13 semne că o persoană rea este lângă tine

13 semne că o persoană rea este lângă tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 February 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturi

Oricine ar fi ea – un partener, un prieten sau un membru al familiei – ar trebui să eliminați această persoană din viața dvs. dacă arată constant cel puțin unele dintre aceste trăsături …

1. Nu poate accepta opinia altcuiva

Nici măcar nu crede că poate greși. Ea nu va asculta părerea altcuiva, chiar dacă vine de la o persoană expertă în acel domeniu. Tot ceea ce nu se încadrează în viziunea ei asupra lumii devine automat greșit.

2. Nu-i este rușine să manipuleze alți oameni în scopuri proprii

Alți oameni sunt doar instrumente care pot fi folosite în orice mod are nevoie pentru a-și atinge propriile obiective. Faptul că alții pot suferi ca urmare a acțiunilor sale nu contează pentru această persoană.

3. Folosește minciuni pentru a-și atinge obiectivele

Pentru ea, trișarea este la fel de naturală ca respirația. Este atât de arogantă, încât crede că nimeni nu merită să știe adevărul. Dacă se simte încolțită, va spune orice minciună – doar pentru a ieși din încurcătură.

4. Nu-și admite greșelile

Deoarece crede că este simbolul perfecțiunii, nu va putea niciodată să-și recunoască propriile neajunsuri. Nu își va cere scuze pentru nimic, pentru că se consideră superioară lucrurilor atât de umile. Nu este proastă, așa că înțelege că uneori greșește și ea, dar ego-ul ei nu-i va permite niciodată să-și recunoască în mod deschis greșelile.

5. Distorsionează sau ascunde adevărul atunci când are ceva de obținut

Ea este capabilă nu numai să mintă cu pricepere, ci și să ascundă tot sau o parte din adevăr. Dacă adevărul nu-i poate aduce nimic, ea își va „ascunde cărțile” până la ultima, astfel încât nimeni să nu știe nimic.

6. Nu prețuiește timpul altor persoane

Punctualitatea nu este în mod clar punctul ei forte, deoarece nu vede nimic în neregulă la forțarea unei alte persoane să o aștepte. La urma urmei, ea crede că nu este nimic mai important decât timpul ei, dar Doamne ferește ca cineva să facă același lucru cu ea.

7. Întotdeauna se străduiește să fie centrul atenției

Dorința ei de atenție din partea celorlalți este nesfârșită, datorită nesiguranței sale. Este important pentru ea ca alți oameni să-i arate în mod constant cât de mult o iubesc și o apreciază.

8. El nu își asumă niciodată responsabilitatea pentru acțiunile sale

Fiecare acțiune sau cuvânt are consecințele sale, dar ea nu se gândește niciodată la asta. Numai propriul beneficiu este important pentru ea, așa că nu îi pasă că acțiunile sale îi pot afecta pe alții. Chiar dacă provoacă o durere evidentă cuiva din jur, nu își va asuma niciodată responsabilitatea pentru ceea ce a spus sau a făcut.

9. Este puțin probabil să-ți arate cine este cu adevărat

Există întotdeauna ceva pe care îl lasă în culise. Ea nu se va deschide complet către tine și nu-și va arăta adevărata natură, pentru că se teme că o vei manipula în același mod în care și ea îi manipulează pe toți cei din jur.

10. Nu va încerca să câștige încrederea cuiva

Nu ar trebui să aveți încredere în ceea ce spune ea, pentru că această persoană nu va face niciun efort pentru a se ține de cuvânt. Declarațiile ei sunt lipsite de valoare, deoarece nu își respectă promisiunile decât dacă îi aduce beneficii.

11. Ea crede că este admirabilă

Crede sincer că lumea se învârte în jurul ei, ceea ce o face incapabilă să accepte chiar și criticile corecte. Ea crede că mereu merită doar cele mai mari note. Și dacă cineva refuză să o laude, ea începe să-l trateze ca pe un dușman.

12. Este o profesionistă în manipularea psihologică

S-ar putea să crezi că ești nebun după această relație, dar ea încearcă să te convingă că ceva nu este în regulă cu tine, astfel încât să nu începi să-i pui întrebări incomode.

13. Nu este niciodată chinuită de conștiință

Pentru că se gândește doar la ea însăși, nu contează pentru ea că poate răni alți oameni. Ea face tot ce își dorește fără să se îngrijoreze de consecințele devastatoare ale acțiunilor sale.

Dacă ai pe cineva cu astfel de caracteristici, mai bine nu ții legătura cu ea!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!