne. Viața e grea. Trebuie să dai din coate și să te lupți.” (Maya Angelou)
3. Nu se cearta pe retelele de socializare - Nu are grijă de asta, pentru că e suficient de matură pentru a nu fi geloasa. Pentru ea este importanta realitatea 4. O femeie matură nu va ascunde adevărul - O femeie inteleapta nu se va ascunde dupa minciuni pentru a-si salva relatia. Daca simte ca nu mai are incredere ii va spune raspicat. 5. Ea are incredere in partener - Nu are nevoie să-și facă griji pentru relația lor, nu trebuie să-i citească SMS-urile și să întrebe de ce a venit târzi, sau sa-i puna alte intrebari. Ea crede in el și nu se îndoiește. 6. Ii va respecta intotdeauna munca - Ea știe că, pentru a fi prosperitate, trebuie să lucrezi. 7. solicită ajutor - Intr-o relație, o femeie nu va ascunde că are nevoie de ajutor. 8. Recunoaște greșelile sale - O femeie înțeleaptă nu va ascunde greșelile, dacă a făcut ceva greșit, nu va evita să vorbească și va incerca sa se corecteze. 9. Nu se teme de dificultăți - Dacă există dificultăți în relație, ea încearcă să le depășească împreună cu bărbatul și nu întrerupe relația. 10. Isi iubeste partenerul - Pentru o astfel de femeie, un barbat "zboară" acasă, nu are de ce să se îngrijoreze și nu se întreabă dacă il iubește sau nu. Totul este simplu, clar și ușor de înțeles în această relație. „Nu am cunoscut niciodată o femeie care nu e puternică – dar uneori nu lasă această putere să iasă. Apoi are loc o tragedie, iar această putere iese brusc la iveală. Îndemnul meu către femei este să lase forța să iasă înainte să aibă loc tragedia.” (Diane von Furstenberg) „Femeile au fost mereu cele puternice în lume. Bărbații caută mereu în femei o pernuță pe care să își așeze capul. Caută mereu mama care să îi țină în brațe, ca atunci când erau mici.” (Coco Chanel) „Femeile, asemenea bărbaților, ar trebui să încerce imposibilul. Iar atunci când eșuează, eșecul lor să fie o provocare pentru ceilalți.” (Amelia Earhart) „Când un bărbat își exprimă părerea, e bărbat. Când o femeie își exprimă părerea, e tiran.” (Bette Davis) „Sper ca tații și mamele fetițelor să le privească și să le spună: „Da, femeile pot.”” (Dilma Rousseff) Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!
Publicitate

Tot ceea ce îți spun psihologii pentru 200 de euro pe oră vei găsi în cele 20 de citate de mai jos, care au la bază psihologia contemporană.

Oamenii care ne-au făcut să suferim au fost în aceeași situație ca și noi.

Principiile de viață ni le formăm în copilărie, iar pe parcursul vieții creăm asemenea situații care să corespundă principiilor noastre.

Trecutul a plecat pentru totdeauna. Este un adevăr care nu poate fi ascuns. În schimb îți poți schimba gândurile despre trecut. Este prostesc faptul că te pedepsești pentru că cineva te-a rănit în trecut.

Trebuie să facem o alegere: să ne eliberăm și să îi iertăm pe toți, în special pe noi înșine. Chiar dacă nu știm cum să iertăm, trebuie să ne dorim asta cu tot sufletul.

Atunci când o persoană se îmbolnăvește, ea trebuie să caute în inima sa pe cel pe care să-l ierte.

Ceea ce gândim despre noi devine realitate. Fiecare gând al nostru ne construiește viitorul.

Acceptarea și înțelegerea propriei personalități este primul pas către schimbările pozitive din viața noastră.

Să te iubești pe tine înseamnă să realizezi faptul că trăiești și să îi mulțumești lui Dumnezeu pentru că ți-a dat viață.

Tot ceea ce oferi vei primi înapoi.

Pentru a schimba pe cineva, trebuie să te schimbi pe tine. Trebuie să îți schimbi gândirea.

Dacă ceva ni se dă ușor, nu este o lecție. Este ceva ce deja știi cum se face.

Corpul nostru vorbește întotdeauna cu noi. Păcat că nu găsim timp pentru a-l asculta! Fiecare celulă reacționează la fiecare gând și cuvânt al nostru.

Publicitate

Autocritica – înseamnă uciderea propriului „eu”. Cu cât mai mult te înjosești și te opui schimbărilor, cu atât mai greu îți va fi să asculți ceea ce îți spune interiorul tău.

Ignoră gândurile care te fac nefericit, fă lucruri care îți aduc plăcere, întâlnește-te cu oamenii alături de care te simți confortabil.

Pentru a fi posesorul unor lucruri minunate, trebuie întâi de toate să le cunoști valoarea prin munca ta.

Noi toți suntem responsabili de ceea ce se petrece în viața noastră – și de lucrurile bune, și de cele rele.

Iubirea vine atunci când o așteptăm mai puțin. Căutările intensive nu aduc un rezultat pe măsură, ci doar intensifică sentimentul de singurătate și suferința. Iubirea nu este la exterior, ea este în interiorul nostru. Iubește și vei fi iubit.

Cel mai de preț dar pe care îl putem oferi copiilor noștri – să îi învățăm să se iubească pe sine.

Vinovăția este un sentiment zadarnic. Ea nu ajută pe nimeni și nu schimbă situație. Așa că ai face bine să evadezi din închisoare.

Fiecare dintre noi a fost dezamăgit, a fost înșelat, batjocorit, a pierdut. Semnul unei înțelepciuni spirituale și a inteligenței este capacitatea de a uita neplăcutul și a de îi ierta pe cei care ne-au făcut să suferim. Ce a fost făcut, a fost făcut și a rămas în trecut. Uitând lucrurile neplăcute, rupem acel lanț care ne ține legați de trecut. Până când vom învăța să iertăm, trecutul nu ne va lăsa în pace și nu vom fi fericiți, sănătoși și împliniți.

Sursa: dozadesucces.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Citate