10 semne pe care corpul nostru le folosește pentru a ne avertiza asupra unui exces de energie negativă din corp

10 semne pe care corpul nostru le folosește pentru a ne avertiza asupra unui exces de energie negativă din corp

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 January 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Energia negativă ne înconjoară peste tot. Iar oamenii sensibili o simt mult mai mult decât oricine altcineva. Mai jos sunt zece simptome fizice care indică faptul că am acumulat prea multă energie negativă în corpul nostru.

1. Durere de cap

Mulți dintre noi, când ne confruntăm cu negativitatea, încep să experimentăm dureri de cap.

Capul nostru poate răspunde cu durere din mai multe motive. Dar dacă dumneavoastră sau medicul dumneavoastră nu puteți explica apariția acestei dureri, atunci este posibil să fi acumulat prea multă energie negativă.

2. Tensiune și anxietate

Energia negativă care ne umple corpul se poate manifesta într-o stare de tensiune. Mintea noastră este pur și simplu plină de diverse gânduri negative, așa că simțim furie și tristețe.

În plus, putem simți o anxietate intensă. Puteți scăpa de negativitate și recâștiga o bună dispoziție cu ajutorul iubirii și al îngrijirii de sine.

3. Senzații neplăcute în abdomen

Acesta este un alt semn posibil că energia negativă este prezentă excesiv în corpul nostru sau în mediul care ne înconjoară. Durerea abdominală indică indirect că, corpul se luptă cu negativitatea.

Așadar, data viitoare când te simți inconfortabil în acea parte a corpului tău, nu te grăbi să dai vina pe o problemă intestinală sau pe o mâncare proastă. Poate că motivul stă în lucruri mai subtile.

4. Senzație de dezgust

Unii dintre noi ar putea simți o senzație de dezgust fizic atunci când se confruntă cu energie negativă. De obicei, apare atunci când intrăm în contact cu acei oameni și lucruri care chiar nu ne plac.

5. Suprasolicitarea glandelor suprarenale

Glandele noastre suprarenale ne ajută să răspundem în mod adecvat la anxietatea și stresul pe care îl experimentăm. Dar atunci când există o cantitate mare de energie negativă în corp și în jurul nostru, aceste organe sunt supraîncărcate.

Dacă o persoană obosită nu reușește să adoarmă, se simte rău și epuizată, atunci poate că toate acestea sunt un semnal de suprasolicitare a glandelor suprarenale.

6. Dificultăți de respirație

Dificultățile de respirație pot fi, de asemenea, semne că există un exces de energie negativă în corpul nostru. Toate sentimentele noastre negative „se acumulează” în plămâni. Din acest motiv, atunci când o persoană experimentează un exces de emoții negative, îi este greu să respire.

7. Durere cronică

Energia negativă se poate manifesta chiar ca durere cronică. De exemplu, poate provoca contracție și tensiune musculară. Condițiile stresante constante au un efect negativ asupra corpului, făcându-vă să vă simțiți rău fizic și obosit.

8. Simptome de depresie

Depresia poate fi o altă reacție la negativitate. În această stare, este dificil să aveți un mod pozitiv de gândire. Nu este surprinzător faptul că depresia deschide ușa pentru ca energia negativă să pătrundă în corpul nostru, care afectează toate experiențele noastre zilnice.

9. Stare generală de rău

Dacă ne simțim rău și nu știm ce ne doare de fapt, acesta este un motiv pentru a ne gândi la ceea ce facem greșit în viața noastră și care este motivul acestei stări.

Străduindu-ne să rezolvăm problemele mari din viață, uităm de micile greutăți care se acumulează în timp, transformându-se într-un munte uriaș.

10. Senzație de epuizare și confuzie

Este, de asemenea, un semn fizic că avem de-a face cu o energie negativă. Discuțiile cu alte persoane ne pot provoca uneori greață, tristețe, un sentiment de oboseală, inclusiv psihologic, un sentiment de lipsă de speranță și alte experiențe negative.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!