20 de semne în vise care aduc bogăție și noroc

20 de semne în vise care aduc bogăție și noroc

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 January 2021 in CuriozitățiSpiritualitateViata

Toată lumea a auzit despre vise profetice. Visele sunt cea mai valoroasă resursă a corpului nostru, trebuie doar să înveți cum să decodezi corect semnalele primite și să fii pregătit pentru posibilele modificări. Să aflăm despre ce ar trebui să fie visul, astfel încât să vă dați seama clar că bogăția și norocul sunt foarte aproape de tine!

20 de vise care vă promit bogăție și noroc:

1. Dansul în vis

Dansul în vis este un semn extrem de bun. Dacă sunteți înconjurat în vis cu un partener sau parteneră, atunci vă așteaptă o întâlnire plăcută. Iar dacă vă bucurați de dans singur – pregătiți-vă pentru câștiguri neașteptate! Copiii care dansează în vis aduc veștile bune despre o reaprovizionare iminentă în familia ta și, dacă un cuplu în vârstă dansează, sunt posibile schimbări pozitive de carieră.

2. Zborul în vis

Fiecare persoană vrea să învețe cum să zboare și, prin urmare, visul în care zboară provoacă cele mai pozitive emoții. Este îmbucurător să spunem că acesta este și un vis extrem de profitabil. Va aduce succes în viața ta în toate domeniile, dar, mai presus de toate, te va ajuta să găsești locul de muncă mult dorit care să îți aducă un venit constant.

3. Ametist de piatră

Dacă în vis vezi un ametist purpuriu, înseamnă că te așteaptă o viață calmă și sigură. Găsirea bijuteriilor cu această piatră înseamnă obținerea unui venit decent. Aveți însă grijă să nu vă pierdeți inelul sau broșa cu un ametist. Un astfel de vis implică pierderea a ceva valoros pentru tine.

4. Copaci

Mergând în vis într-o grădină înflorită, știți că armonia va domni în viața ta de familie și că nimic nu se va întâmpla cu cei dragi. Când visezi că stai sub un copac, așteaptă ajutor de la un prieten apropiat. În cele din urmă, copacii de bambus din vise prezic vești bune.

5. Templul

Visul în care intri în templu este un simbol al norocului fără precedent! Dacă vedeți un altar cu o statuie a Domnului pe el, un noroc incredibil vă va însoți pe tot parcursul anului!

6. Sicrie

Mulți se tem când văd o cruce sau un sicriu în vis. Cu toate acestea, de fapt, mesajul subconștientului nostru în acest caz este foarte optimist. Un astfel de vis înseamnă că anxietatea te va părăsi în curând. Văzând cum este așezat corpul în sicriu, așteptați o recompensă rapidă pentru munca dvs. Și dacă decedatul se ridică din sicriu, aveți toate motivele să vă așteptați la un venit mare. Apropo, când vă vedeți într-un cimitir în vis, nu vă faceți griji! Acest vis ar trebui să te facă să te gândești la întemeierea unei familii.

7. Vremea

Răsăritul Soarelui sau Lunii în vise promite dezvoltare și prosperitate. Poate că vi se va oferi un nou loc de muncă interesant. Un curcubeu în vis vă va comunica fericirea care vă va umple familia, iar tunetele vor da speranță unei schimbări drastice în bine. Acordați o atenție deosebită visului unei stele care se aprinde pe cer. El vă va informa despre nașterea unu copil.

8. Omul

Oamenii sunt adesea prezenți în visele noastre și, prin urmare, ar trebui să se acorde atenție detaliilor mici. Deci, dacă ai visat o persoană goală, fii pregătit pentru un eveniment fericit din viața ta. Și când observați o persoană bolnavă care zâmbește sau râde, nu ezitați – în curând veți pleca la drum!

9. Femeie

Vom vorbi separat despre o femeie văzută în vis. A vedea o femeie frumoasă în vis, a comunica cu ea sau a o ține de mână înseamnă a primi vești bune. Dacă domnișoara face cumpărături, te așteaptă cheltuieli plăcute. Dar cel mai de succes promite să fie un vis în care vei vedea o femeie însărcinată. El este un vestitor al bogăției care va cădea brusc asupra ta.

10. Pasăre

O pasăre frumoasă văzută în vis este un simbol al iubirii și semnalează o schimbare în viața personală. După ce ați avut un astfel de vis, fiți gata să vă întâlniți sufletul pereche. Dacă o pasăre îți bate la fereastră în vis, există șansa de a reveni la relația ta anterioară.

11. Hrănirea păsărilor

Hrănirea păsărilor în vis este un cadou scump pe care îl veți învăța în curând. Dacă aruncați cereale pe pământ, înseamnă că în curând afacerea dvs. va atinge un nou nivel. De regulă, acest vis profetic oferă un stimulent imens dezvoltării și luptei pentru propria ta  bunăstare.

12. Animale

Animalele sunt văzute într-un vis aduc fericire, chiar dacă visul ți se pare un coșmar. Dacă ai văzut cum cineva omoară un pui sau o rață în fața ochilor tăi, nu fi trist. Acesta este un vis profetic care prezice o soartă fericită proprietarului său. Același lucru se poate spune despre un vis în care te mușcă un șarpe. Respirați adânc și zâmbiți! Mulți bani vă așteaptă!

13. Elefant

Elefantul se remarcă printre alte animale pentru dimensiunea sa gigantică și caracterul bun, răbdarea și înțelepciunea. Prin urmare, elefantul văzut într-un vis prezice protecția intereselor tale și întărirea relațiilor de familie.

14. Oile

Un miel văzut în vis, mai ales dacă paște pe o pajiște, anunță o întâlnire veselă cu prietenii care se va întâmpla chiar în următoarele câteva zile. Iar mângâierea unui animal cu părul creț în vis înseamnă obținerea unui rezultat excelent al muncii tale.

15. Porc

Majoritatea oamenilor asociază un porc cu prosperitate și, prin urmare, nu vă mirați dacă un porc văzut într-un vis va anunța o creștere bruscă a veniturilor, precum și un plus de avere. Poate că veți câștiga bani într-un cazinou sau la loterie sau poate veți afla că ați primit o moștenire.

16. Albine

Albinele sunt muncitoare, ceea ce înseamnă că insectele zumzătoare văzute într-un vis reprezintă un semnal că în curând eforturile dvs. fizice și mentale vor fi răsplătite în mod corespunzător. Veți deveni probabil o persoană foarte faimoasă, iar acest fapt vă va permite să deveniți mult mai bogat.

17. Foc

Ai visat că casa ta arde? Nu vă alarmați! Acesta este un vis profetic, care spune doar că toate grijile și problemele tale ard în foc. Un vis despre o vacanță cu focuri de artificii va fi similar. Simbolizează finalizarea perioadei negre din viață.

18. Lumina lunii

Majoritatea oamenilor asociază mersul sub clar de lună cu romantismul și plăcerile senzuale. Și un vis în care tu și persoana iubită te plimbi sub lumina lunii vorbește despre o relație nouă sau o căsătorie cât mai curând. Căsătoria promite să aibă succes financiar, ceea ce înseamnă că nu veți avea nevoie de mai mulți bani!

19. Marea

Visele romantice ale litoralului vor fi și mai dulci când veți afla că vă promit o fericire imensă. După ce ai avut un vis în care dai peste un val care se apropie, știi că foarte curând viața ta va fi luminată de o fericire reală.

20. Licitație

O persoană rară are un vis despre o licitație. Cu atât este mai valoros rezultatul unui astfel de vis. Dacă vă vedeți în holul unde se vând loturi sau auziți vocea licitatorului care bate cu un ciocan de lemn, înseamnă că o problemă extrem de importantă pentru dvs. va fi rezolvată în curând. Pregătește-te pentru faptul că în curând vei deveni mult mai bogat!

Acum că știi care sunt cele 20 de vise care promit bogăție și noroc, nu pierde fericirea care vine direct în mâinile tale!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!