20 de afirmatii puternice pe care sa ni le spunem zilnic pentru a ne dezvolta personal

20 de afirmatii puternice pe care sa ni le spunem zilnic pentru a ne dezvolta personal

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 December 2018 in Dezvoltare Personala

Nu vă rugați pentru ca lucrurile să fie mai ușoare, ci rugați-vă pentru mai multe obstacole și mai multe provocări, pentru că acestea modelează caracterul și voința omului de a învinge.

Mintea este precum un muschi si care orice muschi din corpul uman are nevoie sa fie antrenat pentru a se tonifia. Are nevoie sa fie antrenat zilnic pentru a se dezvolta si a evolua de-a lungul timpul. Daca nu ti-ai impins mintea in mii de modalitati micute si pozitive de-a lungul timpului, bineinteles ca se va prabusi in ziua cand lucrurile devin coplesitor de stresante. Afirmatiile pozitive sunt unul dintre cele mai simple si mai puternice instrumente pentru a face acest lucru.”, declara Marc pe blogul sau.

Marc Chernoff: 20 de afirmatii puternice pe care sa ni le spunem in fiecare zi

1.Cel mai mare si mai complex obstacol pe care va trebui sa il depasesc este mintea mea.

2. Nu pot sa controlez cu exactitate ce se intampla in viata, insa pot controla felul in care reactionez la tot ce mi se intampla. In reactia mea este puterea mea cea mai mare.

3. Trebuie sa accept orice mi se intampla si cel mai important lucru este sa il intampin cu tot ce am mai bun de oferit.

4. O sa incetez sa ma concentrez pe cat de stresat sunt si o sa-mi amintesc cat de binecuvantat sunt. A ma plange nu imi va schimba realitatea, dar o atitudine pozitiva da.

5. A fi pozitiv nu inseamna a ignora negativul. A fi pozitiv inseamna a depasi negativul. Este o mare diferenta intre cele doua.

6. Nu o sa ma las prins intre ce ar fi putut sa fie sau ce ar fi trebuit sa fie. O sa privesc in schimb catre puterea si posibilitatea a ceea ce este chiar acum.

7. Nu sunt un produs al circumstantelor mele. Sunt un produs al deciziilor mele. Este despre a nu-mi lasa frica sa imi decida viitorul.

8. O sa ma pun pe picioare. Iar si iar. Cu cat mai repede imi revin din probleme, cu atat mai repede o sa ajung catre ce ma indrept in viata.

9. Urmatorul meu pas in directia potrivita nu trebuie sa fie un pas mare.

10. Rabdarea este o expresie autentica a increderii, a acceptarii, a pacii si a credintei in propriile abilitati. Este un semn de putere. O sa-l practic.

11. Cand descopar ca nu am timp pentru ce conteaza, o sa ma opresc din a face lucruri care nu conteaza.

12. Pot sa simt intotdeauna puterea autentica, pozitiva care curge din decizia mea de a ma ridica deasupra dramei neinsemnate si a acelor lucruri care imi distrag atentia si care nu conteaza oricum.

13. In loc sa ma enervez, o sa invat lectia. In loc de invidie, o sa simt admiratie. In loc de ingrijorare, o sa actionez pozitiv. In loc de indoiala, o sa am credinta.

14. Cu cat simt mai mult timp pacea, cu atat devin mai puternic. Pacea in interior duce la progres adevarat si plin de semnificatie in exterior.

15. Nu este nimic egoist in a te ingriji de propria persoana si in a te iubi. Nu pot darui ce nu am. Cand imi voi imbogati propria viata, voi darui viata si altora.

16. Daca iarba pare mai verde de partea cealalta, este pur si simplu modalitatea vietii de a-mi aminti sa ud iarba pe care ma aflu.

17. De acum incolo voi fi prea ocupat sa imi ud propria iarba ca sa observ ca a ta este mai verde.

18. O sa ma concentrez pe a-mi imbunatati propria persoana, nu pe a gandi ca sunt mai bun.

19. O sa practic recunostinta, chiar si in mijlocul frustrarii si al disperarii, ca sa pot vedea mai bine posibilitatile pozitive din jurul meu.

20. Fericirea nu incepe cand “aceasta, aceea sau celalalt lucru” este rezolvat. Fericirea este ceea ce se intampla acum, cand profit cat mai mult de ceea ce am.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!