15 semne că ai darul clarviziunii

15 semne că ai darul clarviziunii

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 February 2021 in Spiritualitate

Dacă știai deja că o să se întâmple anumite lucruri, de exemplu, dacă știai că soțul tău nu ar fi trebuit să se urce azi la volan sau că proiectul lui va eșua în câteva luni, este posibil să ai darul clarviziunii.

Ce este clarviziunea?

Clarviziunea, după cum sugerează și numele, este capacitatea de a vedea ceva clar. Oamenii cu această abilitate sunt adesea destul de logici și percep informațiile mai bine. Au o minte ascuțită, înțeleg bine ideile complexe și abstracte și se disting, de asemenea, prin gândirea analitică.

Cum se primesc mesajele?

Prin intuiție

Clarviziunea este adesea considerată o „intuiție puternică”. Acest lucru se datorează parțial faptului că ne poate fi dificil să explicăm cum știm deja ceva fără a avea o explicație logică. În același timp, momentele de clarviziune pot fi resimțite ca indicii din intuiție.

În mod spontan

Majoritatea momentelor de clarviziune se petrec din senin. Informația este primită ca un bliț, este destul de bruscă și nu este ceva la care te gândești de mult timp. Viziunea vine adesea atunci când faci ceva care nu are nicio legătură cu informația primită, dar este integrată în procesul de gândire.

Printr-un vis

Pentru unii oameni, momentele de clarviziune vin brusc în mijlocul unui vis. Sunt treziți de o idee sau găsesc o soluție la o problemă de lungă durată. Este posibil ca o persoană să nu înțeleagă întotdeauna de unde vine acea informație, dar cu toate acestea, mesajul este destul de clar în capul său.

Semne că ai darul clarviziunii:

1. Ști dinainte dacă o situație va fi favorabilă sau nu, chiar dacă nu există dovezi puternice ale acestui fapt. Este posibil ca alte persoane să nu fie de acord cu părerea ta, dar asta nu-ți va schimba simțul cunoașterii.

2. Îți dai seama imediat dacă o persoană minte, chiar dacă nimeni altcineva nu poate.

3. Ai adesea idei inspiraționale și abia aștepți să le împărtășești cu ceilalți.

4. Când pierzi ceva, uneori poți spune exact unde este dacă te concentrezi.

5. Când o persoană te roagă s-o ajuți să rezolve o problemă, tu găsești imediat rezolvarea fără să te gândești prea mult.

6. Poți citi caracterul unei persoane încă de la prima întâlnire, cu ajutorul detaliilor din comportamentul său (gesturi, expresii faciale, mod de a vorbi) pe care alții le trec cu vederea. În majoritatea cazurilor, observațiile tale se dovedesc a fi corecte.

7. Îți place să sapi mai adânc pentru a găsi adevărata cauză a problemei. Îți place să citești și să joci jocuri care îți stimulează gândirea.

8. Înveți lucruri noi foarte repede. De exemplu, chiar dacă nu ai mai cântat niciodată la un instrument până acum, după câteva lecții vei înțelege cum să combini tastele pentru a produce anumite sunete. După câteva luni, îți poți compune deja propriile compoziții.

9. Mintea ta este foarte activă și de cele mai multe ori îți place să-ți transpui gândurile pe hârtie. Poți procesa o cantitate mare de informații, impresii și detalii pentru a ajunge la anumite concluzii, dar uneori este mai bine să notezi totul.

10. Nu te saturi niciodată de abundența gândurilor, iar concluziile la care ajungi, îți curăță mintea.

11. Îți place mult să înveți și absorbi informațiile ca un burete, dar nu te limitezi numai la cursuri sau cărți. Îți place să înveți lucruri direct din experiențele vieții.

12. Înveți zilnic din situațiile care apar în viața ta. Ceea ce pare a fi o zi normală pentru alte persoane, pentru tine este o zi plină de noi informații pe care creierul tău le prelucrează constant.

13. Știi deja cum se vor desfășura evenimentele din viitor.

14. Ai o emisferă stângă dezvoltată și îți place logica și ordinea.

15. Știi deja ce vrea să spună o persoană dinainte să înceapă să vorbească.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!