12 Sfaturi pentru a ramane tineri! “Anii nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea.”

12 Sfaturi pentru a ramane tineri! “Anii nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 November 2018 in Dezvoltare Personala

Cele mai frumoase sfaturi despre cum sa ramanem tineri:

1. Ignoraţi numerele ne-esenţiale. Inclusiv vârsta, greutatea şi înălţimea. Lăsaţi doctorii să-şi facă griji în legătură cu astea. De asta îi plătim.

2. Înconjuraţi-vă de prieteni veseli. Cei mohorâţi vă deprimă şi nu uitaţi: seriozitatea e o boală.  „Feţele lungi” trebuiesc ţinute departe. Nici un om cu adevărat evoluat spiritual nu poate fi mohorât. Trişti sunt doar cei care nu înţeleg fenomenul vieţii în ansamblul ei.

3. Învăţaţi. Studiaţi computerul, meşteşugurile, grădinăritul, orice. Nu lăsaţi creierul să lenevească.  „O minte înceată este atelierul diavolului” – şi numele diavolului este Alzheimer. O minte inoculată de dogme de orice fel este un dezastru – şi numele dezastrului este Sclavia.

4. Savuraţi lucrurile simple. Viaţa ESTE doar la indicativul prezent şi nu uitaţi că trecutul este mort iar viitorul nu s-a născut încă. De ce să suferi pentru ceva ce nu mai poţi schimba sau să-ţi pierzi clipa prezentă făcând proiecţii stupide despre care nu ai cum să ştii dacă se vor materializa vreodată?

Totul se poate schimba într-o clipă.

5. Râdeţi des, mult şi din toată inima. Râdeţi până nu mai puteţi şi vă trebuie aer.  Simţul umorului este cea mai importantă calitate a omului.

6. Mai apar şi lacrimi. Înduraţi, suferiţi şi treceţi mai departe. Singura persoană care vă însoţeşte toată viaţa, suntem NOI ÎNªINE. Fiţi “VII”, cât sunteţi în viaţă.  Nu uitaţi că în viaţă nimic nu este definitiv (nici chiar moartea).

7. Înconjuraţi-vă cu dragoste, indiferent că asta înseamnă familia, animăluţele dragi, muzică, plante, hobbi-uri, ce-o fi. Casa voastră este refugiul vostru, este o structură a fiinţei voastre. Este învelişul mineral al omului dincolo de corp, minte, şi suflet – aşa că aveţi grijă pe cine chemaţi sub acoperişul vostru.

8. Preţuiţi-vă sănătatea. Dacă este bună, păstraţi-o. Dacă mai are „hibe”, reparaţi-o. Dacă nu ţine de voi „reparaţia”, căutaţi sprijin. Cel mai bun sprijin este în interior acolo unde sălăşluieşte Scânteia Divină – Aceea eşti chiar tu şi eşti cel dintâi vindecător al tău. Toate bolile îşi au originea în atitudine – identificaţi atitudinea care a generat o suferinţă şi schimbaţi-o. Dispărând cauza care o generează, suferinţa lipsită de suport energetic va dispărea imediat. Ţine minte că nu există boli nevindecabile ci doar pacienţi incurabili.

9. Nu vă căutaţi vina. Faceţi vizită la mall, în alt judeţ, în altă ţară , dar NU unde este vina. Singurul Păcat este UITAREA DE SINE – vieţuirea în imaginile deformate ale trecutului şi nălucile viitorului. Uitarea de Sine este pierderea clipei prezente – singura autentică.

10. Spuneţi-le oamenilor pe care îi iubiţi, că îi iubiţi, cu orice ocazie. Dacă ei nu vă împărtăşesc sentimentele asta nu înseamnă nimic, Iubirea este involuntară şi nu presupune un răspuns de aceiaşi vibraţie. Cine are pretenţia să fie iubit doar pentru că el crede că iubeşte, trăieşte într-o mare confuzie pentru că el confundă iubirea cu simţul proprietăţii. Nu are nicio importanţă dacă persoana iubită este lângă tine sau nu, dacă îţi împărtăşeşte iubirea sau nu – dacă ceea ce simţi este Iubire atunci eşti fericit.

11. Fiţi liberi – Libertatea este o stare interioară, este meditaţie, este triumful vieţii, este Firea Tuturor Lucrurilor. Dar fiţi atenţi: Libertatea este cel mai uşor lucru de pierdut.

12. Să fii un flaut gol prin care Universul cântă!

SI NU UITAŢI NICIODATÃ:

Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea.  Si dacă nu trimiteţi acest mesaj cunoscuţilor tăi, cui o să-i pese? Dar împărtăşiţi cu cineva ce vă place.

Cu toţii avem nevoie să ne trăim viaţa din plin !

Să vă fie ziua minunată!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!