15 porunci ale fericirii pe care ar trebui sa le repeti in fiecare zi! Daca vei tine cont de ele, viata ta va fi mult mai frumoasa!

15 porunci ale fericirii pe care ar trebui sa le repeti in fiecare zi! Daca vei tine cont de ele, viata ta va fi mult mai frumoasa!

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 April 2019 in Dezvoltare Personala

“Trăiești doar odată, dar dacă o faci corect odată este de ajuns.” – Mae West

Am putea spune chiar, ca cele 15 de indemnuri de mai jos nu sunt tocmai niste reguli, ci mai degraba o tehnica terapeutica. In sarcina ei cade un intreg proces de convingere, de determinare. Este insa o intreprindere de lunga durata.

Ea necesita tenacitate si hotarare. Regulile pe care vi le transmitem trebuie luate in serios, ele trebuie sa va indemne la meditatie si, mai mult, trebuie recitite in fiecare zi. Daca le veti parcurge doar o data, iar apoi veti uita de ele, n-ati facut nimic.

Mai bine afisati-le intr-un colt vizibil din dormitorul vostru si cititi-le in fiecare dimineata!

Veti veda ca, brusc, viata voastra va deveni mult mai usoara si mai frumoasa.

1.La inceput, totul este un mare gol, care trebuie umplut.

2.Pentru a-ti atinge telul nu este suficient sa-ti doresti, mai trebuie sa iei si decizii. Numai in acest caz vor aparea oportunitatile.

3.Pentru a-ti schimba drumul, trebuie mai intai sa te opresti si abia dupa aceea s-o pornesti intr-o alta directie.

4.In viata vei plati pentru orice. Dar cel mai mult te va costa lipsa de actiune. Din pacate, acest lucru devine evident abia catre sfarsitul vietii.

5.Daca cineva se teme mereu sa nu greseasca, inseamna ca, fara sa vrea, face de fapt cea mai mare greseala a vietii sale.

6.Un lucru atrage dupa sine pe un altul, asemanator. Nimic in viata nu este intamplator. Ii atragem, de regula, spre noi nu pe cei pe care ni-i dorim, ci pe cei care ni se potrivesc.

7.Daca veti constata ca obiectivul pe care vi l-ati propus este de neatins, concentrati-va asupra altor obiective. Atingandu-le pe acestea, intoarceti-va la cel initial si incercati din nou sa-l atingeti.

8.Daca nu ceri nimic de la viata, nu-ti va da nici ea nimic. Daca-i ceri ceva nedefinit, si darul ei va fi tot ceva nedefinit. Trebuie sa-ti formulezi intotdeauna foarte precis dorintele.

9.In viata nu exista placere absoluta. Ea este mereu limitata de felul in care percepem realitatea.

10.Va doriti Schimbarea? Atunci incetati sa mai fiti pasive! Altminteri veti rata sansele pe care vi le ofera soarta. Stabiliti-va traseul si punctul final. Insa nu uitati : pentru a-l atinge, trebuie sa porniti la drum, nu sa stati pe loc!

11.Viata te obliga mereu sa rezolvi acele probleme pe care, de regula, oamenii evita sa le rezolve. Nu te poti ascunde de ele la nesfarsit. O problema nerezolvata intr-o anume etapa a vietii, va trebui rezolvata intr-o alta etapa viitoare. Insa atunci rezolvarea ei te va costa mai mult.

12.Viata iti ofera mereu posibilitatea de a alege. Uneori ea se rezuma la absenta variantelor. Lumea e plina de posibilitati. Insa a opta pentru ceva, inseamna a pierde altceva. De aceea, pierderile sunt iminente. Dar si ele pot fi privite ca fiind, de fapt, o noua achizitie.

13.Noul presupune intotdeauna distrugerea Vechiului. Numai ca Vechiul nu grebuie numai distrus, ci si curatat locul. Iar pentru asta iti trebuie putere, timp si stiinta. Caci trebuie sa stii ce anume sa construiesti si cum. Daca nu ai astfel de cunostinte, mai bine nu distruge. Altminteri risti sa pui in loc ceva odios.

14.Omul incearca sa-si schimbe viata, dar il incurca teribil vechile obisnuinte si stereotipii. Ele incearca in permanenta sa-l intoarca la vechiul mod de viata. De aceea, schimbarile au loc foarte lent si necesita mari eforturi sentimentale.

15.Fiecare din noi atrage spre el fix ceea ce iubeste cel mai mult, ce asteapta sau de care se teme; pe asta se bazeaza subconstientul. Soarta nu-ti da niciodata nimic in plus. Ea poate fi generoasa, insa numai in limitele dorintelor tale. Largiti-va limitele si veti obtine mai mult!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!