20 de legi frumoase ale iubirii pe care fiecare partener ar trebui sa le respecte

20 de legi frumoase ale iubirii pe care fiecare partener ar trebui sa le respecte

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 November 2018 in De Suflet

“O iubire care nu suporta confruntarea cu realitatea nu-i iubire. Iar in acest caz, neputinta de a iubi este privilegiul inimilor nobile”. (Albert Camus)

Le-am cautat peste tot… si, in sfarsit, am dat de ele. Aceasta este lista sfanta de reguli de aur pentru o relatie de poveste. Cele mai bune reguli!

1. Fiti devotati unul altuia. Aceasta este destul de simpla, intr-adevar: angajati-va in relatia voastra impreuna. Fiti devotati voua si legaturii pe care ai creat-o impreuna. Asigurati-va ca angajamentul vostru este o prioritate.

2. Ganditi liber si deschis. Fiti creativi si lasati-va mintea sa profite la maximum de relatia voastra de iubire.

3. Aveti grija unul de altul. Asigurati-va ca relatia voastra primeste ingrijire regulata.

4. Sprijiniti-va unul pe altul! Sa te bucuri de momentele bune intr-o relatie este minunat, insa atunci cand vin vremurile grele relatia voastra va fi cu adevarat testata. Fii acolo pentru partenerul tau si nu uita sa ii ceri ajutorul cand vei avea nevoie.

5. Lucrurile mici chiar conteaza! Lucrurile mici pe care le faci in fiecare zi (si nu gesturile mari) sunt cele care mentin fericirea in relatia voastra.

6. Accepta greselile. Vor fi lucruri la care partenerul tau nu va renunta si care te vor supara. Compromisurile sunt necesare intr-o relatie cu adevarat fericita.

7. Investeste in timpul vostru. Nimic nu este mai important decat devotamentul pe care il ai fata de relatia voastra. Aloca-ti timp pentru partenerul de cuplu.

8. Actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele. Ce faci este mai important decat ce spui, asa ca incearca sa gasesti metode pentru a ii demonstra partenerului cat de mult il iubesti.

9. Fiti generosi si buni. O actiune amabila pentru partenerul de cuplu facuta in fiecare zi (cum ar fi servirea cafelei dimineata sau o notita cu Te iubesc) spune multe despre tine.

10. Faceti din fiecare zi o sarbatoare pentru ca sunteti impreuna!

11. Traiti acum. Nu lasati ca distragerile vietii sa va impiedice sa traiti in acest moment. Ramaneti concentrati pe ceea ce este important cu adevarat.

12. Invatati lucruri noi impreuna.

13. Invatati din trecutul vostru. Folositi-va de lectiile din trecut pentru a va ajuta sa va modelati viitorul.

14. Nu puteti avea grija de nimeni altcineva si nici de relatia voastra daca nu faceti o prioritate din a avea grija de voi insiva. Trebuie sa aveti grija de voi, in primul rand.

15. Savurati timpul trecut. Pe masura ce timpul trece, casnicia trebuie sa ramana la fel de importanta. Bucurati-va de evolutia voastra.

16. Exprimati-va dragostea in fiecare zi. Fiti deschisi si sinceri.

17. Faceti din relatia voastra o prioritate semnificativa.

18. Schimbati-va. Incercarea de a schimba partenerul nu va functiona. In schimb, pregatiti-va sa va schimbati voi de dragul relatiei.

19. Uitati de imperfectiuni. Acceptati-le, acestea sunt cele care va ajuta sa fiti unici in aceasta lume.

20. Cautati fericirea. Nu lasati o zi sa treaca fara a va face sa zambiti si fara a spune Te iubesc.

Sursa: sfaturiintelepte.net

“Nu te casatoresti cu cineva cu care poti convietui. Te casatoresti cu cineva fara de care nu poti trai”. (Aleatha Romig, scriitoare americana)

“Ce e pentru inima noastra o lume fara iubire? E ca o lanterna fara lumina” – Johann Wolfgang von Goethe

“Cine iubeste si este iubit nu va mai fi niciodata acelasi om ca inainte”. (Octavian Paler)

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!