10 vise care prezic fericirea și norocul

10 vise care prezic fericirea și norocul

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 January 2021 in SpiritualitateSuperstitiiViata

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au acordat o importanță deosebită viselor. După cum arată observațiile, există mai multe tipuri de vise care indică în mod clar abordarea a ceva bun în viață.

1. Găsiți o comoară într-un vis

Se întâmplă ca oamenii să găsească comori sau o grămadă uriașă de bani. Dacă ți se întâmplă acest lucru în vis, înseamnă că te așteaptă un mare noroc. Aceasta poate include orice semne plăcute legate de bani – de exemplu, conduceți o mașină nouă în vis sau locuiți într-un apartament de vis.

2. Animale

Un vis foarte bun este un vis în care îți visezi animalul de companie sau mângâi un cal, un câine, o pisică sau alt animal care îți place. Potrivit semnelor, astfel de vise indică faptul că în curând viața îți va oferi noi oportunități și multă bucurie. Conform credințelor răsăritene, este un mare succes să vezi un șobolan sau un șoarece în vis. Dacă în vis ai văzut o broască țestoasă, aceasta aduce bogăție. În filosofia orientală, Feng-Shui, acest animal simbolizează bogăția.

3. Miere

Când o persoană mănâncă miere în vis, înseamnă că în curând viața lui va deveni „mai dulce”. Orice dulceață poate indica, de asemenea, că viața îți va oferi în curând plăcere și beneficii. Poate că acest lucru promite o întâlnire cu o nouă dragoste.

4. Zbor

Zbor cu avionul sau zbor liber, ca o pasăre – nu există nicio diferență. Dacă zbori în vis, înseamnă că foarte curând Universul te va inspira. Cel mai probabil, unele probleme și probleme vor fi rezolvate de la sine.

5. Razele de soare

Dacă în vis vezi un răsărit de soare sau razele soarelui te încălzesc, acesta este un foarte bun augur. În majoritatea cazurilor, acest lucru înseamnă că foarte curând veți auzi cuvinte foarte plăcute de la o persoană dragă. Poate cineva îți mărturisește dragostea.

6. Apa

Dacă stai într-o piscină sau înoți, înseamnă că foarte curând te vei simți ca un pește în apă. De exemplu, dacă ați obținut un nou loc de muncă, veți putea înțelege rapid poziția, stăpâni informațiile necesare și vă puteți adapta la schimbări.

7. Masă festivă

O masă uriașă pe care există multă mâncare aduce întotdeauna noroc și prosperitate. Dacă într-un vis ai visat la o masă plină de bunătăți, încearcă să nu ratezi oportunitățile din realitate. Dacă îi visezi și pe cei dragi la acea masă, acest lucru este și mai bun.

8. Persoană iubită

Dacă vezi în vis pe cineva care doarme în același pat cu tine, asta înseamnă că relația ta va deveni mai puternică. Dacă nu ai un partener acum, atunci acest vis îi sugerează că cineva se gândește la tine și că îi este foarte dor de tine.

9. Faceți curățenie

Dacă vă curățați propria casă și nu sunteți într-o casă imaginară sau a altcuiva, atunci acesta este un semn bun. Experții în bioenergie consideră că acest lucru indică faptul că toate lucrurile inutile vor dispărea din viața ta în curând. Poate fi vorba nu doar de lucruri, ci și de oameni. Cel mai probabil, acest lucru sugerează că cunoștințele neplăcute vor înceta să te deranjeze.

10. Ploaie

Dacă stai în picioare în ploaie, de plăcere, înseamnă că în curând toate problemele vor fi „spălate”. Aceasta include și visele în care faci duș. În viitorul apropiat, vei deveni cea mai bună versiune a ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!