11 etape ale iluminării pe care trebuie să le parcurgeți înainte de a atinge iluminarea

11 etape ale iluminării pe care trebuie să le parcurgeți înainte de a atinge iluminarea

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 November 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Sufletele care au trecut prin toate etapele iluminării se atrag instinctiv unul către celălalt. Când se întâlnesc, magia adevărată se întâmplă. Este ceva incredibil! Motivul este că vibrează la aceleași frecvențe și oamenii ca aceștia nu se simt doar bine împreună – se înțeleg unii pe alții fără cuvinte.

Dacă aparțineți acelei categorii rare de oameni pe care îi puteți numi “iluminați”, atunci știți că veți fi capabil să simțiți un astfel de suflet în mijlocul unei mulțimi numeroase: veți detecta cu siguranță frecvențele familiare.

Odată ce observați pe cineva care abia a intrat pe acest Drum, puteți simți o dorință irezistibilă de a ajuta și de a îndruma. Reacția voastră este absolut normală. Doriți să împărtășiți experiența, să vorbiți despre capcanele și obstacolele ascunse.

Cu toate acestea, trebuie să observați dacă dorința voastră de a ajuta nu este întotdeauna cea mai bună soluție. Prin urmare, ar putea fi mai bine să vă temperați zelul.

Problema este că uneori acești oameni au pur și simplu nevoie să treacă prin toate dificultățile și încercările pentru a învăța lecții karmice foarte importante.

Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi trebuie să “bifeze” anumite puncte de control pentru a înțelege anumite lucruri și pentru a ne schimba viața. Dacă ați trecut prin procesul de trezire, atunci înțelegeți despre ce vorbesc. Poate că ați trecut deja prin unele dintre aceste etape, iar altele vor urma. Prin urmare, este și mai important să știți ce vă așteaptă înainte.

Nu grăbiți să treceți rapid peste toate obstacolele. În primul rând, acest lucru necesită timp și nu puțin, și în al doilea rând, trebuie să creșteți înainte de fiecare etapă. Adică totul are timpul său. Dacă faceți o greșeală, veți fi aruncat înapoi la începutul Drumului. Deci nu grăbim și nu ne grăbim.

Deci, dacă sunteți hotărât să parcurgeți Calea Trezirii, scopul final fiind Iluminarea, pregătiți-vă pentru următoarele 11 etape:

Etapa 1: Confuzie

La începutul drumului, veți simți confuzi și rătăciți. Nu vă speriați – acest lucru este normal.

Totul vi se va părea străin, incomprehensibil și complicat. Exact ca și cum ați fi rămas într-o pădure densă fără busolă. Vă va fi frică să mergeți înainte, dar curiozitatea trebuie să prevaleze.

Etapa 2: Oboseală și nesăbuință

Este evident că sunteți nefericiți. Asta cu siguranță știți. De aici rezultă o oboseală enormă și dezamăgire. Toate acestea, la un moment dat, duc la faptul că “bomba” care dormea în voi de mulți ani explodează brusc. Iar asta înseamnă că toate dorințele pe care le-ați îngropat în interior ies la suprafață.

Apoi brusc, înțelegeți clar că sunteți responsabili pentru propria viață. Cu alte cuvinte, nimeni și nimic nu este de vină. Ați ajuns unde ați ajuns doar din vina voastră.

Înțelegeți că fericirea și bunăstarea nu depind de alți oameni sau de circumstanțele actuale. De acum încolo, toate forțele voastre sunt îndreptate spre a vă recâștiga puterea și energia, spre a vă activa chakrele și sufletul.

Procesul de trezire începe cu adevărat acum, când vă deschideți larg ochii și realizați ce se întâmplă.

Etapa 3: Binecuvântare

Această etapă este una dintre cele mai emoționante din punct de vedere emoțional. Viața voastră se transformă brusc într-un mod neașteptat. Totul din jur prinde culori nevăzute înainte, chiar și mirosurile devin mai acute. Vă simțiți ca și cum ați fi într-o extaz: bucurie, euforie, o senzație de libertate nespusă.

Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, durerea nu vă părăsește încă. Deși, bineînțeles, nu este atât de intensă.

Emoțiile din trecut încă trăiesc undeva în interiorul vostru, amintindu-vă din când în când de ele. Analizați ceea ce ați trecut, încercând să înțelegeți cum ați ajuns în această viață. Odată cu apariția întrebărilor, vin primele răspunsuri.

Etapa 4: Trage și împinge

De la acest punct începe totul cu adevărat. În fața voastră se pune o dilemă: să închideți ochii sau să îi lăsați deschiși. Frica vă străbate treptat de la picioare la cap. Acest lucru se întâmplă pentru că nu ați fost pregătiți pentru tot ceea ce ar trebui să vă îndrume pe calea trezirii.

Să decideți să săriți în necunoscut nu este ușor, mai ales când totul din jurul vostru se prăbușește și se destramă. În astfel de momente, totul capătă un sens special pentru voi: viața voastră, convingerile voastre.

Sunteți tulburați și copleșiți.

La un moment dat, veți înțelege că stați pe marginea prăpastiei și că pământul vă va scăpa sub picioare în orice moment. Este punctul din care nu vă mai puteți întoarce: dacă decideți să “săriți”, viața voastră se va schimba pentru totdeauna. Cu siguranță nu veți mai trăi așa cum ați făcut-o înainte, într-un somn și treaz doar pe jumătate .

Etapa 5: Întuneric

Totul se prăbușește în jurul vostru, și la un moment dat veți ajunge într-un întuneric absolut. Va trebui să stați în întuneric o perioadă de timp pentru a înțelege mult mai profund ce înseamnă lumina. Ceea ce veți vedea vă va speria și vă va înfricoșa: distrugerea totală și sărăcia, lăcomia și zgârcenia, distrugerea barbară a naturii… Vă uitați și vă întrebați: cum s-a ajuns la această situație în lumea noastră?

Veți simți disperarea și depresia: cum puteți face parte din toate acestea? Acești oameni care au adus lumea noastră într-un asemenea deznodământ trist?

Veți dori să vă distanțați, să vă ascundeți. Veți dori să fiți singuri, departe de toate acestea. Vă veți simți complet rătăciți, pentru că nimeni nu înțelege prin ce treceți acum.

Nu aveți nimic de ce să vă agățați, în afara căutării răspunsului la întrebarea: “Cine sunt eu?”

Etapa 6: Conexiune

În mod gradual, începeți să înțelegeți că nu puteți și nu trebuie să schimbați totul în jurul vostru. Răspunsul la toate întrebările este mult mai simplu: “Dacă vă schimbați pe voi înșivă, se va schimba întreaga lume.” Pentru prima dată în viață, simțiți o conexiune incredibilă cu lumea noastră.

Depresia și confuzia sunt înlocuite de iubire și recunoștință totală. Apare o dorință irezistibilă de a explora și de a învăța totul la nivel spiritual și metafizic.

Percepția se schimbă radical: realizați că nu ați venit pe acest Pământ doar așa, ci cu un scop înalt.

Etapa 7: Sincronicitate

Începeți să înțelegeți cât de interconectate sunt toate în lumea noastră. Și voi sunteți o parte indivizibilă din toate acestea. Conștiința voastră se extinde în așa măsură încât puteți vedea imaginea globală a lumii – mai profund și mai interconectată.

Unitatea și esența lucrurilor devin mai clare datorită intuiției și dezvoltării abilităților extrasenzoriale. Sincronicitatea începe să apară din ce în ce mai des în viața voastră.

Devine clar că viața nu este formată din alți oameni și circumstanțe, ci de propriile voastre gânduri, emoții și sentimente.

Începeți să vă schimbați treptat, ceea ce se reflectă și în modul vostru de viață.

Etapa 8: Autenticitate

La această etapă, simțiți o conexiune completă cu Universul. Vedeți obiectivele voastre mult mai clar și mai precis. Lucrurile materiale nu mai au nici o importanță. Sunteți concentrat pe o energie complet diferită și pe înțelegerea adevărului.

Adevăratul vostru “Eu” începe să se manifeste. Acesta vă conduce către scopul suprem. Iar scopul vostru suprem este să vă împărtășiți adevăratul “Eu” cu întreaga lume.

Etapa 9: Cea mai mare Conștiință de Sine

Când intrați în contact cu “Eu”-ul vostru autentic și real, mintea voastră este plină de de idei. Sunteți inspirat și motivați. Toate acestea atrag prosperitate și bucurie în viața voastră.

Se manifestă o altă caracteristică interesantă: vedeți cu mult mai clar propria voastră destinație, pentru că înțelegeți mult mai profund esența lucrurilor și fenomenelor.

Viața începe să se schimbe radical. În primul rând, datorită modului în care percepeți oamenii din jur și propriul vostru experiență prin noul vostru înțeles.

Problemele de pe Drum nu mai sunt capabile să vă distrugă sau să vă destabilizeze, pentru că sunteți cu totul altă persoană spiritual și emoțional.

Etapa 10: Co-creare

Continuând călătoria voastră, realizați că acum creați împreună cu Divinitatea. Orice lucru pe care îl faceți iese mult mai bine atunci când vă încredințați Divinității.

Simțiți că nu sunteți singuri, că primiți îndrumare de undeva de sus. Și cel mai important – acum creați cu ajutorul Energiei Sursei Universului.

Simțiți o legătură mai strânsă cu ghizii voștri spirituali, îngeri păzitori și cu Înaltul “Eu”. Intuiția și darul viziunii de ansamblu se intensifică de sute de ori.

Etapa 11: Iubire necondiționată

Iubirea necondiționată devine la fel de inseparabilă de voi ca și Principiul Divin. Simțiți iubirea, o radiați și realizați că sunteți acea iubire.

Înțelegeți că viața noastră este foarte scurtă și trecătoare. Și sunteți norocoși să o experimentați în toate manifestările ei și să vă bucurați de darurile generoase.

Deci, dacă ați trecut prin toate etapele menționate mai sus – ați trecut printr-un proces dificil de Trezire, care conduce la Iluminare.

Ați devenit o altă persoană. Viața voastră s-a schimbat. Totul în jurul vostru s-a schimbat.

Și toate aceste lucruri minunate, pentru binele vostru.

Trăiți și bucurați-vă, o meritați.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!