10 semne care iti arata ca ai gasit barbatul bun pentru tine!

10 semne care iti arata ca ai gasit barbatul bun pentru tine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 January 2020 in Relatii

“Tine minte: cea mai bună relație este cea în care iubirea reciproca depășește nevoia fiecăruia.” Dalai Lama

In ziua de azi, sa gasesti un barbat adevarat poate fi destul de dificil! Poti insa sa fii atenta la o serie de gesturi pe care cel de langa tine le face, pentru ca acest lucru te poate ajuta sa iti dai seama ce fel de persoana este si daca ai reusit sa gasesti un barbat adevarat, scrie popsugar.com.

Uneori, poate fi destul de greu sa faci diferenta dintre un baiat si un barbat adevarat, iar acest lucru se intampla din cauza faptului ca cei mai multi dintre ei au tendinta sa copilareasca sau sa faca anumite gesturi care nu sunt tocmai potrivite.

Gesturi care il dau de gol ca este un barbat adevarat

1. Spre deosebire de alti barbati, are un aspect fizic ingrijit si este atent chiar si la cel mai mic detaliu.

2. Are o cariera de succes, insa stie cum sa se comporte in orice mediu si in orice situatie.

3. Nu face glume nepotrivite si stie cand este cazul sa reactioneze la stimuli neasteptati.

4. Daca este interesat de tine, nu te face sa astepti si nici nu te face sa-ti pui prea multe intrebari.

5. Un alt semn ca este un barbat adevarat este faptul ca poate sa vorbeasca deschis despre relatia cu tine sau despre ceea ce isi doreste pe viitor.

6. Daca ii place sa citeasca carti, ziare, presa online, obisnuieste sa dezabata subiecte de pe agenda publica si aproape ca are un raspuns la orice intrebare pe care o ai, toate aceste lucruri sunt o dovada simpla ca este un barbat adevarat.

7. Nu este genul de barbat care mentine relatia doar prin intermediul mesajelor sau retelelor de socializare.

8. Iti deschide usa, iti ofera bluza lui atunci cand este frig si iti propune sa calatoriti des.

9. Un alt semn ca ai intalnit un barbat adevarat este acela ca nu pune accent doar pe sex, ci te trateaza ca pe o coechipiera in toate proiectele lui.

10. Ii place sa aiba un avantaj de fiecare data si nu-i plac femeile care au tendinta sa fie prea insistente.

11. Nu ii plac stereotipurile si in niciun caz nu urmareste sa aiba o relatie cu o femeie care are nevoie constant de ajutorul lui.

12. Isi doreste o femeie care sa il iubeasca cu adevarat, nu vrea o relatie bazata pe bani sau alte interese.

13. Are hobby-uri, pasiuni, prieteni, familie si ii place cand intalneste o femeie care ii ofera libertate si care, intr-o anumita masura, are aceleasi pasiuni ca si el.

14. Un barbat adevarat este constient ce calitati are si nu ii este teama sa vorbeasca deschis despre sentimentele sale.

15. Este stapan pe el si nu are momente de slabiciune. Niciodata.

16. Un barbat adevarat nu este “intr-un anumit fel”. Pur si simplu, este asa cum isi doreste, nu are secrete, nu este greu de descifrat, nu este complicat. Este un barbat care stie ce vrea de la viata, este sincer si nu se teme de nimic.

“După câțiva ani de căsătorie, un bărbat poate privi o femeie fără să o vadă și o femeie poate să vadă printr-un bărbat fără să-l privească” – Helen Rowland, jurnalistDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!