20 de sfaturi care te vor ajuta sa-ti resetezi sentimentele si nivelul de energie

20 de sfaturi care te vor ajuta sa-ti resetezi sentimentele si nivelul de energie

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 November 2019 in Dezvoltare Personala

Rhonda Byrne este un cunoscut scriitor si producator de televiziune. Rhonda este cunoscuta in intreaga lume dupa ce “Secretul”, cea mai cunoscuta carte a sa, a ajuns sa fie vandut in intreaga lume in peste 19 milioane de exemplare.

In continuarea acestei carti extrem de apreciate, Rhonda ne incurajeaza sa preluam controlul asupra sentimentelor si asupra frecventei noastre energetice astfel incat sa putem deveni arhitectii propriei noastre vieti. Toate aceste sfaturi se regasesc in cartea sa “Puterea”, o carte care s-a dorit a fi o continuare si o aprofundare a bestsellerului “Secretul”.

Cu toate acestea, intre “Secretul” si “Puterea”, Rhonda se axeaza asupra pregatirii mentale necesare pentru a obtine viata noastra de vis, dar rateaza o componenta esentiala si anume efortul necesar pentru a pune in aplicare toate aceste sfaturi. Imaginatia joaca un rol important intr-un proces de pierdere a kilogramelor in plus, dar fara efortul necesar succesul va ramane la stadiul de imaginatie. De aceea, este foarte important ca urmatoarele sfaturi pretioase sa fie insotite si de un anumit gram de efort din partea fiecaruia dintre noi.

In cazul in care te afli in cautarea unei modalitati de a-ti reseta sentimentele si nivelul de energie, urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa faci asta:

#1. Iubirea nu este niciodata slaba, gingasa sau delicata. Ea este forta pozitiva a Vietii. Iubirea este cauza oricarei realitati pozitive sau bune.

#2. Tot ce iti doresti sa devii, sa faci sau sa ai deriva din Iubire.

#3. Forta pozitiva a iubirii poate creea orice realitate benefica, poate spori lucrurile bune din viata si poate schimba orice situatie negativa.

#4. In fiecare zi si in fiecare clipa tu faci o alegere si te decizi daca doresti sau nu sa iubesti si sa strunesti puterea pozitiva a iubirii.

#5. Legea Atractiei este legea Iubirii. Aceasta este legea care iti guverneaza viata.

#6. Tu nu poti primi decat ceea ce daruiesti. Daca daruiesti pozitivitate, primesti automat pozitivitate. Daca daruiesti negativitate, primesti automat negativitate.

#7. Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera este ceea ce ai daruit tu candva.

#8. Indiferent daca gandurile si sentimentele tale sunt pozitive sau negative, ele se intorc la tine cu precizia unui ecou.

#9. Oamenii care traiesc vieti minunate vorbesc mai mult despre lucrurile care le plac (si se gandesc la ele) decat despre cele care nu le plac.

#10. Descrie si comenteaza numai lucrurile bune care ti s-au intamplat de-a lungul zilei. Vorbeste numai despre ceea ce iti place. In acest fel, le vei atrage in viata ta.

#11. Tu ai capacitatea infinita de a vorbi numai despre lucrurile care iti plac (si de a te gandi la ele). De aceea, tu ai capacitatea infinita de a atrage in viata ta tot ceea ce iti doresti!

#12. Iubeste. Atunci cand iubesti, tu te folosesti de puterea primordiala a Universului.

#13. Ceea ce simti in fiecare clipa este mai important decat orice alt ceva, caci ceea ce simti in clipa de fata iti creeaza viata viitoare.

#14. Puterea care dinamizeaza gandurile si cuvintele este data de sentimente. De aceea, singurul lucru care conteaza este felul in care te simti.

#15. Toate sentimentele pozitive te conecteaza cu forta iubirii, intrucat iubirea este sursa tuturor sentimentelor pozitive.

#16. Amplifica-ti sentimentele pozitive gandindu-te la lucrurile care iti plac si pe care le iubesti. Enumera nonstop aceste lucruri pana cand ajungi sa te simti din ce in ce mai bine.

#17. Ceea ce simti in legatura cu un subiect legat de viata ta reflecta exact ceea ce ai gandit sau ai simtit in trecut in legatura cu subiectul respectiv.

#18. Viata nu se intampla pur si simplu, ci iti raspunde. Toate domeniile din viata ta depind de tine, si mai exact de ceea ce gandesti si ce simti atunci cand te referi la ele.

#19. Exista o ierarhie infinita a sentimentelor pozitive pe care le poti simti, ceea ce inseamna ca nu exista limita a bucuriilor pe care ti le poate oferi viata.

#20. Toate lucrurile pe care le doresti te doresc la randul lor! Banii te doresc. Sanatatea te doreste. Fericirea te doreste.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!