10 semne de avertizare pe care universul ni le trimite atunci când sunteți pe un drum greșit

10 semne de avertizare pe care universul ni le trimite atunci când sunteți pe un drum greșit

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 January 2021 in Spiritualitate

Mulți oameni cred că totul în viața noastră se este întâmplător. Suntem doar spectatori în acest „cinema”. Dar, în realitate, totul este complet diferit. Dacă ascultăm chiar și puțin vocea intuiției noastre, vom înțelege imediat că tot ce se întâmplă este ceea ce noi înșine „am creat”.

Poate, și cel mai probabil, nu înțelegem pe deplin ce „facem” într-un moment sau altul, dar Universul este mereu în alertă. El ne „supraveghează” efectiv, trimițând semne de avertizare. Scopul este de a avertiza că suntem pe o cale greșită, ceea ce poate duce la dezastru. În același mod, „semnalizează” când găsim singura cale corectă: ne spune că totul este în regulă, să mergem mai departe, să nu ne fie frică.

Practic, semnele de avertizare ale Universului se manifestă prin diferite circumstanțe și evenimente nedorite. Acestea indică faptul că ceva nu este în regulă cu energia noastră: este direcționată (sau este în prezent – pur și simplu „blocată”) la frecvențe vibraționale scăzute.

Gândurile, sentimentele și acțiunile tale sunt concentrate exclusiv pe negativ. Nu este de mirare că lucrurile din viață nu merg așa cum ți-ai dori. Problemele și eșecurile te urmăresc.

În schimb, atunci când gândurile, sentimentele și acțiunile tale trec la frecvențe vibraționale ridicate, viața se îmbunătățește. Totul arde efectiv în mâinile tale, totul funcționează și ești norocos în toate. Aceasta înseamnă că sunteți pe drumul cel bun. Acesta este motivul pentru care este atât de important să vă ridicați energia vibrațională concentrându-vă pe gândurile pozitive.

În ciuda faptului că este în puterea fiecăruia dintre noi – să rezonăm la o frecvență ridicată a vibrațiilor, este destul de dificil să rămânem constanți.

Cum se poate explica acest lucru? Motivul este că sufletele noastre sunt strâns legate de Pământ. Ele se află în dimensiunea fizică, care are o densitate mai mare și mai lentă decât dimensiunile superioare – eterice (nepământene). Pământul și corpurile noastre sunt compuse dintr-o energie vibrațională mai mică decât sufletele.

Drept urmare, din când în când suntem bântuiți de contracarări și căderi. Nu vă faceți griji și nu intrați în panică. Universul „încearcă” să ne avertizeze pentru binele nostru, trimițând semne de avertizare. Și atâta timp cât nu le ignorăm (dar nici nu ne blocăm), atunci totul este în regulă – ni se arată pur și simplu calea cea bună în viață.

Priviți cu atenție semnele de avertizare. Sunt ca niște indicatoare rutiere. Ezitați puțin – și v-ați pierdut deja drumul.

Iată o listă de semnale de care trebuie să fii atent:

… Dacă te lovești de ceva neașteptat cu degetul mare.

… Ești prins într-un blocaj de trafic.

… Observați înfățișări ticăloase sau remarci similare.

… Vă răniți pe neașteptate.

… cheltuieli neașteptate sau facturi e care nu ați știut niciodată că există.

… o ceartă cu cineva drag.

… boală.

… Dureri de cap puternice.

… Pierderea sau deteriorarea bunurilor.

… mirosuri, sunete sau gusturi neplăcute.

Toate semnalele de mai sus sunt semne de avertizare care vă spun că ar trebui să vă concentrați și să vă „schimbați” la o altă frecvență de vibrație a energiei – una mai mare. Deci, dacă observați unul dintre aceste semnale – opriți-vă imediat și acționați!

Nu mai lucra la ceea ce faci acum. Nu vorbi și nu te lăsa agățat de gândul care te-a bântuit în ultima vreme. Ideea este că te îndrepți spre direcția corectă.

În schimb, respirați adânc, abstract de situație. Puteți chiar medita dacă aveți oportunitatea. Dacă răspundeți rapid la semnele de avertizare și luați măsuri, Universul vă va ajuta să vă întoarceți din nou pe drumul cel bun.

Și un alt punct important: nu ar trebui să vă opriți asupra semnului de avertizare. Ai observat, ți-ai corectat linia de comportament și – ai uitat.

Motivul este că, de îndată ce începem să vorbim, analizăm, încercăm să înțelegem semnele de avertizare mai adânc, energia vibrației noastre scade. Deci, trebuie doar să urmați „indicatoarele rutiere”.

Și nu uitați că cel mai sigur mod de a afla dacă ați „decodat” corect semnalul primit de la Univers este să vă ascultați inima și sufletul.

Gândurile, sentimentele și acțiunile tale ar trebui să rezoneze cu sufletul tău. Abia atunci ești pe drumul cel bun!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!