17 semne ale unui înger cu chip de om

17 semne ale unui înger cu chip de om

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 August 2023 in De SufletPersonalitateSpiritualitate

Există suflete care au o conexiune angelică, în ciuda existenței lor fizice. Dar cum să recunoști un înger în înfățișarea umană? V-ați întrebat vreodată ,,Chiar există îngeri în jurul meu?” Iată 17 semne ale unui înger venit în trup uman.

Cum să recunoști un înger cu înfățișare umană? Dacă puteți răspunde „Da” la 12-17 puncte de mai jos pentru voi sau pentru o persoană cunoscută, atunci puteți fi siguri că sunteți sau acea persoană este un înger cu trup uman.

1. Întotdeauna ați simțit nevoia să alinați tristețea tuturor ființelor vii.

2. Simțiți că aveți un talent extraordinar de a ajuta pe alții la nevoie.

3. Sunteți foarte sensibil. Mai ales la emoțiile celor din jur.

4. Dacă ați trecut prin încercări grele în viață, acesta este încă un semn al unui înger în trupul uman.

5. Credeți că viața trebuie trăită cu bucurie, indiferent de situație.

6. Încă din copilărie, ați dorit să schimbați lumea și nu ați încetat să credeți în asta, ați visat mereu să curmați suferința altor oameni.

7. Doriți să faceți acte de voluntariat pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

8. Dacă simțiți că aveți un dar special de a ajuta pe alții, dacă aveți o sensibilitate neobișnuită, asta înseamnă că sunteți printre acei oameni care sunt deosebit de naturali în a ajuta alții. Aveți calitățile unui asistent social înzestrat.

9. Încercați mereu să dați sens suferințelor voastre, credeți că trebuie să existe o cale de a opri suferințele voastre și ale altora. Aceasta este o dovadă clară că sunteți un înger în trupul uman.

10. Nu credeți în posibilitatea de a renunța, ci credeți că mereu există o cale de rezolvare. De fapt, sunteți un luptător care nu cedează niciodată.

11. Sunteți conștient că trebuie să vă bucurați atât de câștiguri, cât și de eșecuri din viața voastră. Nu sunteți dintre cei care își pierd speranța în fața dificultăților. Știți că eșecurile vin în viața voastră doar ca să vă dea o lecție și ca să vă facă mai bun.

12. Ați avut întotdeauna o viziune a raiului pe pământ și doriți să o răspândiți în întreaga lume. Aceasta este una dintre cele mai semnificative calități ale unui om-înger.

13. Încercați întotdeauna să vedeți partea pozitivă în orice situație, să transformați răul în bine și întunericul în lumină.

14. Întotdeauna vă urmați inima, chiar și atunci când pare cel mai dificil. Știți că fericirea supremă va veni doar dacă faceți alegeri cu inima.

15. Trebuie să fii suficient de visător pentru a-ți imagina posibilitatea unei societăți utopice. Tu încă speri că e posibil acest lucru și crezi că oamenii sunt capabili să o creeze.

16. Dacă vă rugați și doriți binele tuturor celor pe care-i întâlniți în viață, atunci, credeți-mă, starea voastră de viață este mult mai înaltă decât cea a mediului înconjurător.

17. Dacă încă de la început ați simțit un sentiment de neintegrare pe această lume, dacă nu v-ați putut identifica cu nicio grupă de oameni, dar ați avut întotdeauna dorința profundă de a vă conecta cu familia voastră de suflete aici, pe pământ, atunci sunteți speciali în rândul mulțimii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!