10 semne că sunteți dominat de o energie vibrațională ridicată

10 semne că sunteți dominat de o energie vibrațională ridicată

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 March 2021 in Spiritualitate

Cu cât avem o vibrație mai ridicată, cu atât vom avea parte numai de lucruri bune și pozitive în viață, drept răsplată. Cu cât ne mișcăm mai repede formațiunile spirituale ale „moleculelor” noastre, cu atât devenim mai flexibili și mai energici.

Pe de altă parte, dacă continuăm să trăim sub influența stresului constant, nu vom putea să ne conectăm cu lumea din jurul nostru. Cu cât vibrația noastră este mai mică, cu atât ne va fi mai dificil să ne înțelegem și să ne iubim pe noi înșine și pe cei din jur.

Iată 10 semne că în corpul tău predomină energia vibrațiilor ridicate:

1. Aștepți cu nerăbdare să te trezești dimineața și să începi o nouă zi.

La niveluri vibraționale superioare, viața devine mai interesantă, revigorantă și energică. Dormi bine noaptea și, când te trezești, simți că ești dornic să începi o nouă zi.

2. Devii mai sănătos

Vibrațiile cu frecvențe mai mari au, de asemenea, anumite beneficii pentru corpul nostru. Sociabilitatea și pozitivitatea ne fac să ne simțim incredibil de puternici. Sistemul nostru imunitar funcționează excelent și, prin urmare, este foarte greu să ne îmbolnăvim și ne vindecăm foarte repede.

3. Te simți mai puternic

Nivelurile ridicate de energie și concentrarea intensă nu numai că te vor ajuta să te simți bine, ci te vor ajuta și să îți atingi toate obiectivele. Problemele care odată păreau imposibil de rezolvat sunt acum vor fi „floare la ureche”.

4. Comunici clar și eficient

Îți este mai ușor să te exprimi și să socializezi cu cei din jur.

5. Vrei confort și siguranță financiară

Când menții în permanență o frecvență ridicată a vibrațiilor, încerci să eviți locurile de muncă rău plătitoare și să iei cele mai bune decizii financiare.

6. Lumea din jurul tău se comportă din ce în ce mai frumos

Lucrurile sau situațiile negative minore nu te mai afectează. Ești plin de sinceritate, pozitivitate și înțelegere, așa că nu este de mirare că oamenii reacționează în consecință.

7. Mergi cu fluxul

Ești mulțumit cu viața ta de zi cu zi, așa că trăiești după regulile vieții însăși.

8. Simți că timpul trece mai repede

Ți se pare că timpul trece mai repede și te bucuri de fiecare moment din viața ta. Atunci când faci ceea ce îți place nici măcar nu observi când trece timpul.

9. Intuiția ta se îmbunătățește

Uneori te vei simți ca un clarvăzător. Ecourile frecvente ale ideilor intuitive elimină gândurile inutile și contraproductive. Ai o voce interioară foarte puternică care te ghidează.

10. Arăți uimitor

Datorită creșterii energiei, iubirii și respectului pe care îl ai pentru tine, pur și simplu strălucești, iar cei din jur văd asta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!